Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler Ontivero, dany falan neyse de eboue dediğiniz adam avrupada istediği bir başaltı kulübe transfer olabilecek yetenekte. Bu adama çöp muamelesi yapmak önce yabanci sınırlaması olan ligimizin sonra bu işlerde son derece amatör olan yonetimimizin hatası bence.

maalesef oyle bu oyuncular çöp derken bu ülkede çöp yabancı sınırlaması olmasa eboue alternatif olabilir dany galatasarayda oynamasa bile başka kulupde oynar ancak 1liralık adama 3lira verirsek talibi çıkmaz

5 yabancı sınırını düşününce şu kadro bana hiç fena gelmiyor. Rakipleri de abartmaya gerek yok.

Muslera-Veysel-Semih-Chedjou-Hakan-Melo-Selçuk-Bruma-Olcan-Sneijder-Burak

Volkan-GG-Bekir-Alves-Caner-Topal-Emre-Kuyt-Diego-Sow-Emenike

Tolga-Serdar-Franco-Ersan-Motta-Veli-Atiba-Oğuzhan(Pektemek)-Töre-Olcay-Demba Ba

Giden günlerim oldu...

BvZ2768IUAAWcYN.jpg

Forvet türk de olabillir demis, gecmis olsun.

Bunu söylemesi çok normal. Hani biraz taraftar baskısı, dayatmalar falan olmasa bunlar hiç transfer yapmaz.

Türk forvet alınırsa sırf almak için alınır. Gerçekten bu kadar iş bilmez nasıl olunur inanılır gibi değil..

Bu takıma bırak bir oyuncuyu ofansif bölgeye artık kanat forvet mi dersiniz, golcümü dersiniz net olarak 2 tane yabancı oyuncu gerekiyordu.

Ama bırak iki oyuncuyu transfer yapacakları bile şüpheli. Daha eldeki oyuncuları göndermekten aciz adamlar.

Al iyi bir forvet, sağ bek ve stoperi sonra düşünürsün eldekilerle gol sorunu çekeceğimiz bariz.

EEC-Spor @eecspor · 33 dk.

Az sonra Galatasaray ile ilgili özel haber!

EEC-Spor @eecspor · 15 dk.

2 haftadır UEFA ve CAS binasında araştırma yapan yurtdışı temsilcimiz Tugay, Galatasaray'ın transferlerini açıklayacak!!! Sadece EECSPOR'da

EEC-Spor @eecspor · 1 dk.

Tugay, uzun bir makale hazırlıyor. Galatasaray'ın transfer politikası, sponsorluklar vs... bu makalede.

Ben dışarı çıkıyorum renktaşlar okuyun bakalım neymiş ne değilmiş. :)

kaynak

5 yabancı sınırını düşününce şu kadro bana hiç fena gelmiyor. Rakipleri de abartmaya gerek yok.

Tolga-Serdar-Franco-Ersan-Motta-Veli-Atiba-Oğuzhan(Pektemek)-Töre-Olcay-Demba Ba

lig için bi yere kadar yeter belki ama her maç hakan baltaya söveriz. bu adam ne zaman iyi oynadı solbekte

Katiliyorum. Bence millet cok abartiyor Fener ve hele hele Besiktasi.

Birinci patlagi BJK bugün verecek Arsenal'a karsi. Ikinci patlagi da Fener bize karsi Süper Kupa da verecek.

En az 2-3 sezon iyi oynamışlığı var. Hatta o lanet somon formanın olduğu sene hariç bu adam en azından vasatı yakaladı bana göre.

Bence sol bek Hakan ve Telles arasindaki katki farki, stoper Hakan ve Chedjou arasindaki farktan daha büyük. O yüzden Hakani stopere cekip, Tellesi 11e koyardim sahsen. Telles gibi oyunculara ihtiyacimiz var.

En az 2-3 sezon iyi oynamışlığı var. Hatta o lanet somon formanın olduğu sene hariç bu adam en azından vasatı yakaladı bana göre.

Balta sürekli oynadikca form tutan bir tip. Yani sezon boyunca sol bek/stoper dönüsümlü oynarsa bence bizim lig icin yeterli olacak performans sergiler.

Hakan en son 2 sene evvel adam akıllı sol bek performansı verdi.Şimdi imkanı yok o tempoyu kaldıramaz.

Dediğin şöyle olabilir,sağ bekte Veysel rotasyonunda Furkan oynayacak.Furkan sağ bekte sürekli hücuma çıkarken sol bek Hakan savunmada bekler...

Yok bekler Veysel-Hakan dersen çok defansif olurlar.O yüzden Telles-Veysel ikilisi birbirlerini iyi tamamlıyorlar...

Bence sol bek Hakan ve Telles arasindaki katki farki, stoper Hakan ve Chedjou arasindaki farktan daha büyük. O yüzden Hakani stopere cekip, Tellesi 11e koyardim sahsen. Telles gibi oyunculara ihtiyacimiz var.

Bu da mantıksız diyemem ama muhtemel bir yabancı stoper gelecek iddialarıdnan dolayı öyle bir kadro kurdum ben.

@Metahan Tara Veysel iyi mi oynar kötü mü oynar bek olarak bilmiyorum ama kesinlikle savunmacı değil. Gayet hücumcu bir bek izlenimi verdi kamp boyunca.

valla ben yıllardır Galatasarayın maçlarını izliyorum hakan balta solbek oynadığında yediğimiz goller hep soldan geliyodu

inanmayan açsın forumda hakan baltanın başlığına baksınlar

çabuk mu unuttunuz ne oldu

Hakan Balta'dan ne köy olur ne kasaba Tarık alınmadığı için ve bu sene yabancı sınırından dolayı sol bekte görebiliriz kendisini yada stoperde yatsın kalksın yabancı sınırına dua etsin yoksa postalanması gereken ilk adamlardan biri.

Valla oyuncu yollamadan bu konuya bakasım gelmiyor ne zaman kontenjan açılacak gereksiz oyuncular gidicek o zaman burda gelenleri beklerim herhalde bu arada şulaf hoşuma gitti;

Galatasaray'ımız TTNET ile anlaşma yapmış..

Wi-Fi şifresini ŞAMPİYONLAR LİGİ yapalımda ezikbahçeliler giremesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt