Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haber getirdim size..

Barcelona Song u kiralik vermeye hazir, hemde beles vermek istiyorlar, artik kim istiyorsa..

5 yabancı sınırını düşününce şu kadro bana hiç fena gelmiyor. Rakipleri de abartmaya gerek yok.

Muslera-Veysel-Semih-Chedjou-Hakan-Melo-Selçuk-Bruma-Olcan-Sneijder-Burak

Volkan-GG-Bekir-Alves-Caner-Topal-Emre-Kuyt-Diego-Sow-Emenike

Tolga-Serdar-Franco-Ersan-Motta-Veli-Atiba-Oğuzhan(Pektemek)-Töre-Olcay-Demba Ba

Aynen öyle bizim hücum hattına bakıldığı zaman Burak dışında pek bir sorun yok kaldı ki Burak'ta hali hazırda en iyi yerli golcü olarak geçiyor , fakat sol bekte Hakan'dan ziyade kaçırılmasaydı İshak Doğan veya hala el altından girişimde bulunduğumuz Tarık'ı tercih ederim , Veysel zaten defansif olarak açık vermeden hücuma katılan yani garanti bek olarak nitelendirebileceğimiz bir oyuncu Hakan Balta'nın da sol bekte olması demek beklerden çok büyük bir beklenti olmaması demek oluyor o yüzden Tarık mantıklı olabilir , birde madem stopere yabancı kullanıyoruz Chedjou kötü değil fakat daha iyisi şart diye düşünüyorum. Yani Alex Telles madem kesik yiyecek bari iyi ve sağlam biri için kesik yesin mesela Doria olabilir bu isim yada kiralanırsa Alex Song.

Song'u beleş'e kiralamak mümkünse hemen almalıyız, ama once Dany Amrabat gibi kazık yabancı oyunculari satmaliyiz

EEC-Spor @eecspor · 33 dk.

Az sonra Galatasaray ile ilgili özel haber!

EEC-Spor @eecspor · 15 dk.

2 haftadır UEFA ve CAS binasında araştırma yapan yurtdışı temsilcimiz Tugay, Galatasaray'ın transferlerini açıklayacak!!! Sadece EECSPOR'da

EEC-Spor @eecspor · 1 dk.

Tugay, uzun bir makale hazırlıyor. Galatasaray'ın transfer politikası, sponsorluklar vs... bu makalede.

Ben dışarı çıkıyorum renktaşlar okuyun bakalım neymiş ne değilmiş. :)

ÖZEL HABER | Galatasaray neden transfer yapamıyor. (Tugay)

Ulan şu yabancı sınırı yedi olsa ne isterdim ki başka ;

1075891_Galatasaray_SK.jpg

Hakan Balta'nın oynadığı her maçta sol tarafımız kangren olacak ne yazık ki

Alex Song'u gerçekten ücret istemeden kiralıyorlar ise ve opsiyon koydurma durumu varsa çok isterim ;

Ama tabi ki öncelik Dória'da olmalı ; Dória olmazsa direk kiralasınlar Song'u.

Melo bu takımda satılıcak en son adamdır.Hatta bunun şakasını bile yapanı asmak lazım forumda.

Yabanci kurali olmayacakti, Song u alacaktin hemen, hem Melo hem Selcuk rahatlardi, orta saha baya direncli olurdu, hem zor durumlarda stoper de de oynar.

Yine isterim gerci, ama iste yabanci siniri var hep problem.

passoligden kulübe 17 tl mi kalıyormuş.Öyleyse iyi para kulüp hesap açsın para yatıralım muhabbeti sona ermiş oldu böylece.

Hakan Balta' yı solbekte defansif açıdan yetersiz bulmayı anlarım, ben tempo nedeniyle daha çok ofansif açıdan eksik kalacağını düşünsemde...

Ancak Hakan ı zayıf bulup, sonra da ciddi ciddi Tarık ı önermek enteresan geliyor bana, Tarık ın defansının daha iyi olduğuna kim neye göre karar veriyorsa?!...Bu mevkide olması gereken defans özellikleri bu kadar eksik çok az bek tanıyorum, alıcı gözle çokça da izlemiş biri olarak söylüyorum bunu...

Bu konuda yazmak istemiyorum gereksiz polemikler oluyor diye ama izlenimlerime bu kadar zıt yorumları görünce de yazma ihtiyacı hissettim!...

Hakan Balta' yı solbekte defansif açıdan yetersiz bulmayı anlarım, ben tempo nedeniyle daha çok ofansif açıdan eksik kalacağını düşünsemde...

Ancak Hakan ı zayıf bulup, sonra da ciddi ciddi Tarık ı önermek enteresan geliyor bana, Tarık ın defansının daha iyi olduğuna kim neye göre karar veriyorsa?!...Bu mevkide olması gereken defans özellikleri bu kadar eksik çok az bek tanıyorum, alıcı gözle çokça da izlemiş biri olarak söylüyorum bunu...

Bu konuda yazmak istemiyorum gereksiz polemikler oluyor diye ama izlenimlerime bu kadar zıt yorumları görünce de yazma ihtiyacı hissettim!...

Tarık hızlı ama daha önemlisi galiba yakışıklı diye çok isteniliyor :DD

dün tolgayı arslanı izleyen,görmüştür neler yaptığını.koca bi sezon selçukla olmaz.keşke birhan şans bulsa bu sezon.

Ciddi ciddi Tarık'ın solbekte Hakan Baltadan daha iyi olacağını düşünüyorum.Tarık'ı bir çok kez izledim ve bu kanaate vardım.Hakan artık eskisi gibi değil çok yavaş seninde söylediğin temposuz,sürekli arkaya adam kaçırıyor kademelere de giremiyor artık,çok kolay çalım yiyor.Senden herşeyin farkındasın mutlaka ama bi garipsin hala savunuyorsun Hakan Baltayı

Aydın Karabulut paf takıma gönderilmiş.Şenol hoca istemiyormuş, bence sol back için alternatif olur.Zaten tranfer yapamıyorlar, hiç olmadı sol back için bir alternatif olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt