Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dany eboue chedjou ontivero gönderemiyoruz bari amrabatı satalım biran önce

Madrid maçında kisir hücum denemelerini görünce çok korktum

Ama hoca.fizik-kondisyon yuklemesinden taktik ve organizasyona yeterince odaklanamadik deyince rahatladım

Atletico Madrid´e karsi etkili hücum yapmak her yigidin harci degil.

Bunu Real Madrid ve Barcelona gibi takimlar beceremezken, Galatasaray´in becermesini beklemek biraz haksizlik.

Ben Atletico macindan cok memnunum. Ofansif oyunumuz yaniltiyor, cünkü rakip Atletico Madrid´di.

Başkan stoper ve sağ bek alabilirsek alırız yoksa mevcut kadro ile devam ederiz dediğine göre bu dönemden birşey olmaz, sponsor işine versinler kendilerini en azından o işte sıkıntı olmasın.

Fener'in Olympiakos macı varmıs.Aziz'e büyük protesto olacak diyorlar ama ne yapar ne der sindirir o insanları.Müsade etmez buna.Sike döneminde vardı bi mevzuu.İstediğnizi yapın k.cınızı da yırtsanız benim istedigim olacak diyordu.Aziz'i taraftar gücüyle indirmeleri mümkün değil.

takıma savunmayı yönetecek ve hava toplarında etkili bir stoper lazım, vidic yada alex tam uyuyordu, malesef iki oyuncuyu da kaçırdık

Belki sponsor yıldız bir forvet diye ısrar ediyor ne dersiniz extra bir kaynak ile Soldado gelir

Çöpleri gönderecez derken rahat bir 10 sene geçmiştir.Bari her sene 1 çöp kampanyası düzenleyelim bu sene başlayıp.

Evren Göz " Sneijder antrenmanlara başladı. Süper Kupa finalinde sahada olma ihtimali yüksek."

Tepetaklak

burak yılmaz , burak yılmazla ileride burak yılmazla sağ tarafta yılmaz burak geliyoruz manisaya

Aysal, takımındaki son gelişmelere de değindi. Öncelikle Prandelli’yi değerlendiren Aysal, şunları söyledi:

“Yeni hocamız, bizlerin alıştığı tarzda bir teknik direktör. Öncelikle snob değil. Tam bir halk adamı. Tamam, şu ana kadar şampiyonluk kazanamamış ama bu bizim için çok da önemli değil. Disiplin ve sistem önemli. Bunu da sağladı. Futbolcuların hepsi onunla çok mutlu. Öyle bildiğimiz hantal İtalyan sistemi futbolundan uzak duruyor. Amacı süratli ve renkli bir takım yaratabilmek. Elbette şampiyonluk önemli ama şu var; eğer tribünlere zevk veren, genç oyunculardan oluşan ve mücadeleci bir takımınız varsa çok da önemli olmayabilir. Böyle bir takım yaratırsanız şampiyonluk zaten gelir. Hocamıza bugüne kadar bir çok ünlü isim teklif ettik. Hatta bazı isimleri bilseniz herkes şaşırır. Ancak onları ağır diye hep geri çevirdi. Bu sene çok süratli bir takım göreceksiniz.”

‘ARTIK ÇİLEK MİLEK YOK’

Prandelli’nin kendilerinden bir stoper, bir sağ bek istediğini belirten Aysal, sözlerini şöyle tamamladı:

“Artık çilek milek yok. Çilek mevsimi bitti. Devamlı çilek yerseniz fiyatı düşer. Şu anda aradığımız bölgeler belli. Ama bu bölgelere oyuncu bulamazsak bu şekilde, yani elimizdeki kadroyla yola devam edebiliriz. Yabancı kuralı bizi çok zorluyor. Bu kural yüzünden 300’lük oyuncuların fiyatları 6 milyon Euro’lara kadar çıktı. Eboue ve Dany’i elimizden çıkarmamız gerekiyor. Her ikisi de yabancı kuralını çok iyi bildikleri için bu kozlarını sonuna kadar kullanıyorlar.”

Bu_Q1MeIMAAnERL.jpg:large

Sneijder iyi dönmüş, fazla kilo almamış.1 aylık eksiğini 10 günde hemen kapatır.

Arkadaşlar kadro planlamamizi ve türkiye ligini de düşünerek buragin yanina bir merkez forvet almamiz gerekir diye düşünüyorum. Çünkü 4 2 3 1 sisteminin basarili olabilmesi icin hız ve ofans anlaminda kadroda buyuk sikintilar var:

1. Selçuk ve hamit varken gs nin hızlı oyun oynaması mümkün değil.

2. Burak tek vuruşla gol yapabilecek, kanat ataklarına hizli reaksiyon gösterip ön arka direk koşuları yapabilecek tipte forvet değil. Onun meziyeti dikine gol koşusu yapabilmek ve karşı karsiyadaki gol yüzdesi. Ayrica yine pas oyununda zeka ve teknik olarak da yetersiz.

3. Su anki kanatlarimiz olcan disinda gol anlamında cok yetersiz.

Bu sebeple ön alandaki ofans kalitemizi artıracak hamleler yapma zorunlulugumuz var. Onerilerim şunlar:

1. Drogba tarzı güçlü ve hava hakimiyeti olan, en azından pas duvari olabilecek teknikte bir forvet oyuncusu alabilmek.

2. Bruma ve amrabattan en az birini göndererek, 4 2 3 1 degil de 4 3 3 deki kenar forvet düzeninde oynayabilecek golcu kenar oyuncusu alabilmek. (Bence mevlüt bu düzende düşünülebilir)

3. Ofans kalitemize derinlik kazandirmak ve sistemimizi zenginlestirmek amaciyla yerli forvet transferi yapmak. (Bu konudaki onerim de adem büyük)

dany ve aboue pislik yapıyo bunu açıkca görebiliyoruz sonuç olarak biz kimseyi almıcaz gibi gözüküyor ünal başkan umutlarınızı azaltın gibi açıklama yapmış ben burağı çok sevdiğim için takmıyorum forvet olayını ama yedek forvet kesin şart umuttan nefret ediyorum çünkü emre güral olsaydı keşke

bırakın stoperi sağ beki.. takımda santrafor yok. Burak'a güvenip sezona başlarsak , gene hayal kırıklığı olur. Bizim takımın tek eksiği üst düzey yabancı santrafor.. sağ beki veysel idare eder. stoperler lig için yeterli, Hakan-Semih-Gökhan-Koray ayrıca ched var. eğer 4.yıldızı istiyorsak ,yapmamız gereken üst düzey bir yabancı forvet getirmek

Ünal Aysal: "Hocamiza öyle isimler teklif ettik ki, duysaniz cok sasirirsiniz. Ama yavas olduklari icin hocamiz istemedi"

Peki bu kalitede hizli oyuncular yok mu Baskan? Onlari önerseydiniz?

Acikcasi bu sorumlulugu Prandelli´ye yüklemesini pek de dogru bulmadim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt