Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu a habere inanmayın ya

bence tam tersi, levent tüzemenden alıyorlar bilgileri o yüzden doğru olma şansı yüksek. başkanın manciniyle konuşuşup, tüm basının mancini kalıyor dediği gün a habere çıkıp başkanla konuştum mancini ayrılacak diyen adamdır. kaynağı direk başkan yani

bence tam tersi, levent tüzemenden alıyorlar bilgileri o yüzden doğru olma şansı yüksek. başkanın manciniyle konuşuşup, tüm basının mancini kalıyor dediği gün a habere çıkıp başkanla konuştum mancini ayrılacak diyen adamdır. kaynağı direk başkan yani

doğru ben de öyle düşünüyordum ama bir tarık haberi girmişlerdi sonra inanmamaya başladım hatta levent tüzemen 2-3 hafta önce galatasarayın stoperi güüney amerikan sol ayaklı oyun kurabilen birisi olacak diyordu

su balanta'ya isinamadim bir turlu ama prandelli'nin defanstan anlayacagini dusunmek istiyorum

6 milyon cok para ama her kosulda, maaslar zaten 2 den basliyor bizde :)

Éder Álvarez Balanta'nın transferine stoper takviyesi olarak bakacağımızdan dolayı herkes sevinecektir fakat ; kesinlikle Dória > Éder Álvarez Balanta.

Umarım olaylar değişir ve Dória getirilir.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=pGVyWkn7OuM[/media]

Balanta stoper olarak alınıyor ama gerekirse orta sahada oynayabilir rahatlıkla. stoper olarak boyu çok kısa ama top tekniği, hızı ve top kapma becerisi bir orta saha oyuncusuna göre çok iyi. hatta elimizdeki en iyi 2.orta saha oyuncusu olur rahatlıkla :)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=pGVyWkn7OuM[/media]

Balanta stoper olarak alınıyor ama gerekirse orta sahada oynayabilir rahatlıkla. stoper olarak boyu çok kısa ama top tekniği, hızı ve top kapma becerisi bir orta saha oyuncusuna göre çok iyi. hatta elimizdeki en iyi 2.orta saha oyuncusu olur rahatlıkla :)

bence prandelli chedjoyu yollamayacak balanta ile 3 mevkiye alternatif oluşturacak

Sadece videolardan izlediğim kadarıyla Doria, Balantaya göre bize daha faydalı olur. Balanta çok savruk gibi geldi. Defans oyuncusu müdahelesini yapar, pozisyonunu alır. Bence en mantıklısı tecrübeli bir stoper almak, çünkü yeni bir yatırım yapacağız ve bu yabancı sınırında en ufak hatalarında kesik yiyecekler. Ujfalusi tarzında bir stoper bulmamız şart.

Yukarda bi renkdaş 2. melomuz olur demiş doria için ; doğrudur .. topa sert tekniği iyi (sonuçta brezilyalı) ..

fakat eğer ikisinden biri olacaksa balanta derim.. aklıma bir söz geldi genelde doğruluğunu hep görmüşümdür ;

Arsene Wenger : ' Bir brezilyalı iyidir‚iki tanesi idare eder ama 3 tanesi teknik direktörü kovdurur.'

( Shakhtar hariç ) :D ; yani adam burada takım içi disiplinden bahsediyor.. bir bildiği var bence..

chelsea'yi dikkatle takip etcem bu yüzden ; gerçi diego costa ispanyol vatandaşı ama :)

ayrıca balanta ve doria daha çok genç ; şimdi doria balanta'dan şahsi görüşüm daha iyi bir stoper.. ama üzerine kimin koyacağı da hiç belli olmaz ; sonuçta ikisininde kumaşı harika..

Kızılyalın boş bir adam.Bildiği birşey yok.Ali Naci'den gerisi yalan Galatasaray'ı takip eden gazeteciler içinde.

Balanta ve Dorianın sadece videolarını izledim Doria Thiago Silva tarzı bir adam... Hem sert hem fizikli bence aradığımız stoper Doria.. Balanta ise kalite olarak belki çok üstündedir ama tarzı Dany'ye benziyor..Çok teknik çok hızlı hamleli ama bizim aradığımız lider özellikli bir stoper ..Balanta lider stoperin yanında oynaar gibi geldi.. Yabancı sınırı olmasa Doria-Balanta efsane bir ikili olabilirdi...Ayrıca Dorianın hava toplarındaki hakimiyetine bayıldım bu adam gelse savunmada kafa topu bırakmaz ..

Balanta gereksiz bir transfer gibi gözüküyor. Defansa toparlayabilecek bir oyuncuya benzemiyor video dan gördüğüm kadariyla risk almayida seviyor. Bu tip bir oyuncu icin yababci hakkini kullanmazdim. Elimizdeki yerli stoperlere guvensek olmadi 1 tane daha yerli oyuncu alsak daha iyi olur.

Yabanci olarak forvet alsınlar yeter.

★★★》☆

Balanta'da derin tereddütlerim var.Geçen gece oturdum 2 maçını izledim,dehşete kapıldım.Umuyorum son anda bir sıkıntı çıkar ve almayız.

Tecrübeli biri lazım defansa.Defans hattını komple gençlerden kurmak akıl işi değil.Kolo Toure'ye bile hayır demezdim şahsen.

Ntv yine talimatı almış.

Fenerli oyuncular çok iyi çalışıyor muş

Cok istekli ve hırslı çalışıyorlar bla bla bla...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt