Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forvet transferi olmayacaksa yani burak ve umut ikilisiyle sezona girip ligi ve şampiyonlar ligini tamamlayabileceğimiz düşünülüyorsa şimdiden geçmiş olsun...Bu adamlara hakikaten güvenen var mı ya...Bu adamlar her maç direk forvet oynarsa olacakları söyleyeyim

Özellikle her anadolu deplasmanı yine eziyet olacak.Girdiğimiz nadir pozisyonlar da burak ve umutla harcanacak.Sonra üzerlerinde bir şanssızlık var denip kurbanlar kesilecek,burada tartışmalar dönecek neden olmuyor diye...Sonra ihale sneijder,melo gibi adamlara kalacak,dünya kupası yok ya sene sonunda oynamıyorlar o yüzden denecek...Sonra bu 20 yaşındaki brumadan birşey olmaz denecek bir kenara atılacak ama yanındakine pas vermekten aciz 30 yaşına dayanmış yılda 3 milyon euro kazanmış arkadaşlar ''olsun mücadele ediyorlar'' denip bir sonraki senenin kadrosuna direk olarak yazılacak...Sonra bu ligi italyanlar bilmiyor ya yerli lazım denip mustafa denizli getirilecek ve o da bu takıma yürek lazım deyip sabriyi affedecek ilk önce...O da ilk kadıköy deplasmanında volkan,caner,emre üçlüsünden biriyle kavga edip atılacak,3 hafta sonra kazanılan bir anadolu maçından sonra üçlü çektirip kendini affettirecek...

re8ezuhe.jpg

Bu ne beyler?

Son 10 dakika hayırlısı . PATLAT Bİ CAMPBELL PATLAT Bİ DORİA BAŞGANNNN

Bu Wenger denen herif de yalan soyleyip durmasin, bugunku dandik maclarinda bile Campbell i oynatmadi. Zaten oynatmayacagi belli..

Lig tvnin haberi başkanın bilmecelerle dolu bir haberidir fazla birşey beklememek lazım

başkan bişey söyliyecek olsa zaten diğer gazetecilerin kulağına gitmiş olması gerekir bence fazla bişey beklemeyin en fazla sarı saçlı uzun boylu forvet istiyorum falan der heralde :)

Gece yarisi mujde falan olmaz, bizim Baskan uyumustur bile..

Aysalin aciklamsai su sekilde olacak:

AYSAL: "Hocamiz bize bir transfer listesi verdi, özelikle Forvet ve Stoper bölgesinde takviye istemis. 2 Transfer yapacagiz."

Böyle bir sey diyecek, aha buraya yaziyorum. :) Isim falan vermeycek, belki "Balanta ile görüsmeler devam ediyor" vs diyecek.

Saygilar

Nuri Aslantas

Ersan Çelik ‏@ersanspor 12 sa.

Hafta başından itibaren GS de hareketli günler yaşanacak.Şu kadarını söyleyeyim taraftarın memnun kalacağı büyük sürprizler olacak! VEEEE!!!

Bu adam pek transferle alakalı şeyler yazmazdı benim bildiğim, o da yazmış bugün. Hadi bakalım, bekliyoruz merakla.

Ersan Çelik ‏@ersanspor 12 sa.

Hafta başından itibaren GS de hareketli günler yaşanacak.Şu kadarını söyleyeyim taraftarın memnun kalacağı büyük sürprizler olacak! VEEEE!!!

Bu adam pek transferle alakalı şeyler yazmazdı benim bildiğim, o da yazmış bugün. Hadi bakalım, bekliyoruz merakla.

Bir zahmet olsun artık yani lig başlayacak 2 hafta kaldı .

Ersan Celik piskopatin teki, bu adam de Luce gelecek falan dedi, cok cabuk gaza geliyor herif

eboue dany ched gıbı ft nın ontıvero gbı mancınının kazıklarından kurtulsak transfer yapmış kadar sevınırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt