Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada kimse buraya yazmamış ama emrahbank yeni sponsorumuz olmuş diyorlar azeri bankası, sözlükte konusuluyor gs sözlük

Hoca ayağında top tutanın takımda yeri yok demiş.Fazlasıyla hızlı oynayacağız.Yabancı hızlı forvet denincede liste daralıyor zaten isimler belli :D

Eboue son gune kadar gitmez,1 yillik sozlesmesi daha var yillik ucretini almadan gidecegini sanmiyorum.

Eboue her türlü gidicek UEFA ceza kesti onun parasını çıkarmak isticektir eğer 1 sezon oynamadan beklerse istediği maaşı alamıcaktır hazır %100 olmasada belli bir form grafiği ve talibi varken gitmek isticektir yoksa 3-4 senelik anlaşma imzalasa bile şuanki alacağı maaş gibi bir kontrat imzalayamaz.

Bence şu sponsor konusunda çok takıntılı duruyonuz bu kadar üstüne düşmeye gerek yok zaten Ünal Aysal imzalıcaz dedi bu sene TTkom ile devam etse idik 7m € ya devam edicektik Ünal Aysal özellikle 12 ve üstü rakamlarda diretiyor hatta haberlere filan bakarsak 20m € dan açıyor , 15m € vereni bulduğu an basıcaktır kontratı bir ara Amerika'da arıyordu şuan futbola en iyi yatırımlar Amerikada yapılıyor bence adres Amerika olmalıdır diyorum yada Asya.

Ekli dosyalar

• İçerik.webp
    İçerik.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 261
İyi para vermişler sanırım gs sözlük boş duyum yaymaz, iyi para verdilerse köfteci ramiz bile olsa kabul etmek zorundayız

Iyi para veriyorsa ne yazarsa yazsin lan iste. Mis gibi para.

Bence şu sponsor konusunda çok takıntılı duruyonuz bu kadar üstüne düşmeye gerek yok zaten Ünal Aysal imzalıcaz dedi bu sene TTkom ile devam etse idik 7m € ya devam edicektik Ünal Aysal özellikle 12 ve üstü rakamlarda diretiyor hatta haberlere filan bakarsak 20m € dan açıyor , 15m € vereni bulduğu an basıcaktır kontratı bir ara Amerika'da arıyordu şuan futbola en iyi yatırımlar Amerikada yapılıyor bence adres Amerika olmalıdır diyorum yada Asya.

Yanlışın var , Telekom bize göğüs reklamı için 2009 da 5 yıl-27 milyon dolar verdi.Yani 7 milyon euroluk bir durum yok...

Bizde 10 yabancı var

Fenerde 11 yabancı var

BJK'de 8 yabancı var

Trabzonda 9 yabancı var

Ligin haline bak. Burda nerden baksan 20-30m€ zarar var.

amrabank ne ya amrabat gibi başka bişey bulamadılar mı allah aşkına koskoca Galatasaray o kadar para verceğini sanmıyorum türk telekom bile daha iyiydi .. ayrıca ünal aysal transfer falan yapmıcak son konuşma herkesin içini kararttı adam çok rahat sevmiyorum bu açıklamaları yok ihtiyacımız yok falan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt