Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yok abi bizim taraftarimiz adam olmaz. bir cok seyi hak etmiyoruz. insanlara kufur etmeyi, hakaret etmei hak sayiyoruz adamlar para karsiligi top oynadiklari icin.

buragi, selcugu filanda gonderin. ardayi gonderdiniz rahatladiniz. 3 senedir yerini doldurmaya calisiyoruz.

zaten altug veya birhan ileride yildiz olursa 5 sene sonra onlarida gonderirsiniz.

burak veya selcuk mukemmellermi. hayir kesinlikle degiller ama turk oyuncular icinde daha iyisi yok kardesim artik bunu kafaniza sokun. yabanci forvett yabanci. tamam kardesim alalim. kimi kesiceksiniz. tellesimi. burda son 5 senedir solbek diye agladigimizi unuttunuz galiba. burak gidicek. yabanci forvet gelicek. sonra hakana veya transfer olursa tariga sallayacaksiniz. bruma kesilecek mesela ve yasin veya olcan oynayacak. bu seferde onlara sallayacaksiniz. yani merak etmeyin siz her zama bir "burak" bulacaksiniz.

adam butun mac ana avrat kufur etmis, millet gelmis burada buraga salliyor. saka gibi.

size simdi is yerinde biri isinizi iyi yapmadiginiz icin bir saat ana avrat kufur etse, profesyonel oldugunuz icin gulup gecicekmisiniz. sacmalamayin allah askina.

o kufur eden adamin ilk kufur ettigi an stattan atilmasi lazimdi. bu adama tepki gosterilmesi lazimken millet buraga salliyor.

muhammet demir, mustafa pektemek alinsin diyenmi istersin (bilseler bu adamlar geldikten 5 hafta sonra onlari isteyen grubun onlara kufur edecegini), burak kadro disi birakilsin veya satilsin diyen mi istersin, altug oynasin diyenmi istersin (5 mac sonra oynasin diyenler burda altuga salliyacaklar), 3 milyon para aliyor diyenmi istersin (sanki adam zorla istedi bu parayi - vermeseydi kardesim yonetim bu parayi - buragin sucu ne bu konuda) vs.

yazik gercekten yazik.

taraftar profilimiz her gecen gun daha kotuye gidiyor.

%100 katılıyorum

Yayıncı kuruluşta bizim takımı değerlendiriyorlar fena da bulmamışlar hoşuma gitti şu ana kadar

ha bu arada diyelim melo ve sneijder bizde jubile yapacak.

biz cok degil 3-4 sene sonra simdi buraga yapilanlari sneijdera veya meloya yapacagiz cunku biz maalesef buyuz. bunun sayisiz ornekleri var. bir iki sene sev sonra ana avrat duz git, vs.

insan olmayi, saygiyi ve sevgiyi hic bir zaman ogrenemedik ve ogrenemeyecegiz.

ha bu arada diyelim melo ve sneijder bizde jubile yapacak.

biz cok degil 3-4 sene sonra simdi buraga yapilanlari sneijdera veya meloya yapacagiz cunku biz maalesef buyuz. bunu sayisiz ornekleri var. bir iki sene sev sonra ana avrat duz git, vs.

insan olmayi, saygiyi ve sevgiyi hic bir zaman ogrenemedik ve ogrenemeyecegiz.

Ben şaşırmıyorum. Hakan Şükür, Bülent, hasan gibi efsaneler bile küfürle gittiler bu kulüpten ki Burak kim onların yanında. Buradan ego tatmin eden taraftar varken daha çok görürüz bu olayları.

Not: eleştirmeyi en doğal hak olarak görüyorum.

Burak ve Selçuk kadro dışı kalsın diyenler bile var inanılır gibi değil. bu zihniyette olanlar takıma zarar vermekten başka bir işe yaramıyor. eleştiri tabiki olacak ama küfür etmek nedir? zamanında Arda ya küfür edip gitmesine sebep olanda bu zihniyet. bu taraftar profilinin değişmesi gerekiyor. ayrıca sizin yabancı sınırından haberiniz yokmu? Selçuk ve Burak tan daha iyi YERLİ oyuncu var mı? 5+3 saçmalığında onların yerine kim oynayacak? size asıl soru şu; egonuz tatmin olacak mı?

Amrabat'ın yerine şahsen isterim İliass Bel Hassani'yi . Çok zeki , hızlı , teknik bir oyuncu . Ofansif orta saha ve kanatlarda oynayabiliyor .

[media]https://www.youtube.com/watch?v=o5NARRzJJU0[/media]

Hollanda ligi çok gevşek bir lig olsa da video etkileyici gerçekten. Adam solak, sağıyla da gayet güzel ortalar şutlar, soğukkanlılık ve kararlılık vs...Tabi Hollanda ligini iyi bilip adamın maçlarını seyredenler daha iyi fikir yürütecektir, maç içi ve sezon boyu devamlılık konularında...Hem kanat hem Sneijder in olmadığı maçlarda ''10'' için alternatif olarak düşünülebilir gibi geldi bana...Birkaç dakikalık videoyla fikir yürütmeyi sevemesem de düşündürdüğü bunlar...

Ben şaşırmıyorum. Hakan Şükür, Bülent, hasan gibi efsaneler bile küfürle gittiler bu kulüpten ki Burak kim onların yanında. Buradan ego tatmin eden taraftar varken daha çok görürüz bu olayları.

Not: eleştirmeyi en doğal hak olarak görüyorum.

ayni fikirdeyiz seninle omer. elestiri ayri birseydir. bugun dunyanin en iyi oyunculari bile elestiriliyor.

ama bizde yapilanlar elestiri degilki. onu bile insan gibi yapamiyoruz.

bir insan gibi elestirmek var. birde kendi oyuncunu surekli protesto etmek var ve ona ana avrat kufur etmek var.

dedigim gibi maalesef saygi ve sevgi nedir bilmeyen bir toplumuz genelde ve her gecen gun daha kotuye gidiyoruz.

bu sadece futbol icin degil maalesef hayatin icinde olan her alanda gecerli.

Lukazs Teodorczyk bu takımn forvet sorununu çözer, birisi bu adamın ismini yönetime iletmeli.

Kendisi Fifa menajeridir. Drogba ve Mancini transferlerinde büyük rol oynamıştı.Heralde bizden bahsediyor da oyuncu kim acaba??

Muzzi Ozcan @Muzziozcan

Yakinda eger Hersey guzel bir sekilde giderse Yakinda guzel bir supriz isim Turkiye de gorucekiz !!Lutfen bana isim sormayin ... Eger bir anlasma saglandi zaman kulup gereken aciklama yapar .... Henuz bir Anlasma yok sadece gorusme var!!

ne kadar bastırırsan bastır bunun gibi adamlar 30 yaşından önce Türkiyeye gelmez..

Katılıyorum...Sanki geçen yıl cüzi bedelle alınabiliyormuş da biz elimizin tersiyle itmişiz gibi bir varsayımla yapılan yorumlar yanıltıcı oluyor...Piyasanın iyi bildiği, beklentileri yüksek tuttuğu bir yıldız adayından bahsediyoruz, biz biliyoruz da kendisi veya menajeri bilmiyor mu SSL in 17-18 yaşında bir yıldız adayının gelişimi için uygun bir ortam olmadığını?...

imza

yok abi bizim taraftarimiz adam olmaz. bir cok seyi hak etmiyoruz. insanlara kufur etmeyi, hakaret etmeyi hak sayiyoruz adamlar para karsiligi top oynadiklari icin.

buragi, selcugu filanda gonderin. ardayi gonderdiniz rahatladiniz. 3 senedir yerini doldurmaya calisiyoruz.

zaten altug veya birhan ileride yildiz olursa 5 sene sonra onlarida gonderirsiniz.

burak veya selcuk mukemmellermi. hayir kesinlikle degiller ama turk oyuncular icinde daha iyisi yok kardesim. artik bunu kafaniza sokun. yabanci forvette yabanci. tamam kardesim alalim. kimi kesiceksiniz. tellesimi. burda son 5 senedir solbek diye agladiginizi unuttunuz galiba. burak gidicek. yabanci forvet gelicek. sonra hakana veya transfer olursa tariga sallayacaksiniz. bruma kesilecek mesela ve yasin veya olcan oynayacak. bu seferde onlara sallayacaksiniz. yani merak etmeyin siz her zama bir "burak" bulacaksiniz.

adam butun mac ana avrat kufur etmis, millet gelmis burada buraga salliyor. saka gibi.

size simdi is yerinde biri isinizi iyi yapmadiginiz icin bir saat ana avrat kufur etse, profesyonel oldugunuz icin gulup gecicekmisiniz. sacmalamayin allah askina.

melo, muslera ornekleri filan veriliyor. komedi. meloya portekizce butun mac kufur et bakalim melo ne yapiyor sana. buragin yaptigi cocuk oyunu kalir yaninda. yabanci hayranligindan olecegiz bir gun ama dur bakalim ne zaman.

o kufur eden adamin ilk kufur ettigi an stattan atilmasi lazimdi. bu adama tepki gosterilmesi lazimken millet buraga salliyor.

muhammet demir, mustafa pektemek alinsin diyenmi istersin (bilseler bu adamlar geldikten 5 hafta sonra onlari isteyen grubun onlara kufur edecegini), burak kadro disi birakilsin veya satilsin diyen mi istersin, altug oynasin diyenmi istersin (5 mac sonra oynasin diyenler burda altuga sallayacaklar), 3 milyon para aliyor diyenmi istersin (sanki adam zorla istedi bu parayi - vermeseydi kardesim yonetim bu parayi - buragin sucu ne bu konuda) vs.

yazik gercekten yazik.

taraftar profilimiz her gecen gun daha kotuye gidiyor.

Terry mantıklı bir isim ama ilk maçta yaptığı şerefsizlik hala aklımda . Belki de o hareketi yapmasa çeyrek final bile görebilirdik .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt