Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Puyol-milito puyol-thuram cannavaro-thuram ikilileri de gayet başarılı oldular. Ujfalusi de öyle aman aman uzun bi stoper değildi. Gelirse inşallah ben hakli çıkarım gelmezse inşallah sen hakli cikarsin

Sizce Campbell durumu ciddi midir? Olabilitesi kaldi mi acaba.

Geçen sene de olcan dışında aynı kadro vardı sonuç ? Bu sene geçen seneki gibi şanslı olmayabiliriz . İşi şansa bırakmamak için 1 tane kanat forvet , 1 tane stoper alınmalı ve bu ikisi de mümkünse yabancı olsun . gerekirse chedjou da gitsin ama 2'si gelsin .

beşiktaş güçlendi , ts güçlendi , fb yerinde sayıyor ama kadroları az-çok iyi diego tutarsa daha iyi olabilirler ama sanmıyorum .

Israrla soyluyorlar zaten haftalardir bunlari almak istediklerini ama mali tablolari da gordun. Para savuracak durumumuz yok, pazarlik edip duruyorlar belli ki.

Ne yani, Besiktas su anda FFP'yi bilmem neresine takmadan para harciyor diye biz de mi harcayalim? Ocak ayinda UEFA mufettisleri bunlarin mali durumuna baktigi zaman ne yapacaklar bakalim.

Belki soyle dusunuyorlar "Cimbom gecen sene topu topu 200 bin Euro ceza aldi, biz de ihlal edelim FFP'yi, alalim neyse cezasi, ama Avrupa'da daha iyi sonuc aliriz, ligde de belki sampiyon oluruz, daha cok kar ederiz".

Fakat sunu unutmamak lazim, bizim durumumuz onlardan cok daha iyiydi. Herkese ihlale orantili cezalar veriliyor. Bunlar toptan men falan olurlarsa gorurum ondan sora butun FBJK'lilerin nasil agladigini "ama onlara ceza vermemislerdi, Mason GS lobisi" bilmem ne diye.

Israrla soyluyorlar zaten haftalardir bunlari almak istediklerini ama mali tablolari da gordun. Para savuracak durumumuz yok, pazarlik edip duruyorlar belli ki.

Ne yani, Besiktas su anda FFP'yi bilmem neresine takmadan para harciyor diye biz de mi harcayalim? Ocak ayinda UEFA mufettisleri bunlarin mali durumuna baktigi zaman ne yapacaklar bakalim.

Belki soyle dusunuyorlar "CImbom gecen sene topu topu 200 bin Euro ceza aldi, biz de ihlal edelim FFP'yi, alalim neyse cezasi, ama Avrupa'da daha iyi sonuc aliriz, ligde de belki sampiyon oluruz, daha cok kar ederiz".

Fakat sunu unutmamak lazim, bizim durumumuz onlardan cok daha iyiydi. Herkese ihlale orantili cezalar veriliyor. Bunlar toptan men falan olurlarsa gorurum ondan sora butun FBJK'lilerin nasil agladigini "ama onlara ceza vermemislerdi, Mason GS lobisi" bilmem ne diye.

Tamam belki söylediklerinde haklı olabilirsin ama bu sene çok önemli . Bu sene 4. yıldız senesi .Bu sene ne yapıp ne edip şampiyon olmak gerekiyor isterse 1-2 sene şampiyon olmayalım ama bu sene çok önemli . Eray gibi topçulara %100 zam yapınca FFP kurallarını ihlal etmiyormuyuz ?

Kaç para lan bi zenci forvet

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

artworks-000043671317-rmla6c-crop.jpg

:D

Şimdi o mesaja logomuzu falan koyacağım belki işe yarar bakalım.

Edit : Koydum bakalım ilerleyen zamanlarda düzelir mi göreceğiz.

tapatalkta kabusum oldu bu resim sen mi koydun :D

Tamam belki söylediklerinde haklı olabilirsin ama bu sene çok önemli . Bu sene 4. yıldız senesi .Bu sene ne yapıp ne edip şampiyon olmak gerekiyor isterse 1-2 sene şampiyon olmayalım ama bu sene çok önemli . Eray gibi topçulara %100 zam yapınca FFP kurallarını ihlal etmiyormuyuz ?

4. yildiz senesi diye paralari harcayip seneye CL'den men olup hem o heyecani kaybedip hem de en az 20 milyon Euro kaybetmeye razi misin? Ben razi degilim.

Futbolcularin maaslari meselesine gelince. 5 futbolcuya 1'er milyon zam yapsalar o Besiktas'in Demba Ba'ya harcadigi parayi karsilamiyor. Eray gibi futbolculara neden zam yaptilar bilmiyorum. Genel olarak takimda maas dengelerini saglamak konusunda bir caba icine girdikleri belli ama Eray zaten maasi dengesiz de olsa sikayet edebilecek biri degildi. Onun disinda Yekta, Hakan Balta gibi futbolculara yapilan zamlarda bir anormallik gormuyorum. Bu futbolculari takimda tutup verim bekledigimiz surece, ayni sahaya ciktiklari takim arkadaslarinin 3'te 4'te biri, hatta daha az maas veremeyiz.

Takim icinde huzurlu bir ortam olmasi icin boyle seyler onemli. Ve iyi bir ortam, o parayla yapacagin bir transferden daha da onemli. Gecen sene biz kotu ortamdan cok zarar gorduk.

Bugün öğrendiğime göre Podolski ve Campbell UEFA listesinde bildirilmiş, yani transfer edilmeleri halinde Avrupa'da yoklar. Lakin medyada hala bu iki isim dolaşmakta, kaçırdığım veya yanlış bildiğim bir şey mi var ?

4. yildiz senesi diye paralari harcayip seneye CL'den men olup hem o heyecani kaybedip hem de en az 20 milyon Euro kaybetmeye razi misin? Ben razi degilim.

Futbolcularin maaslari meselesine gelince. 5 futbolcuya 1'er milyon zam yapsalar o Besiktas'in Demba Ba'ya harcadigi parayi karsilamiyor. Eray gibi futbolculara neden zam yaptilar bilmiyorum. Genel olarak takimda maas dengelerini saglamak konusunda bir caba icine girdikleri belli ama Eray zaten maasi dengesiz de olsa sikayet edebilecek biri degildi. Onun disinda Yekta, Hakan Balta gibi futbolculara yapilan zamlarda bir anormallik gormuyorum. Bu futbolculari takimda tutup verim bekledigimiz surece, ayni sahaya ciktiklari takim arkadaslarinin 3'te 4'te biri, hatta daha az maas veremeyiz.

Takim icinde huzurlu bir ortam olmasi icin boyle seyler onemli. Ve iyi bir ortam, o parayla yapacagin bir transferden daha da onemli. Gecen sene biz kotu ortamdan cok zarar gorduk.

Yönetimden 10 transfer , 10'u da Dünya çapında olmalı demiyoruz ki . 2 bilemedin 3 transfer . Bir tanesi Campbell veya Podolski diğeri de Doria veya Balanta olsun . Kaç para yapacak totalde ? 4-5 gün sonra forma sponsoru da geliyor ordan da alırız . BJK CL'den elenirse ordan da alırız 4-5 m euro daha . Transferler çok da rahat yapılır yani . Hadi alınmasını boşverdim artık 1 seneliğine de olsa kiralasınlar np . Almanya amatör ligden senede 20 bin euro falan adamı getiriyorlar burada 500 bin euro veriyorlar . Sonra FFP de başımıza patlıyor tabii ki . Yönetimin de suçu var . Devre arasında Tarık'ı sırf 1 m euro fazladan vereceğiz diye vazgeçti şimdi 5-6 m euro istiyor adamlar .

Bu9EnUPIEAE3vTA.jpg

Reis geldiiiiiiiii :016::016::016:

Bugün öğrendiğime göre Podolski ve Campbell UEFA listesinde bildirilmiş, yani transfer edilmeleri halinde Avrupa'da yoklar. Lakin medyada hala bu iki isim dolaşmakta, kaçırdığım veya yanlış bildiğim bir şey mi var ?

Oynatabiliriz diye biliyorum ben ama net konuşmayayım.

Elemelerde isim bildirilince bir şey olmuyor . Yani atıyorum şimdi ismi elemelerde bildirildiler ya Galatasaray'a geldiği zaman gruplarda oynayabilecek . Ama Arsenal gruplara kalırsa ve gruplar için bu 2 oyuncuyu CL listesinde bildirillerse alsak bile Avrupa'da oynatma şansımız kalmıyor (yani gruplarda) . Ama eğer grupları geçersek oynayabiliyor . Yani atıyorum Arsenal Şampiyonlar Ligi gruplarına geçti . Ve listeye Campbell ve Podolski'yi bildirdiler . Eğer bize transfer olurlarsa grupta oynatamıyoruz ama gruplardan çıktığımız halde oynatabiliyoruz .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt