Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu Tolgay'ı çok beğendim. Kesinlikle almak lazım. 3-5 neyse verelim. Ortasahada mis gibi alternatif işte. Umut Gündoğan filan gibi boş adamlarla uraşacağımıza alıp koylaım takıma. Selçuk ve Melo'yu tehdit etsin biraz.

Trabzon Ekici ile 3 yıllık anlaşma sağlamı. EMinim o da katkı verecektir şu saçma yerlilerin oynadığı liglerde.

Tolgay döktürüyor.

Prandelli yine iki gün izin verdi takima.

Bu ne ya, daha 1 hafta önce 4 gün izin verdi simdi yine 2 gün. Bu da Mancini gibi, yeter be, bu takim izin falan hak etmedi. Yeterli kadar tatil yapmislar zaten herifler

bırakta ona hoca karar versin :) demekki belli bir yüklemeden sonra dinlenme gerekiyor. ben hocaya başta karsıydım ama artık çok güveniyorum.

Son hazırlık maçı sonrası 2 günlük tatil şarttı

takımın üstünde negatif bir hava vardı bunun yok olması için iyi olur

zaten Prandelli ile antremanlar eski hocalara bakarak daha yoğun geçiyor

Holtby Tottenham dan ayirlmak istiyormus, Besiktas onu alsin iste. Mis gibi 10Numara, daha 23 yasinda. Tam BJK'e göre.

KİRALIK BEDENİ ÖDENMEYECEK

Galatasaray Ontivero ve Yiğit Gökoğlan'ı Gaziantepspor'a kiraladı

Galatasaray şişkin kadrosundaki fazlalıkları göndermek için çaba harcıyor. Sarı kırmızılı kulüp geçen sezon devre arasında transfer edilen Lucas Ontivero ile 2 yıl önce Fatih Terim'in isteği üzerine transfer edilen Yiğit Gökoğlan'ı, Okan Buruk'un teknik direktörlüğünü yaptığı Gaziantep'e kiraladı. Sarı kırmızılı kulüp, geçen yıl Bruma'yı sakat olduğu halde kiralayan ve yabancı kontenjanında yer açılmasını sağlayan kırmızı siyahlı kulübe ve Okan Buruk'a jest yaparak iki oyuncu içinde kiralama ücreti almayacak. Böylece Galatasaray iç transferde iki oyuncunun transfer ücretini ödememiş olacak. Bu oyunculardan Lucas Ontivero bedelsiz olarak kiralanırken, Yiğit Gökoğlan ise satış opsiyonlu olarak kiralık verildi. Gaziantepspor sezon sonunda isterse Yiğik Gökoğlan'ı bonservisiyle transfer edecek.

Transfermarktta gordum.Kadroya bile eklemisler 2sini kesin olmadan yapacaklarini sanmam ama ilk defa gordum ben de.

renktaşlar ne yazık ki ünal başkanın yarın oyuncuları tatilden çağırıp floryada toplantı yapacağı duyumunu aldım

Çeptalk

En kötü Schalke'ye geri döner Holtby yav niye gelsin Besiktas'a.

Gesendet von meinem LG G3

Üstüne paralar verip geçmişin günahlarından arınmaya çalışıyoruz. Rezil durumdayız.

________Muslera

Veysel Semih Koray Tarık

______Melo Olcan

Yasin Sneijder Bruma

_________XXX*

* Yabancı Forvet

* LG G2 Tapatalk *

________Muslera

Veysel Semih Koray Tarık

______Melo Olcan

Yasin Sneijder Bruma

_________XXX*

* Yabancı Forvet

* LG G2 Tapatalk *

Arif neye göre Selçuk'u kestin de Melo'yu kesmedin veya Olcan'ı kesmedin mesela?

Kamp döneminde ve hazırlık maçlarında sence Selçuk-Melo-Olcan arasından en iyisi hangisiydi?

J.Hernandez,Campbell Huntelaar...

Birusi gelsin artık

* LG G2 Tapatalk *

prandelli bir çılgınlık edip süper kupa maçında melonun yanında birhanla başlasa

Çeptalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt