Brezilya'nın ön liberolarını da gördük her türlü iş yapar kimse kusura bakmasın duygusallıkla alakası yok bunun..
hiç alakası yok kardeşim melo olsa 7 yemeyecek miydi?
melonun yaşı belli bi ramires bi oscar kadar koşabileceğini iddia ediyomusun?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Brezilya'nın ön liberolarını da gördük her türlü iş yapar kimse kusura bakmasın duygusallıkla alakası yok bunun..
Efsane olur Huntelaar şuan alabileceğimiz en kaliteli forvet.
hunalatari döve döve köyüne geri yollariz
Galatasaray A2 Takımı, oynanan maçta Austria Wien'i 6-1 ile geçti. 4 gol Sabri'den geldi.
HOAYDAAAAAAAAAAAAA
Alvaro, Hrgota...: Die heißesten Personalien bei Gladbach | Mönchengladbach | EXPRESS alman basınında bu haber çıkmış.
Merak etmeyin bu sene bizim adımıza kötü olacak tek şey Mahmutpaşadaki amcaların bile daha iyisini tasarlayıp üretebilecekleri formalarımız olacaklardır.
Sinan kurt haberi daha ilgi çekici aynı sayfadaD
ŞL maçları dahil hangi maçın temposu altında ezildi Melo?
7 yemekle alakası yok bunun sanki mevkisinde Busquets,Yaya Toure falan varmış gibi Melo'yu küçümsemek saçma geliyor bana..
Bence fornalarımız gayet güzel.
Bende ona dikkat ettim de morelimiz bozulmasın diye girmedim o konuya![]()
Reenktaş nasıl güzel Allah aşkına..Hem durşu hem dizaynı, tarzı herşeyi çok kötü. Yakından da baktım çok ama çok kötü. Geçen senekini aynen kullansak daha iyiydi.
Şu standart parçalı işini tam oturttuk derken saçma sapan, geçen sene Barcasından kalma 2. sınıf bir dizayna mecbur etti bizi Nike.
Şu Nike belasından bir kurtulsak bayram edeceğim.