Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupali öyle hazirlik kupalarini önemsemez. Marka değerine de bir etkisi olmaz. Reklam konusunda katiliyorum.

Avrupada yaşamasam 30 küsür yıldır inanacağım sana :DD

Emirates kupasının yayınlandığı tv sayısına bak bide senin liginin .

Öyle aman aman tabiki önem verilmiyor ama ciddiye alınıyor baya.

Aysal Polattan iyidir daha başarılıdır bunlara itiraz eden yok ki...

ama vergi borcu çıkıyor büyük başkan transfer yanlışı yapılıp 18 ml.euro boşa harcanıyor buyuk başkan...degerinin çok üzerinde paralar harcanıyor buyuk başkan...

abi hiç mi hatası yok hiç mi kötü kararı yok...ne olursa olsun buyuksun yeauhhh diyem kitle var...sebebi net terim düşmanlığı

Hatalarını söyleyeyim....

1.Sportif direktörlük müessesini daha 2011'de kurmalıydı.Transfer Terim'e bırakılmayacak bir işti,ama başta kurulmadığı için olmadı.Misal adam akıllı Avrupa tarzı sportif direktör olsaydı birçok saçma transfer yapmazdık,buna devre arası yaptığımız Salih-Hajrovic-Ontivero da dahil.Hoş gerçi kendini başkandan büyük gören Terim,istediği oyuncu alınmadığı zaman ne yapardı bilmem...

2.Burayı Avrupa zannedip çok erken konuşması.Neyse öğrendi ama 2 sene geç bir süre,bu sürede polemik olacak birçok açıklaması oldu.Demek ki danışmanını yanlış seçmiş,o da Bülent Tulun zaten,daha doğru biri olmalıydı.

3.Yönetimi değiştirmesi doğruydu ama bazı profesyonelleri yanlış seçmiş.Misal Hajrovic olayında kim hatalıysa o profesyonelin kellesi alınmalıydı amiyane bir tabirle...

4.Devre arasında Mancini'ye 20 değil 10 milyon euro bütçe verilmeliydi.Zaten Telles-Veysel-Koray üçlüsü yeterdi.Gittik hiç oynamayacak Salih-Ontivero-Hajrovic üçüne 10 milyon euro verdik neredeyse...

5.Şu oyuncularla sözleşmei yapan profesyonel kimse onu da kovmalı,saçma sapan ücretler vveriliyor...

Şimdilik bunlar geldi aklıma...

Oynatmak istediği futbola Amrabat-Hamit-Burak ertesi sene Şecu transferini yapan adam başarılı falan değildir...

Dediklerin konusunda da Kerem yukarıda cevap vermiş.Hatta onun söylemediği şeyi söyleyim .Terim antremanda Elmander'i görüp sanırım Hasan'a " Bu kazma da kim" diye dalga geçiyor.Halbuki Elmander onun kurtarıcısı oldu o sene..

Elmander'i ilk başta çok tutmadığı o dönemde konuşulmuştu ki hangimiz havaya uçtu ki Elmander geldiğinde? Ama zaman geçtikçe Elmander kalitesini Terim'e de bize de gösterdi ve kariyerinin en iyi sezonunu ona kazma diyen hocayla geçirdi Amrabat ve Hamit bence hala yanlış transfer değil bu oyunculara bu kadar kizmamizin sebebi maliyetleri o da Terim'in suçu değil heralde Chedjou için de kim bu kadar kötü olacağını tahmin etti ki o dönem forumda yazılanları okudum geçen bir tane olumsuz yorum yok ama olmadı işte

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ünal aysal karşılaştırılacaksa Faruk süren ile karşılaştırılmalı.

İkiside mali yönden başarısız sportif yönden başarılı.

Adnan polat ise sıfır ve galatasaraya yakışmayan bir adam.

Amrabat ve Hamit bence hala yanlış transfer değil bu oyunculara bu kadar kizmamizin sebebi maliyetleri o da Terim'in suçu değil heralde Chedjou için de kim bu kadar kötü olacağını tahmin etti ki o dönem forumda yazılanları okudum geçen bir tane olumsuz yorum yok ama olmadı işte

Mesele maliyetleri değil.Bize uymamaları.

Terim ne oynamak istiyor ? 4-4-2 bam bam bam değil mi ? Sen ise gidip açık alanda etkili olabilecek Amrabat'ı takıma katıyorsun,çok ciddi sakatlıklar yaşamış Hamit'i alıyorsun,daha da önemlisi Burak'ı kadroya katıyorsun.Nitekim 2011-2012 de takır takır top oynayan takım aniden çöktü,Drogba-Sneijder gelmese 60 puanı zor bulacaktık,ilk 18 haftada 33 puan alabildik...Üstelik bu saydığım 3 oyuncunun da pres gücü çok düşük...

Şecu ise daha skandal bir hamle.Sen sürekli önde basan futbol oynamak istiyorsun,ihtiyacın olan çok iyi tekniğe sahip oyunu geriden kurabilen deneyimli bir stoper,Ufa tarzı.Ama sen git Lille'de gömülü savunmada oynayan Şecu'yu al....

Oynatmak istediği futbol Terim'in çok yüksek kondüsyon ister ama takım sürekli olarak geriye giderken kondüsyoneri değiştirmedi,ısrarla devam etti adamlarla.Bu da çok yanlış bir hareketi mesela...

Beyler sayfalardir terim, mancini, aysal ve a.polat kiyasliyosunuz, bu tartışmanın kime ne faydası var???

Deniz kenarındaysanız bi suya girin, evdeyseniz bi duş alın gençler. Beyinler şeftaliye dönmüş :D

Bence Ünal Aysal'ın başkanlığı tartışılmamalı.

Sportif yönden başarılıyız mali yönden o kadar da kötü değiliz daha da iyi olacağız buna eminim.

Ve Ünal Aysal kadar cesur bi başkan daha gelmedi Galatasaray tarihine kim cesaret edebilirdi son basket final maçına çıkmamaya.

Kritik dönemde fatih terimi yollamaya.

Ve taktiğe gelecek olursak ben şahsen Olcan-Sneijder-Bruma üçlüsünü izlemek için can atıyorum heycanlanıyorum

Burak yine 20 gol falan atarsa ki rahat atar onda da bi sıkıntı yok.

Ama bi tecrübeli forvete ihtiyacımız var şamp liginde pivot özellikli kaleye sırtı dönük oynayabilen

Selçuk geçen seneden daha iyi olucaktır ki geçen sene rezildi.

Meloyu konuşmaya gerek yok.

Herşey bu yıl daha iyi olucak inşallah kimse moral bozmasın gençler :D

50 maddelik mesajları nasıl yazıyorsunuz yav, ben başlıyorum ikinci cümlede üşenip bırakıyorum.

Aysal polattan her türlü daha iyi orası kesin.

Ancak aysal mali ve idari yönden hayal kırıklığı ve başarısız.

Kulübü getirdiği nokta bu olmamalıydı.

Acaba mali yönden ne bekliyordun cok merak ediyorum.

Bilmem farkinda misin ama Aysal, 314 milyon dolar borcla, enkaz bir kadro ve bazi gelir kalemleri loca, isim hakki vs gibi 2014e kadar harcanmis bir takim devraldi. Altyapinin ici bosaltilmis, gerekli yatirimlar yapilmamis vs.

1-Bugün dünyada gelirlerde 17.siradayiz. Büyümemiz devam ediyor. Son yillarda dünyada en fazla büyüyen takim Galatasaray.

2-Futbolda marka değerinde, dünyada 16.siradayiz.

3-Altyapiya yatirimlar yapildi.

4-GS Storelere, GSTVye gerekli yatirimlar yapildi. Aysaldan önce GSStore zarar ediyordu. Forma satislarinda son 3 senenin 2sinde fbyi gectik.

5-Aysalla birlikte world class oyuncular, world class potansiyele sahip Bruma seviyesinde bir oyuncu gördük. Bu ülkede world class, world class potansiyele sahip oyunculari bizden baska kimse alamaz.

6-Teknik iflas durumunda devraldi, bugün ligdeki rakipler arasinda finansal acidan en iyi takim GS. Sermaye artirimi yapildi. Trübün gelirleri, Asde gösterilse, o kadar zarar bile olmayacakti.

7-Bu sene FFP nedeniyle zorlaniyoruz. Gelecek yil, store satisi, hisse satisi, trübün gelirleri Asye gececek vs. Bizi FFPye karsi cok rahatlatir.

8-Sportif basarilar ortada.

9-Engellemelerden bahsetmiyorum. SPK olaylari, Cl tv havuzundaki gelirin 10 milyon euro civari azaltilmasi, yabanci sinirlamasi, TFFnin gelirlerimizin bir kismini kesmesi vs.

A takımda sadece Birhan vatansever kalmış gençlerden ve pro olmayan

Umarım forma şansı elde ede bilir. Baya ümit verici kardeşimiz

A takımda sadece Birhan vatansever kalmış.

Umarım forma şansı elde ede bilir. Baya ümit verici kardeşimiz

türkiye kupası maçlarında oynar sadece bence yekta emreç. furkan umut g. önüne geçip rotasyona giremez ama keşke geçsede oynasa en azından etrafında dönen emreyi değilde 17 yaşında genç yetenek izlesek

Radyospor'da şimdi biri konuşuyor...

Fenerbahçe kampta hiç çalışmamış diyor.Takım kondüsyonu 15 dakikada bitiyormuş,yeni kondüsyoner getirmişler antremanlar artık daha tempolu oluyormuş falan filan...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt