Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eboue, Dany, Ontivero'yu gönderemeyip Amrabat'ı falan yollarlarsa o kulüp binasını başlarına çökertmek lazım. Yani Amrabat'ı beğendiğimden falan değil, hatta en çok ben istemişimdir gitmesini ama şu şartlarda Amrabat belki de 11 oyuncusu bile olabilir o derece. Gönderilmesi net skandal olur.

Santrafor ve stoper gelirse +3 Bruma-Telles-Amrabat(Chedjou) olur.

Sadece santrafor gelirse +3 Bruma-Telles-Amrabat olur.

Saçma sapan bir durum var anlayacağınız her türlü.

Takımda o kadar futbol cahili varken Amrabat'ın gidecek olmasını içime sindiremiyorum.

Basını bilmiyor musun abi eminm sen şöyle okumuşsundur Ünal aysal:iki transfer yapacağız fiyatların düşmesini beliyoruz son gün olacak

Aynen :DD bu açıklamayı yazdığın gibi okuyan birisi eleştirmezmi ? Akşam, akşam boş boş polimik yaratım basın saolsun

Demin arkadaşdanda özür dilerim ama başkanın taraftarı ile dalga gectiğine yinede katılmam mümkün olamaz.

Aynen :DD bu açıklamayı yazdığın gibi okuyan birisi eleştirmezmi ? Akşam, akşam boş boş polimik yaratım basın saolsun

Demin arkadaşdanda özür dilerim ama başkanın taraftarı ile dalga gectiğine yinede katılmam mümkün olamaz.

orada başkan taraftarla sohbet ediyordu yani basına demeç bilevermedi onlar çekti

bu geçen dönem yarı yılda yapılan transferlerini kim yaptıysa kulaklarını çınlatıyorum elimiz kolumuz baglı beklıyoruz :(

Hamit, Burak ve hatta Selçuk'a ödenen maaşlara acımamak elde değil. Kendi kendimizi sabote ediyoruz resmen.

Monaco yakında Muslera'ya sulanır bu gidişle

Stekelenburg falan da kurtarmaz bunları

tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt