- 12 Temmuz 2009
- 60.914
- 24.282
- 3.138
Beyler bize Vetokele lazım! Kanat ve santrafor oynayabiliyor. Harika bi adam , campbell gibi...
vetokeleye veto
charltondakine mi diyon
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler bize Vetokele lazım! Kanat ve santrafor oynayabiliyor. Harika bi adam , campbell gibi...
Kardeşim senin yorumlarını uzun zamandır beğenerek takip ediyorum ama burda farklı bir durum var.Bizim başkan çok zeki adam kameraların olduğunu biliyor ordaki taraftarlarımız üzerinden şakayla karışık mesaj gönderiyor.Transfer yarında olabilir son günde olabilir transfer yapacaz ama son güne kadar sürebilir.
başkanın ciddi veya şaka yapması değil. icraat yapması önemli. yönetimi klubu toparlayıcı olması önemli..
başkan şu anda açıkcası sadece kendisi varmış gibi davranıyorr..
şu anda net yazıyorum. futboldan anlayan bi tane yönetici- taraftarın dilinden anlayan yönetici yok..
yani patronlar ama aşağıda ne olup bitiyor haberleri yok. bulutların üzerinden laf anlatıyorlar...
Kardeşim senin yorumlarını uzun zamandır beğenerek takip ediyorum ama burda farklı bir durum var.Bizim başkan çok zeki adam kameraların olduğunu biliyor ordaki taraftarlarımız üzerinden şakayla karışık mesaj gönderiyor.Transfer yarında olabilir son günde olabilir transfer yapacaz ama son güne kadar sürebilir.
Yaptığı acıklamayı izlemedim vallahi.
Basında çok farklı yazıyor. Senin yazdığın çekilde dediyse tek kelime bile demezdim.
Deminde sordum zaten burda. Bu açıklamayı o tarz mı sundu yoksa yalan uydurmamı diye.
25 milyon Galatasarayların başkanı bu tür konuda şakacı olmamalı bence.
Basında şaka yaptı başkan yazmıyor sonucta. Veli yiğit şakacı başkanımız 2 transfer olacak diye yansıtmyor twitterde.
Şaka yapa bilir tabiki, ne güzel. Ama taraftarın bir kısmının sabah akşam önem verdiği bir konuda çok yanlış buluyorum.
amrabat bizi bu sezon götürürmü?
Başkan önce iki transfer muhakkak olacak dedi sonra gülerek fiyatları düşsün son günü bekliyorum dedi
Al işde. Kimsede bunu böyle yazmadı basında senin gibi.
Böyle okuyunca yine farklı yorumlardım.
Ilk kısmında ciddiyet var ve şaka olan tarafı , yani fiyat bölümde gülerek söylemiş.
Bu "gülerek" kelimesini çıkart hele bir. Basında yok işde bu
Biz transfer falan yapamayiz, Amrabat ve Chedjou kalsin en azindan, elimiz bos kalmasin sonra aptala doneriz.