Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah aşkına gelen yok madem

aylardır istenmeyen adamlar neden hala gönderilemedi

bu kadar da olmaz yaa

fenev de kadrosunu boşaltamıyor biz de

yabancılar kapı gibi kontratı yapıyor

at atabilirsen ondan sonra

amrabank ne ya amrabat gibi başka bişey bulamadılar mı allah aşkına koskoca Galatasaray o kadar para verceğini sanmıyorum türk telekom bile daha iyiydi .. ayrıca ünal aysal transfer falan yapmıcak son konuşma herkesin içini kararttı adam çok rahat sevmiyorum bu açıklamaları yok ihtiyacımız yok falan

Türk Telekom çokmu güzel allah aşkına ya adamlar parayı veriyor demekki formada iyi yada kötü olmasını geçiceksin .

amrabank ne ya amrabat gibi başka bişey bulamadılar mı allah aşkına koskoca Galatasaray o kadar para verceğini sanmıyorum türk telekom bile daha iyiydi .

Niye sanmıyorsun o kadar para vereceklerini ? Parası çok olan reklamı alır ...

Telekom niye daha iyi adamlar senede 5.5 milyon dolar veriyordu Euro bile değil , hem de kendileri uzatmak istemediler bizlik bir durum yok...

Yabancı takımlar da akıllandı artık. Bizim bu adamları göndermemiz gerektiğini bildikleri için normalde verebilecekleri maaşları bile vermeyip üstünü bizim tamamlamamızı istiyorlar. TFF kadar gerizekalı bi kurum daha yok şu memlekette.

Niye sanmıyorsun o kadar para vereceklerini ? Parası çok olan reklamı alır ...

Telekom niye daha iyi adamlar senede 5.5 milyon dolar veriyordu Euro bile değil , hem de kendileri uzatmak istemediler bizlik bir durum yok...

ben onu bunu bilmem isme bakılıo uluslararası arenada mis gibi samsung olcaktı olmadı büyük firmalar büyük reklam demekti amrabat bize çok para vermez ilk defa duyduk adını çoğumuz bize sağlam marka lazım emirates mesela ama zor gözüküyo şu an hepsine razı duruma getirdiler forvet transferi yok en önemlisi o diğer transferleri konuşmuyorum bile tarık olayı cıvımıştı zaten

ben onu bunu bilmem isme bakılıo uluslararası arenada mis gibi samsung olcaktı olmadı büyük firmalar büyük reklam demekti amrabat bize çok para vermez ilk defa duyduk adını çoğumuz bize sağlam marka lazım emirates mesela ama zor gözüküyo şu an hepsine razı duruma getirdiler forvet transferi yok en önemlisi o diğer transferleri konuşmuyorum bile tarık olayı cıvımıştı zaten

Büyük firma büyük reklam ne alaka ? Tamam o zaman enayiyiz biz Samsung formada güzel duruyor ??? diye alalım 7 milyon euroyu oturalım.Niye çünkü daha estetik değil mi ?

Sen gelen parayı bilmezsen konuşmayacaksın o zaman bu kadar basit.Senin keyfin için Samsung-Emirates ile imzalayacak değil koca kulüp parayı veren reklamı alır...

Kardeş o beyaz forma da sponsorsuz bildiğin atlet/fanilia ya :(

çubuklu bu sene :)

yok be karizması var bence beyazın çok güzel duruyo normalde de giyebilirsin illa maç olması gerekmiyo ama armamız yeter bende v yaka sevmiyorum çubuklu gibi olanı sevmedim

ben güveniyorum 20 golün altında atmaz ama yabancı olarak ilerde top tutabilen forvet istiyorum deplasmanlarda çok işimize yarar .

bence o tarz bir adam türk varsa alınmalı. kimse görmüyor ama orta saha direncimiz çok düşük melo'yu çıkar hiç savaşçı yok orta sahada chedjou ve amrabat'ın yanına üçüncü yabancı savaşçı orta saha olmalı. forvete de emre güral alınsın işte.

Emrahbank olursa bizi clye almazlar. Uluslararasi arenada bunlara çok dikkat ediliyor.

Büyük firma büyük reklam ne alaka ? Tamam o zaman enayiyiz biz Samsung formada güzel duruyor ??? diye alalım 7 milyon euroyu oturalım.Niye çünkü daha estetik değil mi ?

Sen gelen parayı bilmezsen konuşmayacaksın o zaman bu kadar basit.Senin keyfin için Samsung-Emirates ile imzalayacak değil koca kulüp parayı veren reklamı alır...

tamam saçmala devam et ben kendi fikrimi söylüyorum kabul etmezsin sana kalmış.sadece doğru düzgün bi firma zaten gerekli parayı verir bilmediğin firmadan cacık olmaz buda gerçek reklamla dönüyo bu piyasa

Sponsor isinde kim en cok parayi veriyorsa, onunla imza atilmali.

Hala Soldado gelmesin bitmiş adamı ne yapacağız diyen tipler çıkmamış ortaya hadi artık daha neyi bekliyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt