Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Almanya Federal Haber Alma Servisi(Almanca:Bundesnachrichtendienst) Almanya'nın gizli haber alma servisidir.

Türkiye'yi dinlemiş ve kontrol etmiş (spion) haberleri cikdi

Gsc de dahilindedir

AlmanCemaatIşBaşında#

yalnız ben dahil birçok kişi Gomis'e burun kıvırıyorduk ama şu halimize bakınca keşke bedavayken alsaymışız diyorum :D

“Artık çilek milek yok. Çilek mevsimi bitti. Devamlı çilek yerseniz fiyatı düşer. Şu anda aradığımız bölgeler belli. Ama bu bölgelere oyuncu bulamazsak bu şekilde, yani elimizdeki kadroyla yola devam edebiliriz."

Ben de forvetlerimizin yeterli olmadığını düşünüyorum ama Ünal Aysal'ın son açıklamalarından sonra ümidi kesmiş durumdayım. Maddi anlamda zor durumdayız ve şuan bonservisiyle oyuncu almamız, hele hele yabancı bir forvet almamız çok zor gibi gözüküyor. Ligin başlamasına da yaklaşık iki hafta gibi kısa bir süre kaldı açıkcası benim pek transfer beklentim yok bu saatten sonra. Mecburen bu kadroyla devam edeceğiz.

Eger boyle dediyse baskan adama sorarlar '' Salih Dursun ile Ontiveroya toplam 6 mio. euro verdik devre arasında. Toplamda 20m . eurodan fazla bonservis odedik. Bu nasıl bir planlamadır ki suan hicbir eksigimizi kapatamıyoruz'' diye.

Salih Dursun ile muhtemelen 25 inden sonra futbol degil baska meslekle ugrasacak Ontiveroya verdigimiz parayla bugun tarık+erkan alınmıstı.

hugo-almeida-640.jpg

:sad:

içimde çok kötü bi his var. dany ontivero eboue dururken bizimkiler chedjou ile amrabat'ı göndercekler sanırım. harbi fena söverim böyle bişi olursa

Uzun bir aradan sonra nihayet foruma yazıyorum.

Neyse şimdi konumuza gelelim.Tarık Çamdal transferinden vazgeçmemiz iyi oldu çünkü sırf pasaportu için 6 milyon euro vermek saçma olurdu.Ben her zaman şu görüşü savunurum.Yerli futbolcu alacaksak ya gurbetçi futbolculara yöneleceğiz ya da alt yapıdan oyuncu çıkaracağız.Mesela Anadolu takımından yerli bir bek almaya kalksan kapıyı 5 milyon euro dan açarlar.Bizim sağ ve sol bek alternatifine ihtiyacımız var.Yurt dışından bir sağ bek ve bir da sol bekte oynayan yetenekli Türk oyuncusu bulmamız lazım.Eğer olmazsa altyapıdan Emre Tosun ve Can Özgür ü A takıma monte etmeliyiz.Ayrıca bizim mutlaka forvet transferine ihtiyacımız var.Bütün bir sezonu Burak ve Umut gibi yeteneksiz forvetlerle geçiremeyiz.Benim adaylarım ise Podolski,Campbell,Vargas,Javier hernandez vs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt