Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen yıl okadar fazla çöp transfer ettik ki, kasada para kalmadı.

Sabri gidince tek sağ bekimiz kaldı.

Chedjou'nun yerine daha iyi bir stoper alınmadı. Buna ilave olarak Serdar Taşcı kiralanabilirdi, risk var ama deneyebilirdik.

Hakan Balta'nın artık sol bek oynayacak gücü kalmadı ve sol bek mevkisinde de tek oyuncumuz var.

Kanatta Bruma, Olcan ve Yasin Öztekin var. Amrabat'ın yerine daha iyi bir yabancı kesinlikle şart.

Forvette sadece Burak ve Umut var. Yetmez.. Acilen yabancı şart. Hatta Umut Bulut'un yerine Mevlüt Erdinç falan gelseydi şahane olurdu.

Tuttusport salliyor, Semih i cok istiyorlarsa bi 12 milyon euro getirsinler once sonra dusunuruz.

Semih Kaya, en iyi yerli stoper. Ömer Toprak'tan falan bile daha iyi. Dünyanın en iyi 20 stoperinden birisidir. 20 milyon euro'dan aşağıya olmaz.

Yabancı sınırı olmasa ve biz Elmander'in biraz daha golcüsünü bulsak takımdaki diğer 10 kişinin de büyük bir ilerleme kaydedeceğini görürüz.

Kamp döneminde tek tek oyuncu eleştirmem. Hocaların yaptıkalrını bakmayı daha anlamlı bulurum ama geride kalan süre zarfında, hazırlık maçlarıdna beni en çok hayal kırıklığına uğratan kesinlikle Olcan idi.

Bize şuan 1 tane forvet transferi lazım ama Burağı harcarsak 2 tane forvet transferine ihtiyacımız olur.

O yüzden elimizdeki adamların da kıymetini bilelim.

Yabancı kontenjanının aslında yerlilerin önünü kapattığının açık bir örneği Juve-Semih olayı.

Juve'nin teklifi 4.5 değil de daha yüksek olsa bile yönetim hayatta bırakmaz ücret astronomik bir düzeye ulaşmadığı sürece.

Kontenjan olmasa bir noktada uzlaşılabilir yerine rahatça yabancı alınır. Oyuncu da Serie a gibi bir ligde hem de o ligin en iyi takımında belki dünyanın sayılı stoperlerinden birine dönüşür. Federasyon bu şansı vermiyor, gerekçe milli takımın gelişmesi... Anca bizim gibi vizyonu dar yönetim anlayışında bu gerekçe sunulur zaten.

tapatalk

Yabancı kontenjanının aslında yerlilerin önünü kapattığının açık bir örneği Juve-Semih olayı.

Juve'nin teklifi 4.5 değil de daha yüksek olsa bile yönetim hayatta bırakmaz ücret astronomik bir düzeye ulaşmadığı sürece.

Kontenjan olmasa bir noktada uzlaşılabilir yerine rahatça yabancı alınır. Oyuncu da Serie a gibi bir ligde hem de o ligin en iyi takımında belki dünyanın sayılı stoperlerinden birine dönüşür. Federasyon bu şansı vermiyor, gerekçe milli takımın gelişmesi... Anca bizim gibi vizyonu dar yönetim anlayışında bu gerekçe sunulur zaten.

tapatalk

Adaşımdan muhteşem yorum.

I am the one who knocks!

Laaaaan forvet lan forveeeet lazım.

I am the one who knocks!

Balanta Istanbul biletini almis olabilir.

Yalnız Prandelli'nin '' Herkes Sneijder kadar sorumluluk almıyor. '' açıklaması çok doğru ama çokta sakat. Terste tepebilir. Valla oyuncuları ne kadar kalaylasa bile az bence ama bilemiyorum. Geçen seneki miskinlik devam ediyor birçok yerli futbolcu da.

Selçuk, Burak, Hamit bunlar baya düşüşteler..

#balantayıistemiyoruz diye kampanya mı baslatsak twitter da falan , tüm bütceyi ona ayıracaklar , yine gol atamıycaz ve yeni bir dany kazanmış olcaz cuval dolusu para verip

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt