Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Soldado imkansız. Gelirse harika olur Burak-Soldado çok can yakar.

Amrabat'ın transfer dönemini hatırlıyorum.Ciddi beklentimiz vardı.Hatta bize gelmeden Akdeniz oyunlarında İspanya'ya karsı enfes oynamıs,o dönem Barca'ya yeni transfer olmus Jordi Alba'yı perisan etmisti.Haliyle baya heyecanlandırmıstı.Büyük hayal kırıklıgı oldu.

Suana kadar Jardel'e o kadar para verdik. Ffp yüzünden verecek gücümüz de yok kiralik vermeyeceklerine göre imkansız.

Haklısın burada tek şansımız,yüksek kiralama bedeli sunmak olabilir.Mesela 5 milyon euro kiralama bedeli + 10 milyon euro opsiyon.

29 yasinda adama o paralari verme lüksü yok zaten Galatasaray´in. Soldado imkansiz.

Yok mu kardesim Brezilya´da saglam bir yetenek? Brezilyali golcüler candir ya.

Jardel ne adamdi be zorla gonderttiler adami. 2008 e kadar oynardi bizde.

Berbat bir transfer dönemi artık dany eboue umut bulut sabri isimlerini gördükçe sinir oluyorum lan istemiyorsunuz gidin işte

ben nedense hiç beğenmiyorum soldado'yu hatta abartarak yeni guiza olur diyorum. Premier Ligde hiç birşey yapamadı bu bizde yapamayacağı anlamına gelmez ama daha garanti adamlar gelmeli zaten geleceğinide sanmıyorum

Cok igrenc bir linc kampanyasi yapiyorlar Ersun Yanal´a.

Görüntüler sizdirmislar, sanki alem yapiyormus havasi estirmek istiyorlar.

Adam teknede sadece yemek yiyor arkadaslariyla. Ebru Yasar ve bi kac kisi daha.

Bunlari görüp de Aziz Yildirim´la calisacak her TD´nin karakterine tüküreyim

O görüntülere kanan adamlarin aklindan şüphe ederim. Zaten bunlara kaniyorsa fb tataftari herseyi hakediyor demektir.

Beyler S.a ttnet ile sponsorluk anlaşması yapılacağı duyurulmuş bu göğüs reklamı için olan sponsorlukmu birde senelik ne veriyorlarmış bilen varmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt