Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha kötü hata olmuş bu acıklama. Son günü bekleyip ucuzlamasını bekliyoruz.

Yok böyle bir şey ya :DD

Arkadaş ortamında anlatıyor sanki. Amatörce ama bu ilk değil.

Sizin gibi her gun "transfer transfer, niye hala yapilmadi transfer" diye mizmizlananlarla dalga gecmek icin oyle dedi, ama onu bile izah etmek lazim demek ki.

Ulan Twitter dan Sedat Doğana, Emir Sarıgüle saldırsak mı ne yapsak forvet için. Koskocaaaa sezon Burak&Umut brothers larla geçmez. Kabızlığa şimdiden hazırlayın kendinizi.

I am the one who knocks!

Mevlüt belki 12-13 gol atar en fazla ama oyun olarak daha çok katkı verir

İşte bazılarının tam olarak anlamadığı olay tamda bu. Burak Mevlüt'ten daha fazla atar ama çoğu maçta sistemin içine eder bizi kanser eder ancak Mevlüt az atar ama Sneijder'e de attırır Olcan'a da Bruma'ya da. Hatta ileri gidiyorum Selçuk bile Burak'sız daha çok asist yapar

Başkan ne yaptığını kendi de bilmiyor artık iyice sıvadı

Transfer dönemleri tuhaf ciddiden.

Çok konuşuyor bu meselede.

Sonra olmayınca anti patik puanları topluyor bir çok taraftarlardan.

Bıralk konuşma. Ilaki konuşan olacaksa bu konuda şükrü ergünü ateşe at :DD

BvQ61BnIAAAyUzQ.jpg

Oha

İşte bazılarının tam olarak anlamadığı olay tamda bu. Burak Mevlüt'ten daha fazla atar ama çoğu maçta sistemin içine eder bizi kanser eder ancak Mevlüt az atar ama Sneijder'e de attırır Olcan'a da Bruma'ya da. Hatta ileri gidiyorum Selçuk bile Burak'sız daha çok asist yapar

aynen bu.. başka takımların forvetlerini övmek değil amaç. kısaca örnek verirsemm..

elmander-necati über golcümüydü_?? kaç gol attıkları değil.. yaptıkları önemli.. o sezon melo-selçuk gol atıyorsa fazlaca bu adamların geriye gelmeleri top almaları -top tutmaları-faul almaları filandır. buluncada atabildiği ladar atıyorlardı ama adam gibi takım izliyordukk..

aynen olay bu.. burak-umut ancak 2 yarı giren. öndeysek kontra ile etkili olacak adamlardır..

ya bunu görmek için kör olmak gerekir.

bu adamları gösteren ne selçuk-snejder gibi adamların defans arkasına uzun veya aradan oynamları. yani bunlar en fazla 3-4 saniyelik koşu top tutma ve vuruş şansı arayan adamlar. birde hava toplarında ne ilerde-ne geride faydalılar..

Sen mi karar vereceksin neyin gerekli neyin gereksiz olduguna?

Adam saka yapiyor, onu bile elestiriyorsunuz, ama sakanin saka oldugunu izah etmek gereksiz, oyle mi?

Şaka olduğunu veya olmadığını sen mi karar veriyorsun peki?

Galatasaray başkanı basınında olduğu ortamda bu açıklamayı yaparsa ciddiye almayacakmıyız yani?

Bizim başkan nede olsa şakacı , dalgacımı düşenelim?

Bizimle dalga geçen Galatasaray başkanı var diyorsun ki bunu ben bir Galatasaray başkanına asla yakıştıramadığımdan dolayı gereksiz konuşma diye yazmışım. Kurumsal bir Başkanın söylediklerini ciddiye almak hataysa o zaman hatalıyım.

furkan kaliteli topçu.. yanlız defansif açıdan ağlatır bizi.. sabredersek olur ama bek olmak çok zor değil..

Stoperi salla 1 tane oyun kurma özelliği olan orta saha, 1 tanede forvet al bitsin çok zor bişey değil

Furkan'a maşallah.Sağ bekte banko oynarsa kimse şaşırmasın.

Furkan ı sağ bekte oynatırsak yazık ederiz sağ bek oynayamaz diye değil mevkisi orta saha senenin başından beri söylüyorum Türkiye nin en iyi orta saha futbolcularından biri hem aklıyla oynuyor hemde dikine oynuyor.

Beyler bize Vetokele lazım! Kanat ve santrafor oynayabiliyor. Harika bi adam , campbell gibi...

Beyler süper kupa biletleri bu sabah 9 da alsancak stadında satışa çıkacak kaç gibi gitsem bilet bulabilirim

Şaka olduğunu veya olmadığını sen mi karar veriyorsun peki?

Galatasaray başkanı basınında olduğu ortamda bu açıklamayı yaparsa ciddiye almayacakmıyız yani?

Bizim başkan nede olsa şakacı , dalgacımı düşenelim?

Bizimle dalga geçen Galatasaray başkanı var diyorsun ki bunu ben bir Galatasaray başkanına asla yakıştıramadığımdan dolayı gereksiz konuşma diye yazmışım. Kurumsal bir Başkanın söylediklerini ciddiye almak hataysa o zaman hatalıyım.

Kardeşim senin yorumlarını uzun zamandır beğenerek takip ediyorum ama burda farklı bir durum var.Bizim başkan çok zeki adam kameraların olduğunu biliyor ordaki taraftarlarımız üzerinden şakayla karışık mesaj gönderiyor.Transfer yarında olabilir son günde olabilir transfer yapacaz ama son güne kadar sürebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt