Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler Telles hakkında düşünceleriniz nedir ?

Bi tarafdan onun yerini türk alıp forvete yabancı ST alınsın diyorum, simdiye kadar gösterdi kötü performans dan dolayı.

Öteki tarafdan genc potensyalı oyuncugu cokca oynatalım ki bi ,,yildiz" olsun.

Yedeğe cekip onu kaybedebiliriz.

Telles den kısa ve uzun vadeli düşünceleriniz alım :)

Bence zamaninda yanlis transfer oldu. Hatirladigim kadar 6 milyon euro bonservis parasi ödendi. Simdi ya adami oynatacan, gelisim kayd edecek sonra yillarca kullanacan ya da guzel paraya satcan... ya da yetersiz diye oynatmayacan ve elinde patlayacak... gerci kac 6 milyonlar cöpe gitti bu son zamanlarda :(

Almeida yı alacağıma qatar liginde oynayan Lisandro López alırım

lopez_getty595.jpg

Bazen gerçekten inanamiyorum SNEIJDER bizde oynadigina. COK SEVIYORUM SENI ULAN

Almeida Post:

İroni (Eski Yunanca: eironeía), söylenenin tam tersinin kastedildiği ifadedir. Söylenen ya da yapılan eylem, ciddi görüntüsü altında, karşıt söylenceyi ya da eylemi, çelişki noktasına çekmeyi hedefler.Mizahdan farkı olarak, ironi daha eleştirel yaklaşır. İroni mimik, jest ve tonlama ile söylemek istenenin altını, dolaylı çizer.

Ilgilenmezsen tabi kaybolur. A takimda onca ise yaramayan bosuna yer kaplayan adam varken sen genclere sans vermezsen tabi ki kaybolur bu adamlar.

Son 5 senede altyapimizdan cikan bir Semih bir de Colak var. Hadi Colak yetenekli falan diye cikti, Semih nasil cikti?

Ben aciklayayim. Bu cocuk agir sakatliklar gecirdi zamaninda, inatli ve azimli olmasaydi coktan PTT 1.Ligde ya da daha alt liglerde bulunacakti. O ben Galatasaray da kalmak istiyorum diye israr etti ve takimda kaldi.

Terimin geldigi ilk sezon 9.hafta Kayseri deplasmaniydi. Servet bi önceki hafta evimizde 2:4 kaybettigimiz Antep macinda kirmizi yemisti, Gökhan Zan sakatti galiba ve tek saglam iki stoper vardi biri Ujfalusi biri de Semih. Semih böyle ilk macina cikti uzun zaman sonra Galatasaray ile ve o formayi bir daha elinden vermedi Fatih Terimin o meshur tabiri ile. " Ben formayi elimden alip ve birdaha vermeyen topcuyu severim".

Semihe bu sans aslinda daha da erken dogabilirdi. Mesela hepimizin unutamayacagi evimizde Ali Sami Yen de turu verdigimiz Hamburg maci. O zamanlar da bütün stoperler sakatti ve o zaman ki antrenörümüz Bülent Korkmaz zorunluktan Hakan Balta ile HARRY KEWELL'i stoper oynatmisti ve gencecik daha yeni 18 yasina basmis Semih kulübe de oturuyordu o mac esnasinda.

Kisacasi Bülent Korkmazin totosu yetmedi bu cocuga bu macta sans vermeye. Halbuki yanlis hatirlamiyorsam kendisine zamaninda bir Avrupa macinda sans verilmisti kariyerinin ilk dönemlerinde ve kendisi bu sansi iyi degerlendirip yillarca formamizi terletip kaptan olarak onlarca basariyi elde etmisti.

Herkez öyle Bülent Korkmaz olamaz, Semih bülent tipinde dominant bir oyuncu degil. Bülent en iyisini yapti Semih´in kariyeri acisindan, eger oynatip bocalasaydi taraftarin önünde bulurdu kendini cocuk genc yasta. O dönemleri iyi hatirliyorum, Semih fizik olarak 13 yasindaki cocuk gibiydi, Bülent bir kac macta sans verdi, ama peynir ekmek gibi yediler cocugu süperligde forvetler.

Semih´in sakatliklari talihsizdi, ancak tam zamaninda parlamasini bildi...

Almeida Post:

İroni (Eski Yunanca: eironeía), söylenenin tam tersinin kastedildiği ifadedir. Söylenen ya da yapılan eylem, ciddi görüntüsü altında, karşıt söylenceyi ya da eylemi, çelişki noktasına çekmeyi hedefler.Mizahdan farkı olarak, ironi daha eleştirel yaklaşır. İroni mimik, jest ve tonlama ile söylemek istenenin altını, dolaylı çizer.

Hoaydaaa.

Fanatik'in bugün yayınladığı " bir garip prova " başlığının içeriği çok komik olmuş.

Adamlar ilk önce " galatasaray neden fener maçı öncesi böyle zayıf bir rakiple karşılaşmak için 5000 km yol yapıyor diye sormuş.

Arkasından " bu davetin belçika hükümetinden geldiği ve karşılaşacağımız rakibi seçmemizi istemiş, prandelli de fener mı öncesi oyuncular yorulmasın ve ciddi sakatlık yaşanmasın diye kolay rakip istediğini yazıp kendi sorularını cevaplamışlar.

Son olarakta, sorup cevapladıkları konu üzerinden yönetime atarlanmışlar. :asd:

hüseyin altuğ ben izleyemedim görüntü bulamıyorum zaten 2 sene önce merthanıda izleyememiştim o sonra kayboldu ama buda kaybolmasın

Mertan falan hikaye hocam Altuğ ' nun yanında Altuğ hem içeri kat eden bir kanat hem de golcülük var ayrıca inanılmaz hızlı yani Aguero tarzi diyim kanata daha cok deplase oldu..mükemmel oyuncu birhan ve altuğ geleceğimiz onun yaninda Endogan,Sinan, Bruma, Telles, Koray ve diğerleri daha cok adam var :-)

Beyler bu nöbetn bitmesi lazım o girişteki göz gitmedikçe ne transfer yaparız ne de Hayır ederiz.

Ne goz u yav. Google adblocker kullanin. Oyle birsey yok cunku.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt