Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Almeida şu anda iş görür bence fenerbahçe maçındaki oyununu hatırlayın hem vuruşları iyiydi hem top tuttu hem pas dağıttı

Yahu ne defansı bizim önceliğimiz orta saha ve forvet bunu görememek ne demek ???

DHA ontivero nun Antebe gittiğini söylüyor.Ordan açtık 1 kontenjan.Dany ve Eboue de giderse elimiz çok rahatlar.1 forvet ve 1 defans alırız.

kouyatenin yerini ancak dany doldurabilirdi zaten

geçen diyodum danyi de götürelim belçikaya anderletche verelim diye

Chedjouyu takımdada tutabiliriz farketmez. Önemli olan kaliteli bir santrafor almak bence. Chedjou oynadıgı maçlarda iyi iş çıkardı bence bu sene.

Bence Chedjou daki sorun düzenli oynayamamasi. Zaten konsantrasyon sorunu var gibi. Adam tam form tutuyor iyi oynuyor sonra yabanci siniri yüzünden kesik yiyor tribünde buluyor kendini. Bu adami acayip etkiler. Yabanci sinirinin bir tane elde tutulur avantaji yok. Neresinden baksan zarar.

Kötü stoper degil ama sartlar malum. Düzenli oynatamiyorsun yabancilari tabi ki as yabancilar disinda.

Ah ulan ah Gomise herkes burun kiviriyordu burada hep alalim derken. Simdi gelse herkes havaya ucar.

Plansızlık çok kötü birşey arkadaşlar. Allah kimseye plansızlık vermesin.

1.Wesley

2.Melo

3.Muslera

4.Telles

5.Bruma

6.Ontivero

7.Dany

8.Eboue

9. Amrabat

10.Chedjou

Plansızlık kadar belirsizlikte kötü:

1-Takımda hala 9 yabancı var (ontiveroyu saymıyorum),

2-Yollamaya çalıştıklarımız teklif begenmiyor.

3-Semih Kayanın partneri bile belli degil.

4-Elimizdeki forvet hattı rezil rüsva

Ve bunlarla birlikte Lig başlayacak. . Dün oynanan oyunuda görünce Benim Kafa Çöktü.

Chedjounun neyini eleştiriyoruz anlamadim. Balanta gelip Chedjoudan forma alamaz! Tamam hataları olmus olabilir ama kendisi son maclarda cok iyi performans gösterdi önemli goller atti ve takimin sampiyonlar ligindeki maclarda değişmez ismi oldu. Chedjou Semih kalsin Gökhan var. Forvet alin

OLCAY ŞAHAN: "Mesut Özil'miş, Sanchez'miş onlar bizi ilgilendirmiyor.Sonuçta bizim takımda da Veli Kavlak, Demba Ba, Pektemek, Oğuzhan var."

:DD:DD:DD:DD:DD

nedennn nedennn transfer yok hala yönetim uyuyo ya adam olmaz son dakka adam alırlar o da çöp olur cacık olmaz çok geç kaldık çoook forvetlerimiz bayram yapıyodur paramızı alıcaz diye her maç yatarlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt