Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fiyatlar eğer elinizdeki oyuncu sizin için değersizse son günlerde fiyatı düşmez mi? yanlış mı düşünüyorum ben acaba.Adamlar planlama yapıyorlar sonuçta son günde değerli bir oyuncuyu düşük fiyata kaybetmek istemezki kimse

Pivot Forvet buldum beyler

maria_sharapova_legs_eiffel_tower1.jpg

bu topçularda bir gram beyin yok şu buragın tarftarla tartişma görüntülerini tekrar izledim gidiyor adama şekli yapıyor gel buraya diyor adam gelse bıçagı soksa ne yapacan e futbol cahili burak bunlar milyonları kazanan akıllar yazıkk

Var yada yok, bir takim 4-5 gol yiyorsa sorun baska yerlerde aranir, Monaco nun en buyuk handikapi sacma sapan antrenor degisikligi olacak. Oluyor da zaten.

Renktaş kalecileri de sıkıntılı işte onu diyorum bu tip para babası kulüpler çareyi transfer üstüne transferde arar biliyorsun.

Yoksa Muslera'nın Monaco'yu gidip kurtaracağını falan söylemedim zaten.

tapatalk

Renktaş kalecileri de sıkıntılı işte onu diyorum bu tip para babası kulüpler çareyi transfer üstüne transferde arar biliyorsun.

Yoksa Muslera'nın Monaco'yu gidip kurtaracağını falan söylemedim zaten.

tapatalk

Dogru soyluyorsun, o takimlar genelde transfer yapip sorun halolur zannetder, ama sevmesemde o Ranieri i gondermeyeceklerdi, adam iyi is cikarmis gidip onu kovup taninmamis bir hoca getirdiler Portekiz den, boyle de skor alirsin iste :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt