Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Schalkeyi zenginmi edeceğiz?

7 milyon euro çpk bence . Hastane köşelerinden çıkamayan 31 yaşında olan adama çok fazla.

Huntelaar'i aldik da fiyatini tartismak kaldi arkadas. Umrumda degil kac para odedigimiz, hesaplarini yapsinlar bi zahmet, bize dusmez o isler.

Gesendet von meinem LG G3

Aynen öyle , para hesabı yapmaktan isimlerin keyfini çıkaramaz olduk.. ha gidip 35 yaşındaki adama milyonlar dökelim anlamına da gelmiyor bu tabi.. huntelaar kral transfer olur olursa , bırakın parasını neyini ne kadar alacağını...

Prandelli'nin şu oyuncu bize lüks olur oteki oyuncu bize pahalı kaçar istemem dediğine hiç inanmıyorum başkan bahane buluyor sadece yoksa her teknik direktör takımına sınıf atlatacak yıldız istemez mi kardeşim saçmalığa bak

Huntelaar'ı istemeyen var ya şaka gibi :D O da GS'nin teklifini hemen kabul ediyordu sanki . Bu saatten sonra da iyi forvet gelmez . Almeida'nın yerine Huntelaar iyidir . Hem Sneijder de kendisini iyi tanıyor .

Prandelli'nin şu oyuncu bize lüks olur oteki oyuncu bize pahalı kaçar istemem dediğine hiç inanmıyorum başkan bahane buluyor sadece yoksa her teknik direktör takımına sınıf atlatacak yıldız istemez mi kardeşim saçmalığa bak

Podolski nerde oynuyor?

Sol açık forvete yakınmı?

Amrabat-bruma var. Lux olur demesi bundan ola bilir belkide.

Huntelaar gelsin iyidir

ama 7 milyon Euro'ya değil mümkünse

yazık o paraya

Şu an Türkiye liginde adı transferde geçen Tarık, Serdar Aziz vs. gibi adamlardan çok daha iyi bir çoğu.

Hüseyin Altuğ'un mesela Bursa'da yere göğe sığdırılamayan Enes'ten daha mı kötü?

Artık oynatalım şurdan bir kaç ismi..

Semih ve Bruma'yı saymıyorum . Onlar zaten A takımda.. diğer isimlerden 2-3 tanesi bu sezon A takımda şans bulmalı . Orta saha için Birhan şu anda en çok öne çıkan isim. Ama ibrahim coşkun'da büyük potansiyele sahip. Savunma için R.Burak Yılmaz denenebilir. Hücumdada Altuğ olabilir.

Forvetimiz Burak Yilmaz biliyorsun degil mi?

:DD

Hunter daha faydalı olur. Ama 7 milyon çok geldi bana.

31 yaşında ve son 2 yıldır devamlı sakatlanıyor ki en son sakatlığı çok ağırdı.

Eski halinden eseri yok pek. Bide tv den izlemiyorum sadece, bu schalke takımını.

Gelsenkirchende yaşadığımdan dolayı arada sırada izliyoruz arenada

Ben mi yanlış duyuyorum acaba yoksa Başkan ısrarla marka isimler ve yaşlı isimler almayacağız demiyor mu?

Sizce Huntelaar hangi kategoriye giriyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt