Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yalnız ben dahil birçok kişi Gomis'e burun kıvırıyorduk ama şu halimize bakınca keşke bedavayken alsaymışız diyorum :D

eee burda cok bagirdik gomis diye bir kac arkadasla beraber ama dinletemedik. :(

millet tabii o zamanlar ucuyordu dzeko, bony filan. :D

gomis gibi forveti (super olmasada cok iyi forvettir gomis ve turkiyede inanilmaz is yapar) bedavaya bulmak oyle her zaman olabilecek bir sey degildir ve biz bu firsati goz gore gore kacirdik. ayni menezi kacirdigimiz gibi.

hic akillanmayacagiz.

Eldeki ıskartaları bir şekilde ve az zararla elden çıkarmak, takımın total kalitesine direkt tesir edecek iki futbolcu transfer etmek...Şu anda gereken icraat, tek cümleyle böyle özetlenebilir...

Yönetim (Reelde sadece Aysal maalesef, çok kurumsallaştık ya!) böyle bir kaygı taşıyor mu, ya da bu yönde bir çalışması var mı, bilemiyoruz?...Olayları akışına bırakıp, sonrasında işler iyi gitmediğinde mazeretler üretmek gibi bir yola gidildiğini hissediyorum ki bu yolun sonu pek parlak bir gelecek vaadetmiyor, maalesef...Umarım ki yanılıyorumdur ve ciddi gayretler ve gerçekten ''Müspet ivme'' lenmeler oluyordur...

Aziz hazirlik macinin hakemini satin almis galiba durumu kurtarmak icin, ha babam Fener lehine yanlis kararlar veriyor. Simdi de beles frikikten gol attilar.

A2'den Endoğan, Hüseyin Altuğ, Burak çok beğenilmiş.

Sinan Gümüş de övülüyor.

Bu adamlar Tarıklardan, Yasinlerden daha mı kötü oyuncular?

kesinlikle degil ve hatta bir cogu daha iyi bile.

zaten en onemli problem burada. biz hic bir zaman altyapiya bakmiyoruz ihtiyac oldugunda. gozumuz hep disarida.

tarik gereksizine 6 milyon euro istiyorlar ve burdaki bazi arkadaslarda 4-5 filan verelim alalim diyor. saka gibi.

normalde 500 bin euro etmiyecek adama.

simdi mesela bu altug, emre tosun, emre can coskun, birhan, vs. eskisehirde, bursada yada kayseride oynasalardi ve bu takimlar bu cocuklar icin 5-6 milyon isteseydi bir suru kisi verelim neyse alalim diyecekti. saka gibi.

bircok defa yazdim burada. turkiyede cok ekstrem durumlar disinda (bu seneki olcan gibi, onceki senelerdeki selcuk gibi) oyuncu alinmamalidir. ben kulubun basinda olsam direk bir bildiri yayinlardim. turkiyede futbolcu fiyatlari normal degerlerine donene kadar hic bir sekilde turkiyeden transfer yapilmayacaktir diye. ve sadece altyapi, yurt disindaki turk oyuncular ve yabanci oyunculara yonelirdim.

almanyada klüple anlaşmak iyi oldu yakında meyvelerini toplarız

5+3 gibi saçmalıklar fb için önlem(düşerse diye) bu devam ederse milli takımdan bi halt olmaz olursada zaten çoğunluğu alman altyapılı futbolcular

fb baya iyi oynamaya basladi

su oyunla bizi yenerler biz anca burakin ayagina bakariz gol atsin diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt