Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğru kalabilirdi ama çok büyük bir kayıp olduğunu düşünmüyorum ah şu cam adamlığı olmasa zaten iyi bir stoper olduğu kanısındayım ;

Tabi şimdi birde yaşını alınca , sıkıntı büyüyor tabi ki , fakat Koray Günter , Emre Can Coşkun gibi isimlerden biri kesik yiyecek kadroda Gökhan dönerse.

Gökhan in sakatlık mevzulari da geçmişti aslında. .

Ben Endoğan Adili hariç hepsini doğru buluyorum Kaan Baysal ise kendini zaman ile gösterecek zaten bir bedel ödemedik olmazsa gönderilebilir.

Endoğan kadro dışı bırakılmadı, yerli oynama durumu çözülmediği için götürülmedi. Bu saatten sonra kiralarız sanırım onu.

James galiba tam 10 numara olarak oynamiyor, yani sistem ayni gecen seneki gibi 4-3-3 gibi, James de di MAria nin yerinde oynuyor gibi..

60 milyon tl vergi borcu.......

45 binden 26 bine düşen kombine satış sayısı....

Eboue'yi,Dany'i bir türlü elden çıkaramamak....

Hala büyük bir sponsor bulunamaması...

kısacası cep delik cepten delik.

Üst düzey maçları seyrettikçe ürkmeden edemiyorum ''Bu defansla nereye kadar?'' diye...CL de top class bir takım, bizim defansın hava toplarındaki acizliğini dikkate alarak kanatlardan yüklense perişan eder, Melo ya bir şey olsa SSL de bile geçerli bu dediğim...O yüzden hava toplarında etkinliği yüksek bir stoper alınmasını önemli görmekteyim, tek başına bir oyuncunun durumu toparlamasının güçlüğünü bilsemde...

60 milyon tl vergi borcu.......

45 binden 26 bine düşen kombine satış sayısı....

Eboue'yi,Dany'i bir türlü elden çıkaramamak....

Hala büyük bir sponsor bulunamaması...

kısacası cep delik cepten delik.

32 milyon tl sadece. Kombine 28 bin. Ufak resmi kaynaklardan alınmış düzeltme yapayım dedim izninle

Sabri bugün Evren Göz'e,beni Mancini yollamadı demiş.Yönetim yolladı manasına getiriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt