Ali Kol
Büyük Kaptan
- 31 Temmuz 2014
- 22.008
- 16.517
- 2.228
yaş 70 ama saç bitmemiş 19-20 yaşında tamamen kel kalan çocuklar var aziz'de maşallah yağmur ormanları gibi saçlar
saclar var,ama her tarafi kadayif olmustur bunun...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yaş 70 ama saç bitmemiş 19-20 yaşında tamamen kel kalan çocuklar var aziz'de maşallah yağmur ormanları gibi saçlar
Sponsor Ethiad Airways ise yönetime helal olsun derim çok sağlam para demek
deme öyle bak 23 bitti 24e girdim ama inanılmaz seyrekleşti üst taraf hele 3 numara yaptırınca parlıyor çok fenayaram var gocundum evet
![]()
Oğlum demeyin şöyle vicdan azabı çekiyorum.Ben ne bileyim benim koyduğum resmin konuya geçeceğini :dispirited:
üc seneye kalmaz,kel olursun sen..![]()
Dzmarttan kurtuluyoruz inş.
@tvdesporekrani
BİLGİ | Şampiyonlar Ligi 2015-18 sezonları için yeni ihale yapılacak. İhaleye Türkiye'den sürpriz yayıncı kuruluşların katılması bekleniyor.
#Tapatalk#
@tvdesporekrani
BİLGİ | Şampiyonlar Ligi 2015-18 sezonları için yeni ihale yapılacak. İhaleye Türkiye'den sürpriz yayıncı kuruluşların katılması bekleniyor.
#Tapatalk#
hep Burak'ın kaçırdığı goller yüzünden yabiliyorum hazırladım kendimi okul bitsin askerde tamamen kelim
![]()
Resimi niye koymuştun ne anlatıyor onu bari bilelim![]()
@tvdesporekrani
#Tapatalk#
önemli olan d-smart değil ne kadar para verileceği