Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ünal Aysal: "Hocamiza öyle isimler teklif ettik ki, duysaniz cok sasirirsiniz. Ama yavas olduklari icin hocamiz istemedi"

Peki bu kalitede hizli oyuncular yok mu Baskan? Onlari önerseydiniz?

Acikcasi bu sorumlulugu Prandelli´ye yüklemesini pek de dogru bulmadim.

pandev tarzı adamlardır

başkan yıne kacak guresmeye başladı zamanında tf ve mancını gıbı hocaların her dedıgı kazmaları takıma hemen aldı sımdı cesare gıbı hoca bulduk ama eboue dany amrabat ched lucas gıbı adamlar yüzünden kıpırdayamıyoruz olaya bak..

Bu ayakkabilardan nerden buluruz acaba ?

Çok çok özel bir tasarım gibi durmuyor.Nike'nin mağazalarında vardır.

Model bu sanırım ;

nike-kosu-ayakkabisi-9.jpg

pandev tarzı adamlardır

Tamam, Prandelli tempolu futbol oynatmak istiyor, hizli ataklar gelistirmek istiyor. Bunu biliyoruz.

Ama bu sisteme uygun onlarca futbolcu var piyasada. Özellikle yabanci futbolcular.

Prandelli´yi kullanip, beceriksizligi kapatma cabasi olarak algiliyorum ben bu aciklamayi.

Prandelli´nin de kafasinda oyuncular vardir. Git onlari al o zaman. Madem o kadar büyük futbolcular önerdin, buna da gücün vardir.

Tamam, Prandelli tempolu futbol oynatmak istiyor, hizli ataklar gelistirmek istiyor. Bunu biliyoruz.

Ama bu sisteme uygun onlarca futbolcu var piyasada. Özellikle yabanci futbolcular.

Prandelli´yi kullanip, beceriksizligi kapatma cabasi olarak algiliyorum ben bu aciklamayi.

Prandelli´nin de kafasinda oyuncular vardir. Git onlari al o zaman. Madem o kadar büyük futbolcular önerdin, buna da gücün vardir.

Katılıyorum başarılı veya başarısızı bir kenara koyarsak, mancinin istediği adamlar parlama aşamasındaki yabancılar bizim aldığmız isim salih dursun.

kesinlikle böyle şeyler hocalara yıkılıyor,günah keçisi ilan ediliyor .

Soldado yada yabancı forvet transferi olursa ' Süper Lig ' için düşündüğüm kadro

1071434_Galatasaray_SK.jpg

Dzeko bile daha kolay olur Soldado'ya göre bence imkansız basının trişkalarından biridir.

Telles için Muslera kesilir mi? Telles'in oyunumuza çok katkısı olduğunu düşünmüyorum. Muslera takımın önemli bir parçası.. Onun dışında benim de düşündüğüm kadro bu.

Sürekli bir kesinti değil hocam , Telles 'in gelişimi açısından böyle rotasyona mecburuz

Aslında geçen seneki 6 yabancı sınırında ısrar edilmesi lazımmış , burdan anlayacağımız yönetim gerçekten yeni sezona plansız bir şekilde giriyor

Arkadaşlar kadro planlamamizi ve türkiye ligini de düşünerek buragin yanina bir merkez forvet almamiz gerekir diye düşünüyorum. Çünkü 4 2 3 1 sisteminin basarili olabilmesi icin hız ve ofans anlaminda kadroda buyuk sikintilar var:

1. Selçuk ve hamit varken gs nin hızlı oyun oynaması mümkün değil.

2. Burak tek vuruşla gol yapabilecek, kanat ataklarına hizli reaksiyon gösterip ön arka direk koşuları yapabilecek tipte forvet değil. Onun meziyeti dikine gol koşusu yapabilmek ve karşı karsiyadaki gol yüzdesi. Ayrica yine pas oyununda zeka ve teknik olarak da yetersiz.

3. Su anki kanatlarimiz olcan disinda gol anlamında cok yetersiz.

Bu sebeple ön alandaki ofans kalitemizi artıracak hamleler yapma zorunlulugumuz var. Onerilerim şunlar:

1. Drogba tarzı güçlü ve hava hakimiyeti olan, en azından pas duvari olabilecek teknikte bir forvet oyuncusu alabilmek.

2. Bruma ve amrabattan en az birini göndererek, 4 2 3 1 degil de 4 3 3 deki kenar forvet düzeninde oynayabilecek golcu kenar oyuncusu alabilmek. (Bence mevlüt bu düzende düşünülebilir)

3. Ofans kalitemize derinlik kazandirmak ve sistemimizi zenginlestirmek amaciyla yerli forvet transferi yapmak. (Bu konudaki onerim de adem büyük)

5 yabancı hakkı varken forvette bunu kullanmak pek de doğru değil, kanat forvet olabilir, stoper alınması daha da önemli, burağı beğenmesek de en iyi yerli forvetsonuçta, yedekte verimi çok düşüyor

Atletico Madrid´e karsi etkili hücum yapmak her yigidin harci degil.

Bunu Real Madrid ve Barcelona gibi takimlar beceremezken, Galatasaray´in becermesini beklemek biraz haksizlik.

Ben Atletico macindan cok memnunum. Ofansif oyunumuz yaniltiyor, cünkü rakip Atletico Madrid´di.

benim kastettiğim

rakibi kapatıp bol gol pozisyonu bulmak değil

bu seviyedeki takımlara da çok zor zaten

istanbulda 6 yediğimiz real maçı istisna

10 gol pozisyonu bulduk nerdeyse ama kalemizde 6 gol .D

benim beklediğim hücumda sistemli gol girişimleri

2ye1ler, kanat bindirmeleri, duran top org.ları nebiliim vs vs ,)

benim kastettiğim

rakibi kapatıp bol gol pozisyonu bulmak değil

bu seviyedeki takımlara da çok zor zaten

istanbulda 6 yediğimiz real maçı istisna

10 gol pozisyonu bulduk nerdeyse ama kalemizde 6 gol .D

benim beklediğim hücumda sistemli gol girişimleri

2ye1ler, kanat bindirmeleri, duran top org.ları nebiliim vs vs ,)

Zamanla onu da oturturuz bence. Sonucta Sneijder´den yoksunduk ve Burak´in top tutamama problemi de buna etken.

Burak sanki Fifa 98 oynuyormus gibi, topu aldigi gibi kaleye kosacagini düsünüyor sanirim.

Oysa topu alip pas yapsa ve pozisyon alsa bu top kayiplari olmayacak. Ofsayt ve foul konusuna girmiyorum bile.

Soldado gibi bir adam cuk oturur ama imkansiz iste. Hayal sadece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt