Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda da hazırlık maçından sonra küfür yediğinde suçlu Arda'ymış gibi bir muamele görmüştü burada ama Atletico'ya gittikten sonra aynı kişiler geçen sene geri gelmesi için 17 M € bile ödenmesini istediler ve bu transferin gerçekleşmemesini yönetimin başarısızlığı olarak eleştirdiler.

Burak'ın futbolculuğuyla dünkü gördüğü muameleyi ayırmak lazım. Tepki görmek, ıslıklanmak , yuhalanmak ile hunharca küfür yemek ayrı şeyler. Adam yeni evlenmiş ve biri belki orada eşine laf etti ve sadece hazırlık maçı , bu forumdaki kim Burak'ın yerinde olsa bu duruma ses çıkarmaz?

Burak 3 değil 20M bile kazansa hassas küfürlere sessiz kalmalı diye bir mecburiyeti yok.

Maçın ardından yıldız golcü moralsizdi. Burak Yılmaz, "Biz bunları hak etmiyoruz. Bu kadar yolu onlar için geldik. Taraftar bizim canımız ciğerimiz. Bu bir hazırlık maçı bu maçta ben gol atsam ne olur atmasam ne olur. Bu tür davranışlar doğru değil. Bize destek olmaları gerek. Başarı için hepimiz birlik olmalıyız" diye konuştu.

Burak , eğer gerçekten böyle konuştuysa artık bu konu üzerinden fazla yıpratmaya gerek yok. Sinirli olmasına rağmen gerekli açıklamayı yapmış.

Küfüre karşıyım kesinlikle ama burak futbol dünyasında 25 milyon taraftara ve mesleğine ile meslektaşlarına küfür ettmişdir.

Bukadar parayı sen bu tür baskılarırı kaldırıyor ve hata küfürüleri duymasazlıkdan gele biliyorsun diye veriliyor.

Bir kendini bilmezi sana küfür ettiği için takımı sabote etmen için bu kadar para verilmiyor.

Her Allahın macında, tüm dünyada hemem hemen, pro sporcular tribüne atlaması gerekir bunu savunan varsa.

Adem Büyük: Yabancı kuralı, Türk futbolcusu için önemli bir fırsat. Bence yabancı sınırı arttığı zaman Türk futbolu daha kötü oluyor

:dispirited:

içimden bir his son gun hıc kımseyı bulamayız almeidayı alırız dıyor :( en azından forvet yanı hıc yoktan ıyı sayılır

Buraktan iyi degil bence ne yazıkki. Umarım Soldado veya Doumbia gibi bir oyuncu olur. Salomon Kalou bile olur.

bana göre burak=almeida suan . 2 yıl once falan bjk li arkadaslarla surekli tartısırdık bu ikiliyi o zmanlar sureklı burak daha iyi derdim şampiyonlar liginde 8 gol attıgı zmanlar ama ustune hiç koyamadı.bence Galatasarayımızın forvetı burak olmamalı ama şartler yani.Soldado ve Doumbia bu saatten sonra olmaz bence olursada bayagı tuzlu olur. Kalou bı ıhtımal kıralık falan olur oda tam forvet degıl zaten

Priapos ✌️ ‏@Muaresma 2 sa.

Telefonda @Gozdelinho_ ile görüştüm öncelikle hepinize çok selamları var. Galatasaray'ın yeni forveti @almeida9_hugo oldu dedi..

Hugo Almeida hazırlık kampları öncesi alınsa isi seve seve kabul ederdim.

Bonservisi elinde Türkiyeye ve Türkiye ligine alışmış bu tecrübe ve kalitede bir forveti 10m euro bonservisle anca alırsın avrupadan.

Almeida GS ın şu anki sistemine çok uygun bir golcü bence.

Hava toplarında etkili sırtı dönük oynuyor top saklayabiliyor.Bitiriciliği de çok iyi.

BJK da kulübün sorunları ve çokda iddialı olamaması ligde onu da biraz lakayıt yaptı ve kendine bakmadıgı için sakatlık sorunları yaşadı.

Ama GS başka. Sırf şampiyonlar liginde oynayacak olmasının heyecanı bile onu çok motive ederdi.

Sneijderin Selcugun Melonun Brumanın Olcanın oldugu bir 5 linin önünde harika işler çıkarırdı bence.

Ama geç kaldık hazırlık kampı yapmadı hep tatildeydi.

Bu saatten sonra gelse bile form tutması 4-5 haftayı bulur ki uzun bir süre..

Benim görüşüm beğenmeyebilirsiniz ama GS Quaresma ve Almeidayı elinden kaçırmamalıydı.

Quaresma Katardan dersini almış Futbolu özlemiş ve parasında indirime gitmiş bir şekilde GS a teklif edildiğinde yok demeyecekdik.Şimdi portoda döktürüyor.

Şimdide aynısını Almeida için yaptık...

----------------Sinan--------------

Veysel---Semih--Ömer----İshak

-------------Melo--Selcuk---------

Quaresme--Sneijder---Bruma

---------------Almeida--------------

Türkiye ligini geçtim. Şu 6 lı türkiye liginde rekorları altüst eder.

Avrupada her takımın canını çok yakardı..

Bjk nin gönderdiği almeidayı alacak olanlar taraftarı tatmin edecek bir açıklamayı da yapmak zorunda. Çünkü algı yönetimi de transferin başarılı olmasında önemli bir etmen.

Werderdeki veya 2011-2012 sezonundaki Almeida olacaksa gelsin. En azından Burak biraz gayret eder belki. Sonuçta Portekiz milli takımının forveti. (yokluktanda olsa gerçek)

yiğit ve lucas kiralanmış

lucas için çok sevindim

şans bulup kendini geliştirebileceği bir takıma gitti

Almeida nedir be arkadas. Adam kac aydir takim bulamiyor. Frankfurt gibi almanyanin orta sinif ve kümede kalmak icin oynayan takimi bile almadi bu hiyari.

Kac aydir antrenman falan yapiyor mu yapmiyor mu o da bilinmiyor. Zaten cok sakatlanan bir tip. Kamp gecirmemis herifi ne yapacagiz biz.

Allah askina Besiktasin istemedigi adami ne yapacagiz biz? Ya anlamiyorum bu adami niye bu kadar tutuyorsunuz burada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt