Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
25 yıllık Galatasaraylıyım koskoca Galatasaray hazırlık maçı için belçika 2.lig takımının ayağına belçikaya gidiyor,hayatımda böyle gerzeklik ne gördüm ne duydum kaldıki aynı Galatasaray gecen sene Emirates cupta Arsenal ile kapıştı...:dejection::dejection:

işin içinde hükümet ve devlet olursa gider renktaş bende rahatsız oldum bu durumdan ama davet var sonucta onemli olan allah sakatlık vermesın bizimkilere benim korkum o

25 yıllık Galatasaraylıyım koskoca Galatasaray hazırlık maçı için belçika 2.lig takımının ayağına belçikaya gidiyor,hayatımda böyle gerzeklik ne gördüm ne duydum kaldıki aynı Galatasaray gecen sene Emirates cupta Arsenal ile kapıştı...:dejection::dejection:

Yönetimsel zaafiyet yok diyemiyorum ne yazık ki .

Mevlüt belki 12-13 gol atar en fazla ama oyun olarak daha çok katkı verir

Takım Terim'li 2011-2012 sezonundan itibaren takım savunması olarak bence üstüne koyarak gidiyor. Ama hücumda da her sene daha kötüye gidiyoruz.

Tek tek oyunculardan öte kadro planlaması hatası var bu anlamda. Biraz fazla savunma takıntısı yaptık. Özellikle Mancini ile beraber. halbuki gol atamıyor takım.

Prandelli'nin transferle veya transfersiz çözmesi gerekn ilk mesele bu.

_____Melo Olcan

Bruma Sneijder Yasin

______Campbell*

Herhangi yabanci ST

Bide bunu deniyebiliriz

hiç beğenmedim takımı dakıka 65 oldu hala adam akıllı bir pozısyon yok bır ver kac yok hucum berbat defans el bombası kanatlardan bindirme yok orta yok yok da yok tek tesellim hazırlık maçlarının ölçü olmaması :(

Mevlüt her hafte takır takır gol atıyor Fransa'da. Piyasası yükselmeden almamız gerekiyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt