Barış Çetiner
Ulubatlı Souness
- 3 Temmuz 2010
- 37.456
- 1.473
- 1.788
bizim yönetim (temsili)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tottenham'ın satışa çıkardığı topçular:
Townsend
Lennon
Soldado
Dawson
Assou-Ekotto
Naughton
Chiriches
Sandro
Capoue
Chadli
Dembele
Şampionlar ligi Playoffda oynayan birisi transfer olursa , gruplarda başka takımda oynaya biliyor.
Kaynak alman bir site ama güvenilir kesinlikle :
Wechsel im Winter – Wer ist in der Champions League spielberechtigt? | BRAVOSport.de
Doğru ise Soldado isterim
Ya Campbell asıl olarak kanat oyuncusu değil mi? İlla hücuma yabancı alacaksak Burak'ın yerine gerçek anlamda bir santrfor almak daha mantıklı olmaz mı?
Demekki adam Burak' ı oynatacak kafasında ki şablon Sneijder gelince değişecekmiş kendisi dedi 4-5 farklı şekilde hucüma kalkan bir galatasaray olacakmış
Yabancı sınırı sebebi ile hücuma transfer yapılmasa anlarım ama hücuma yabancı kanat alıp santrfor olarak bir tek Burak'la sezona başlamak acayip saçma geliyor bana..
Acaba gol yolunda Brumayı yetersiz mi buluyor
Ona gelene kadar milyon tane eksik var takımda. Bir şekilde Bruma'yı kazanamazsak kapatalım zaten dükkanı![]()
hiç bir Galatasaray'lı burak'a güvenmiyor ama burak bu sene 20'nin altında gol atsın ligde ondan sonra konuşacağım burada. bu mesaj da burada dursun. ibret alırsınız.
ben güveniyorum 20 golün altında atmaz ama yabancı olarak ilerde top tutabilen forvet istiyorum deplasmanlarda çok işimize yarar .