Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 77.094
- 67.167
- 5.003
çok şükür balata transferi yatmış. yoksa yeni bi 6 milyonluk kazık daha yiyecektik. doria ya o para verilse daha mantıklı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir önceki mesajinda yazmistim. Ontiveroyu yazmadim cünkü Ontiveronun maasi düsük ve italyada bir cok takim Ontiveroyu istiyor. Cagliari NON EU oyuncusunu gönderemediği icin almadi.
Bu arada Emirates Kupasi mi? Emirates Kupasini almak ne zamandan beri basari oldu?
Terimi elestirdiğini hic görmüyoruz nedense. Bugün göndermek istediğimiz oyuncularin hemen hepsi Terim ve ilk yönetim döneminde alinan oyuncular, Terimin yaptiği transferler.
Şimdi sen bunları Terim aldırdı diyorsun öyle mi ?
Aysal Polattan iyidir daha başarılıdır bunlara itiraz eden yok ki...
ama vergi borcu çıkıyor büyük başkan transfer yanlışı yapılıp 18 ml.euro boşa harcanıyor buyuk başkan...degerinin çok üzerinde paralar harcanıyor buyuk başkan...
abi hiç mi hatası yok hiç mi kötü kararı yok...ne olursa olsun buyuksun yeauhhh diyem kitle var...sebebi net terim düşmanlığı
Sinan Bolata güveniyorum. Musleranın kulubeye girmesi beni bozmaz.
Emirates cup dünya spor basınında senin çok değer verdiğin lig şampionluğundan bile daha değeri var haber olarak.
Marka reklam acısından başarılıdır kesinlikle.
Hayır senin için demiyorum ama böyle bi algı var başarısız bütün transferler Terim'e yazılırken başarılı olanlar için bişey denmiyor o dönemde sıfırdan bir takım kuruldu ve hatalar da yapıldı elbet ama genele baktığında başarı oranı gayet yüksek bence
GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Aptal aptal sözleşmeler ve garip garip transferler ve bununla birlikte mali sorunlar , Hajrovic olayı, Eray'a ve onun gibi kalitesiz oyuncularla yapılan akıl almaz sözleşmeler ve yapılmayan transferlerden sonra bu yönetim vadesini doldurmuştur ancak haklarını yemiyelim gerçekten başarılı bir adamdı Ünal Aysal hatayi cok yaptı daha da yapmasın umarım 4.yıldızı alarak noktalar.
Elestiride bir haktir. Elestirme hakkin var ama kötü niyetli olduğun acik. 10 mesajinin 8/9unda Baskana salliyorsun.
Bende elestiriyorum. Transferleri Terim ve Manciniyi birakmasi, Terimi gecen Mayista göndermeyisi, bu yüzden Manciniyi tercih etmek zorunda kaldik.
Vergi olayinin neden olduğu belli. Twitter tepkisi nedeniyle oldu.
Aynı fikirdeyim Ünal Aysal'ın daha da başarılı olacağını sanıyordum ama özellikle hayrojic olayında kulüpden özellikle profesyonellerden 1-2 kişinin istifasını istemesi gerekirdi bunu yapmayarak çok büyük hata etti ayrıca transferderki yaptığı acemilikler de tuzu biberi oldu bence bu yıl hayırlısı ile 4. yıldızı takıp gitmesi gerekir takımı şuan en iyi yönetecek adam bence Ali Dürüsttür. (Tabi bunları söylerken bu zamana kadar hep Ünal Aysalı savunduğumu ve desteklediğimi belirtmek isterim.)