Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yasin in sağbekte denenmesini çok isterim, Dortmund ta iken orada oynadığını kendisi de söyledi...Eğer hücumcu bir bek isteniyorsa, fizik olarakta Tarık' tan filan daha güçlü bir futbolcu zaten, gereksiz riskli eylemlerden uzak dursun yeter...Geçmişte çok örneği var, hücumcudan beke dönüşen; buna en uzak olduğunu düşündüğüm Metin Tekin bile oldukça iyi bir bek performansı gösterebilmişti, ilerleyen yaşına rağmen...Caner in yaptığı gibi, bek oynamayı benimsemesi en önemli nokta tabi, hele de umduğumuz gibi kaliteli bir yabancı kanat forvet alınırsa, forma şansı çok çok az, aksi halde...

[media]https://www.youtube.com/watch?v=-SanD4AMNfE[/media]

sırf isminden dolayı alını bu adam

Yasin in sağbekte denenmesini çok isterim, Dortmund ta iken orada oynadığını kendisi de söyledi...Eğer hücumcu bir bek isteniyorsa, fizik olarakta Tarık' tan filan daha güçlü bir futbolcu zaten, gereksiz riskli eylemlerden uzak dursun yeter...Geçmişte çok örneği var, hücumcudan beke dönüşen; buna en uzak olduğunu düşündüğüm Metin Tekin bile oldukça iyi bir bek performansı gösterebilmişti, ilerleyen yaşına rağmen...Caner in yaptığı gibi, bek oynamayı benimsemesi en önemli nokta tabi, hele de umduğumuz gibi kaliteli bir yabancı kanat forvet alınırsa, forma şansı çok çok az, aksi halde...

İlginç bir öneri ama fiziğin dışında mental olarak savunma yapmaya uygun mu acaba?

Mesela Toschak Etuğrul'u liberoya kadar çekmişti ama aynı şeyi İlhan Mansız ile yapamazsın mesela. Buna da dikaat etmek lazım.

Sinan'ı solbek denemek lazım

Tapa

İlginç bir öneri ama fiziğin dışında mental olarak savunma yapmaya uygun mu acaba?

Mesela Toschak Etuğrul'u liberoya kadar çekmişti ama aynı şeyi İlhan Mansız ile yapamazsın mesela. Buna da dikaat etmek lazım.

Dortmund ta sağbek oynamış olmasından yola çıktım zaten...Oyun stili itibariyle de topu aldığında rakibin kucağında olmaktan ziyade geriden gelerek daha etkin olması muhtemel bir futbolcu...

Bildiğim kadarıyla Tarık ilk kez zorunluluktan dolayı Eskişehirde sağ-sol bek oynadı, savunma yönü iflah olmayacak kadar kötü bence, hoş hücumda da bir iki hareket yapıp sonrasında sıvama eylemine geçiyor ya!...

Yasin in yerinde ben olsam, Erciyes-Karabük seviyelerinde taraftarın gözünde ''Hücum ilahı'' olmak yerine büyük takımda sıradan da olsa ''Görev adamı'' olarak banko oynamayı seçerdim...Aynı şeyi birkaç yıl önce Caner için de düşünmüş, mutlaka takımda tutulması gerektiğini defalarca yazmıştım buraya, sözümü dinleyen olmadı tabi!...Her hücumcudan savunma oyuncusu olmaz elbette de ben Yasin den olacağını düşünüyorum, Caner' in olduğu gibi...

Edit: Telles + Yasin biraz lüks olur belki de özellikle kontenjandan dolayı solbek Balta olursa, sağbekte bu tarz bir hücum beki çok iyi olacaktır...

O zaman kapatalım gitsin A2 takımını. Tarık kadar adam yetiştiremiyorsak boş yatırım demektir.

Son 20 senedir yetiştirdiklerin belli.Sorun yetiştirmemek değil şans vermemek.

Senelerdir paf ve a2 takımı kupa alır onu bunu kazanır.Hediye ettikleri oyuncular Arda o da altyapıda değil manisada parladı, Semih, kabul edilir veya edilmez Sabri Emre Aydın.

Altyapı saçmalığının tek çözümü Galatasaray B takımıdır o zaman futbolcu kazanılabilinir

My last fantasy before the season kick-off.

1073505_Galatasaray_SK.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt