Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bus aatten sonra yapılacak yanlış transfer bizi çok zor duruma sokar.Onun için yabancıların gitmesini beklemek gerekiyor bence.Sonra.Fırsat kovalamak en iyisi.Özellikle kıralık olursa risk almış olmayız

Yeri değil ama bu trabzon nasıl bir sistemle oynuyor arkadaş ya.Halilhodziç hala ağlıyor da

Dany, Eboue ve Ontivero'nun gönderilmesi transferden daha önemli ama hiç ses yok sanki kendilerini unutturup gitmeyecekler.

Baros ve Kewelli özledim be ikisi sapasaglamken golleri ne dizerdiler hele hele Baros ne severdim ben bu adami :016:

Trabzonspor paraları nereden alıyor yahu onca pahalı transferler yaptılar...kesin bir pislik vardır bu iş de.

Chedjou (+ para) <-> Mevlüt

Bulut (+ para) <-> Ozan / Şener

Hamit fesih

Eboue fesih

Amrabat <-> 3 m

Ontivero kiralık

Dany fesih / kiralık

Agger / Dede / Doria in

Campbell / ?? in

+ 1 kontenjan da devre arası transfer için hocanın inisiyatifine bırakılır...

En ideali böyle birşey olur, pek bir sorun kalmazdı...En azından birkaçının bile yapılamamış olması can sıkıcı bir hal aldı, özellikle de gönderilmesi gerekenler konusunda...

Chedjou (+ para) <-> Mevlüt

Bulut (+ para) <-> Ozan / Şener

Hamit fesih

Eboue fesih

Amrabat <-> 3 m

Ontivero kiralık

Dany fesih / kiralık

Agger / Dede / Doria in

Campbell / ?? in

+ 1 kontenjan da devre arası transfer için hocanın inisiyatifine bırakılır...

En ideali böyle birşey olur, pek bir sorun kalmazdı...En azından birkaçının bile yapılamamış olması can sıkıcı bir hal aldı, özellikle de gönderilmesi gerekenler konusunda...

Jonas Oliveira ismi geçiyor çok zor ancak hucumun her hattında oynayabilecek bir isim, sanırım hızlı da olmasi Hocaya uygun...

chedjou'dan iyi bir stoper bulacağımızı sanmıyorum inşallah gönderilmez.

şimdi böyle dedim ya dany eboue kalır chedjou gider :)

chedjou kral adam gönderip möndermesinler, bu sene göreceksiniz nasıl oynayacak. kendisi alışma dönemini atlattı bence

chedjou'dan iyi bir stoper bulacağımızı sanmıyorum inşallah gönderilmez.

şimdi böyle dedim ya dany eboue kalır chedjou gider :)

Böyle düşünen çok kişi var da niye hiç talip çıkmadığını nasıl izah ediyorsunuz peki?...6.3 bonservisle gelişinin üzerinden henüz 1 yıl geçti, bugün bonservisi elinde olsa bile bizde aldığına yakın ücret verecek kulüp bulması kolay değil, piyasada bilinen de bir adam olmasına rağmen...O yüzden mesela S. Etienne teknik direktörü bir gaflette bulunsa da Mevlüt takasında kullansak diye fantezi kuruyorum!...Mevlüt e çok bayıldığımdan da değil, esas maksat Chedjou yu paketlemek!...

Trt spor da futboldan anlayan yok.

Bugün maçımız varmış

17:00 Galatasaray - Şekerspor (TRT Avaz)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt