Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jonas Oliveira.

150px-Jonas_Gon%C3%A7alves_Oliveira.jpg

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Q-0xzi62zH0[/media]

Bu Halilhodzic´e ne veriyorlar gercekten merak ediyorum. Yavas yavas komik olmaya basliyor cünkü.

Bu tip aciklamalarla ne kazanacagini düsünüyor acaba? Oyunculari asagilayarak hirslandirmak mi istiyor?

Iyi de, burasi Isvicre degil be adam. O Türk oyuncular aklini alir ilk firsatta.

Halilhodzic:"Acikcasi bu takimla Rostov´u nasil eleriz gercekten bilmiyorum."

Bu Halilhodzic´e ne veriyorlar gercekten merak ediyorum. Yavas yavas komik olmaya basliyor cünkü.

Bu tip aciklamalarla ne kazanacagini düsünüyor acaba? Oyunculari asagilayarak hirslandirmak mi istiyor?

Iyi de, burasi Isvicre degil be adam. O Türk oyuncular aklini alir ilk firsatta.

Halilhodzic:"Acikcasi bu takimla Rostov´u nasil eleriz gercekten bilmiyorum."

Dünya kupası bu adamı değiştirdi.

#Tapatalk#

Dünya kupası bunun g.tünü kaldırdı.

#Tapatalk#

Yani ayip oluyor artik. Yani adamlarin almadigi futbolcu kalmadi, hala sikayet hala sikayet.

Güya kendini saglama aliyor. Herkese 5 ay zaman verilseydi bu ülkede. Hic sezona baslamasaydin. Cezayir´den ayrilmasaydin.

Rostov´u nasil elerlermis bilmiyormus. Karsinda Dortmund var sanki.

Dünya kupası bu adamı değiştirdi.

#Tapatalk#

Yani ayip oluyor artik. Yani adamlarin almadigi futbolcu kalmadi, hala sikayet hala sikayet.

Güya kendini saglama aliyor. Herkese 5 ay zaman verilseydi bu ülkede. Hic sezona baslamasaydin. Cezayir´den ayrilmasaydin.

Rostov´u nasil elerlermis bilmiyormus. Karsinda Dortmund var sanki.

Ben TS başkanı olsam yarin gönderirdim Halilhodzic'i. Turkiye Ligi için çok iyi bir kadrosu var Trabzonspor'un ama hoca tercihi yanlis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt