Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şimdi birinin çıkıp siz transfer taraftarısınız diyecegi anı bekliyordum ama tık yok :)

Kardeşim senin yorumlarını uzun zamandır beğenerek takip ediyorum ama burda farklı bir durum var.Bizim başkan çok zeki adam kameraların olduğunu biliyor ordaki taraftarlarımız üzerinden şakayla karışık mesaj gönderiyor.Transfer yarında olabilir son günde olabilir transfer yapacaz ama son güne kadar sürebilir.

başkanın ciddi veya şaka yapması değil. icraat yapması önemli. yönetimi klubu toparlayıcı olması önemli..

başkan şu anda açıkcası sadece kendisi varmış gibi davranıyorr..

şu anda net yazıyorum. futboldan anlayan bi tane yönetici- taraftarın dilinden anlayan yönetici yok..

yani patronlar ama aşağıda ne olup bitiyor haberleri yok. bulutların üzerinden laf anlatıyorlar...

başkanın ciddi veya şaka yapması değil. icraat yapması önemli. yönetimi klubu toparlayıcı olması önemli..

başkan şu anda açıkcası sadece kendisi varmış gibi davranıyorr..

şu anda net yazıyorum. futboldan anlayan bi tane yönetici- taraftarın dilinden anlayan yönetici yok..

yani patronlar ama aşağıda ne olup bitiyor haberleri yok. bulutların üzerinden laf anlatıyorlar...

Bu yeni keşfedilen birşey değil ki Türkiyede yöneticilik profesyonellik diye birşey yok.O yüzden fazla hayalci olmamak lazım.

yanarımda şu burakın takım oyununa katkısı olmadığı zaman..

snejder-olcan-bruma gibi adamlarında isteklerini köreltir-hırsını ve kalitesini aşağı çeker...

defansta bir stoper olmaması demek kadrodan adam üretirsin. g.zan-h.balta-melo(çok zor durumda) balanta alınmalı chedjou gönderilip bence o ayrı..

ama bi tane forvet üretemezsin. burak ve umut la koca sezon geçermi laa..

10 maçlık performans snejder-bruma-olcan toplam= 12-13 asist 3-4 gol veya 3-4 gol 3-4 asist olur. burak ve umut asistlerin ya içine eder ya gol atar.. yani %30 iyi %70 kötü senaryo :)

B_ff754d181e64073778fd472ac93cae3f.jpg
felipe melo bile buraga ayar olmuş zuahaa:)

Beyler maçın ilk yarısı iğrençti bir santrafor lazım bunda herkes hemfikir ama bizi sonlara doğru hareketlendiren sneıjderin girmesinin yanında hamit ve emrecan coşkunun çıkması oldu onlar oynarken sağ kanat resmen felçti furkan girince olcan sağa geçince takım işlemeye başladı bizim işimizi bir santrafor görür stopere sağ beke gerek yok

Kardeşim senin yorumlarını uzun zamandır beğenerek takip ediyorum ama burda farklı bir durum var.Bizim başkan çok zeki adam kameraların olduğunu biliyor ordaki taraftarlarımız üzerinden şakayla karışık mesaj gönderiyor.Transfer yarında olabilir son günde olabilir transfer yapacaz ama son güne kadar sürebilir.

Yaptığı acıklamayı izlemedim vallahi.

Basında çok farklı yazıyor. Senin yazdığın çekilde dediyse tek kelime bile demezdim.

Deminde sordum zaten burda. Bu açıklamayı o tarz mı sundu yoksa yalan uydurmamı diye.

25 milyon Galatasarayların başkanı bu tür konuda şakacı olmamalı bence.

Basında şaka yaptı başkan yazmıyor sonucta. Veli yiğit şakacı başkanımız 2 transfer olacak diye yansıtmyor twitterde.

Şaka yapa bilir tabiki, ne güzel. Ama taraftarın bir kısmının sabah akşam önem verdiği bir konuda çok yanlış buluyorum.

Yaptığı acıklamayı izlemedim vallahi.

Basında çok farklı yazıyor. Senin yazdığın çekilde dediyse tek kelime bile demezdim.

Deminde sordum zaten burda. Bu açıklamayı o tarz mı sundu yoksa yalan uydurmamı diye.

25 milyon Galatasarayların başkanı bu tür konuda şakacı olmamalı bence.

Basında şaka yaptı başkan yazmıyor sonucta. Veli yiğit şakacı başkanımız 2 transfer olacak diye yansıtmyor twitterde.

Şaka yapa bilir tabiki, ne güzel. Ama taraftarın bir kısmının sabah akşam önem verdiği bir konuda çok yanlış buluyorum.

Başkan önce iki transfer muhakkak olacak dedi sonra gülerek fiyatları düşsün son günü bekliyorum dedi

Amrabat 800 bın alıyor Burak Hamıt 3 ve ustu alıyor ? gulelım mı ağlayalım mı ?:sopa:

Başkan önce iki transfer muhakkak olacak dedi sonra gülerek fiyatları düşsün son günü bekliyorum dedi

Al işde. Kimsede bunu böyle yazmadı basında senin gibi.

Böyle okuyunca yine farklı yorumlardım.

Ilk kısmında ciddiyet var ve şaka olan tarafı , yani fiyat bölümde gülerek söylemiş.

Bu "gülerek" kelimesini çıkart hele bir. Basında yok işde bu

Al işde. Kimsede bunu böyle yazmadı basında senin gibi.

Böyle okuyunca yine farklı yorumlardım.

Ilk kısmında ciddiyet var ve şaka olan tarafı , yani fiyat bölümde gülerek söylemiş.

Bu "gülerek" kelimesini çıkart hele bir. Basında yok işde bu

Basını bilmiyor musun abi eminm sen şöyle okumuşsundur Ünal aysal:iki transfer yapacağız fiyatların düşmesini beliyoruz son gün olacak

Biz transfer falan yapamayiz, Amrabat ve Chedjou kalsin en azindan, elimiz bos kalmasin sonra aptala doneriz.

Galatasarayımız'ın yıldız futbolcusu Nordin Amrabat, RWS Bruxelles takımı ile oynanan maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Takımdaki geleceği hakkında konuşan Amrabat, "Malaga, Olympiakos ve İngiltere'den teklifler var. Fakat ben burada kalmak istiyorum. Gitmemi isterlerse de arayış içine girerim" dedi.

Başarılı futbolcu Sneijder ile uyumundan bahsederken, "Hollanda'da altyapı almamızın farkı var. Sneijder ile bu yüzden daha uyumlu olabiliyorum. Topu ayağıma aldığımda onun nereye gideceğini, ya da o topla buluşunca benim nerede olacağımı tahmin edebiliyor" ifadelerini kullandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt