Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray’ın Drogba’nın ayrılışından sonra kadrosuna yeni bir forvet katmak istediğini belirten Time gazetesi Tottenham’dan ayrılmak isteyen Soldado’nun İstanbul’da 1 yıl kiralık olarak forma giyebileceğini iddia etti.

@Onur Yilmaz --> Abi , düşündüğümüz gibi bonservisi ile değilmiş iddia , 1 yıl kiralık olarak ortaya atılmış Time gazetesi tarafından.

Soldado ilaç olur.. Tottenham satış listesine koyduysa hiçte imkansız falan değil.. kiralık opsiyonlu doğru hamle olur..

Eboue Southampton'a gidiyor diye laflar var inş. haber doğrudur büyük bir maaş bütçesinden kurtuluruz 2-3'de para koparırsak iyi olur Southampton bayağı oyuncu sattı kasaları full bonkör olurlar inş. :D

Yeni formamizi da almış olduk. :crushed:

Ekli dosyalar

• IMAG1391.webp
    IMAG1391.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 172
Hoca hızlı ve çevik adamlar istiyor anladığım kadarıyla. Bu çok doğru bir istek.

Daha önce de söylemiştim. Hantal bir takımız. Schürlle gibi adamalra ihtiyacımız var mesela. Shaqiri gibi adamlra. (Mevki farketmeksizin).

Bu hızlı takımın oyun kurucularının da (Selçuk-Sneijder-Melo) hızlı düşünmeleri ve hızlı hareket etmeleri gerekecek. Sneijder bu işin üstadı. Selçuk ve Melo da ayaklarından topu çok daha kısa ve net şekilde çıkarmayı başarmalılar.

Soldado boş haber, yalan haber.

Eboue son gune kadar gitmez,1 yillik sozlesmesi daha var yillik ucretini almadan gidecegini sanmiyorum.

Vay Januzaj büyük ustanin formasini kapmis.

Bu_lfe0IcAAA1TO.jpg

Melo bence en hızlı düşünüp, düşündüğü yerede topu atabilen en iyi adamımız.

Ibo futbolu 2016 da birakabilecegini söylemis. 34 yasima gelince bu seviyede oynayabilecegimi düsünemiyorum demis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt