Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray A2 Takımı, oynanan maçta Austria Wien'i 6-1 ile geçti. 4 gol Sabri'den geldi.

HOAYDAAAAAAAAAAAAA

hiç alakası yok kardeşim melo olsa 7 yemeyecek miydi?

melonun yaşı belli bi ramires bi oscar kadar koşabileceğini iddia ediyomusun?

valla onu bunu bilmemde brezilyada yani

1 değil 2 değil 3 değil 4 değil 5 değil 6 değil 7 gol yedi üstelik kendi sahasında taraftarlarının önünde

bence orta sahada sabri bile oynasa o kadar yemezlerdi :D

Merak etmeyin bu sene bizim adımıza kötü olacak tek şey Mahmutpaşadaki amcaların bile daha iyisini tasarlayıp üretebilecekleri formalarımız olacaklardır.

Huntelaar transferinin olacağını pek sanmıyorum ama kral olarak tabir edilebilecek bir golcü.Türkiye Avrupa rakip ismine bakmadan yazar sürekli.

hiç alakası yok kardeşim melo olsa 7 yemeyecek miydi?

melonun yaşı belli bi ramires bi oscar kadar koşabileceğini iddia ediyomusun?

ŞL maçları dahil hangi maçın temposu altında ezildi Melo?

7 yemekle alakası yok bunun sanki mevkisinde Busquets,Yaya Toure falan varmış gibi Melo'yu küçümsemek saçma geliyor bana..

ŞL maçları dahil hangi maçın temposu altında ezildi Melo?

7 yemekle alakası yok bunun sanki mevkisinde Busquets,Yaya Toure falan varmış gibi Melo'yu küçümsemek saçma geliyor bana..

Real madrid maçında mesela takımca ezildik

Meloyu küçümsemek değil gerçekçi bakmak lazım duygusal bakmamak lazım

Hadi ben bilmiyorum tamamda dungada almıyo scolaride

Bu adamlar anlamıyo bir bizim forumdakiler anlıyo futboldan

Bence fornalarımız gayet güzel.

Renktaş nasıl güzel Allah aşkına..Hem durşu hem dizaynı, tarzı herşeyi çok kötü. Yakından da baktım çok ama çok kötü. Geçen senekini aynen kullansak daha iyiydi.

Şu standart parçalı işini tam oturttuk derken saçma sapan, geçen sene Barcasından kalma 2. sınıf bir dizayna mecbur etti bizi Nike.

Şu Nike belasından bir kurtulsak bayram edeceğim.

Javi Martinez'in ilk yarıyı kapatmasının ardından Schweinsteiger'in de sakatlanması FC Bayern'in canını sıkmıştı.

Kendileri Gökhan İnler için teklif yapmış fakat Napoli teklifi reddetmiş bulunmakta.

Reenktaş nasıl güzel Allah aşkına..Hem durşu hem dizaynı, tarzı herşeyi çok kötü. Yakından da baktım çok ama çok kötü. Geçen senekini aynen kullansak daha iyiydi.

Şu standart parçalı işini tam oturttuk derken saçma sapan, geçen sene Barcasından kalma 2. sınıf bir dizayna mecbur etti bizi Nike.

Şu Nike belasından bir kurtulsak bayram edeceğim.

Çubukluyu özlemiştim valla onun dışında belki diğer sevme nedenlerimden biride siyah forma yok ya :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt