Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu şerefsizlerden kurtulmamız önemli. Ts clye katıldığı sene gruptan çıkamadığı halde bizden çok daha iyi para aldı. Biz katıldığımız seneler ne halt ettilirse yayın hakkını çok ucuza aldılar. Dolayısıyla 2 sezondor gruptan çıkmamamıza rağmen tsnin aldığı paraya yaklaşamadık bile. Bize vermedikleri parayı fbnin avrupaya katılamayacağı belli olduğu halde çok yüksek ücretle cl ön eleme + hazırlık maçını satın aldılar. Clnin naşka platforma gitmesi bunlara çok büyük darbe olur. Alanlar zaten cl izlemek için alıyordu.

#Tapatalk#

biliyorum o yüzden vericekleri para önemli dedim :) biz gerçekten çok az para alıyoruz 2 yıldır .

deme öyle bak 23 bitti 24e girdim ama inanılmaz seyrekleşti üst taraf hele 3 numara yaptırınca parlıyor çok fena :D yaram var gocundum evet :D

Şu an saç ekimleri başarılı olsada donör alan sınırlı o yüzden biraz ekebiliyorlar maksimum avuç içi kadar ufak bir miktar(5000 greft civarı).

Ama 8-9 yıl içinde saç klonlama gelecek dert etme dostum bence. Bu konuda Kanada-Japonya ortaklığa gitti, rakipleride Amerikalı. Yani kellik tedavisi için yarış başladı :D

Ayrıca propecia + rogaine'e başlarsan saçları kurtarırsın bir miktarını geri kazanırsın.

Yahu bu iste bir terslik var, Trabzon o kadar transfer yapti, hala Bursa'yi yenemiyorlar Avni Aker'de. Ben de burayi okuya okuya zannetmistim ki kim en cok transfer yapar, kim en pahali forveti alirsa o en guclu takim olur.

Kafam karisti simdi.

2. Lig takimi ile mac icin gunubirlik ucakla Belcikaya gidip gelmek nedir yahu

"malatyasporla şekersporla urfasporla mı oynayacağız yeaaa" diyorduk, al sana kilometrelerce yolu belçikanın uyduruk takımı için gideceğiz bari buradaki turnuvanın bir anlamı vardı

Şu an saç ekimleri başarılı olsada donör alan sınırlı o yüzden biraz ekebiliyorlar maksimum avuç içi kadar ufak bir miktar(5000 greft civarı).

Ama 8-9 yıl içinde saç klonlama gelecek dert etme dostum bence. Bu konuda Kanada-Japonya ortaklığa gitti, rakipleride Amerikalı. Yani kellik tedavisi için yarış başladı :D

Ayrıca propecia + rogaine'e başlarsan saçları kurtarırsın bir miktarını geri kazanırsın.

Propecia benim duyduguma göre iktidarsizliga yol aciyormus yanliz.....Aman ha.:D

Rogaine denilen seyide 8-9 ay araliksiz kullanip bir süre ara vermelisin.Ara verincede maalesef cikan saclarin cogu dökülüyor.

Bu ismi duyulmamış takımla maç yapmak yerine Arena'da taraftarımız önünde bir takım ile maç yapsaydık daha iyi olurdu.

Patron hazır belçikada bağlantılarıyla görüşecek demek ki , yanında takımı da götürüyor dostlar alışverişte görsün hesabı :)

Şu an takımda Nonda kalitesinde

Tabiki yaşı 24-28 arası olacak

Çok iş yapardı

Nonda zaman zaman geriden top alır veya duvar olur oyunu açardı

keşke o tarz bir adam bulabisek

amrabat için dedikodu (sporx)

Malaga'nın kiralama için 1,5 milyon euroluk bir teklif yaptığı ve önümüzdeki sezon da satın alma opsiyonu için 4,5 milyon euroluk bir bedel belirlemeyi önerdiği kaydedildi.

Real madrid in Bakırköysporla mac yapmak icin istanbula gelmesi gibi bisey bizim yaptıgımız

Tapatalk

Şu an takımda Nonda kalitesinde

Tabiki yaşı 24-28 arası olacak

Çok iş yapardı

Nonda zaman zaman geriden top alır veya duvar olur oyunu açardı

keşke o tarz bir adam bulabisek

bizde duvar çok sadece isabetli bir şekilde sert toplar atman gerekiyor, zaten giden her top burak ve umuttan sekiyor .

bilardo 3 top yeteneği iyi olan bir pasör ihtiyacımızı görecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt