İsmail Adıyaman
Tecrübeli Üye
- 4 Aralık 2008
- 6.520
- 182
- 1.358
Burda bağzı insanlar fb sempatizanligı yapmasin biz Galatasarayliyiz.
imza
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burda bağzı insanlar fb sempatizanligı yapmasin biz Galatasarayliyiz.
Beyler Ontivero, dany falan neyse de eboue dediğiniz adam avrupada istediği bir başaltı kulübe transfer olabilecek yetenekte. Bu adama çöp muamelesi yapmak önce yabanci sınırlaması olan ligimizin sonra bu işlerde son derece amatör olan yonetimimizin hatası bence.
Forvet türk de olabillir demis, gecmis olsun.
EEC-Spor @eecspor · 33 dk.
Az sonra Galatasaray ile ilgili özel haber!
EEC-Spor @eecspor · 15 dk.
2 haftadır UEFA ve CAS binasında araştırma yapan yurtdışı temsilcimiz Tugay, Galatasaray'ın transferlerini açıklayacak!!! Sadece EECSPOR'da
EEC-Spor @eecspor · 1 dk.
Tugay, uzun bir makale hazırlıyor. Galatasaray'ın transfer politikası, sponsorluklar vs... bu makalede.
Ben dışarı çıkıyorum renktaşlar okuyun bakalım neymiş ne değilmiş.![]()
5 yabancı sınırını düşününce şu kadro bana hiç fena gelmiyor. Rakipleri de abartmaya gerek yok.
Muslera-Veysel-Semih-Chedjou-Hakan-Melo-Selçuk-Bruma-Olcan-Sneijder-Burak
Volkan-GG-Bekir-Alves-Caner-Topal-Emre-Kuyt-Diego-Sow-Emenike
Tolga-Serdar-Franco-Ersan-Motta-Veli-Atiba-Oğuzhan(Pektemek)-Töre-Olcay-Demba Ba
Giden günlerim oldu...
![]()
5 yabancı sınırını düşününce şu kadro bana hiç fena gelmiyor. Rakipleri de abartmaya gerek yok.
Muslera-Veysel-Semih-Chedjou-Hakan-Melo-Selçuk-Bruma-Olcan-Sneijder-Burak
Volkan-GG-Bekir-Alves-Caner-Topal-Emre-Kuyt-Diego-Sow-Emenike
Tolga-Serdar-Franco-Ersan-Motta-Veli-Atiba-Oğuzhan(Pektemek)-Töre-Olcay-Demba Ba
lig için bi yere kadar yeter belki ama her maç hakan baltaya söveriz. bu adam ne zaman iyi oynadı solbekte
Kovada buz olmaması da emrenin futbolunu neden gelistiremedigini anlatıyor aslında.
En az 2-3 sezon iyi oynamışlığı var. Hatta o lanet somon formanın olduğu sene hariç bu adam en azından vasatı yakaladı bana göre.
En az 2-3 sezon iyi oynamışlığı var. Hatta o lanet somon formanın olduğu sene hariç bu adam en azından vasatı yakaladı bana göre.
Bence sol bek Hakan ve Telles arasindaki katki farki, stoper Hakan ve Chedjou arasindaki farktan daha büyük. O yüzden Hakani stopere cekip, Tellesi 11e koyardim sahsen. Telles gibi oyunculara ihtiyacimiz var.