Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haberde sinan kurt -bayern transferi an itibari ile olumsuz olduğunu açıklamış gladbac manageri.

Okadar olumsuz sayılmaz ama sinan ben bayerna gitmek istiyorum da demiş.

Yedirtmezler bize onu zaten :(

Bayern isterse alır diye translate de çevirme gereği bile bulunmadım.Almamız zor bu saatten sonra Hakan Calhanoğlu gibi elimizden kaçırdığımız oyuncular kervanına katılır.

Real madrid maçında mesela takımca ezildik

Meloyu küçümsemek değil gerçekçi bakmak lazım duygusal bakmamak lazım

Hadi ben bilmiyorum tamamda dungada almıyo scolaride

Bu adamlar anlamıyo bir bizim forumdakiler anlıyo futboldan

Real macında skor olarak ezildik bence sadece.

Chelsea macında baya ezildik ama galiba diye biliriz.

Bayern isterse alır diye translate de çevirme gereği bile bulunmadım.Almamız zor bu saatten sonra Hakan Calhanoğlu gibi elimizden kaçırdığımız oyuncular kervanına katılır.

Alamıyor şu an ama görüşmeler sürüyormuş. 3 milyon istiyormuş gladbach. Bayernda kurtun bayerna gitmek istemisinden dolayı okadar vermek niyetinde değil.

Lewandovskide olduğu bekleriz sonra bedavada ala biliriz modundalar bence.

Bayernın ihtiyacı yok kurta şu an zaten. Oyuncuyu bağlamışlar zaten. Işlerine gelirse . Bu bayern tam çakal :DD

Real madrid maçında mesela takımca ezildik

Meloyu küçümsemek değil gerçekçi bakmak lazım duygusal bakmamak lazım

Hadi ben bilmiyorum tamamda dungada almıyo scolaride

Bu adamlar anlamıyo bir bizim forumdakiler anlıyo futboldan

Brezilya da Almanya maçında ezildi ve birçok maçta etkili olamadı..

Allah göz vermiş görelim diye Scoları'nin almaması doğru olduğu anlamına gelmiyor keza dünya kupası sonrası sonuç ortada hem bu işlerin liglerle de alakası olduğunu hepimiz biliyoruz neyse uzatmaya gerek yok görüşler farklı olabilir dediğim gibi Xabi Alonso,Busquets falan olsa ağzımı açmazdım ama Melo bu Brezilya ön liberosunda iş yapardı bence..

-----------Mevlüt ----------

Olcan----sneijder---campbell

--------inler-----melo--------

Telles---koray---kaya---tarık

------------muslera-----------

(Bruma doria gomis )burak selçuk yasin ishak veysel sinan bolat...

Şöyle bi kadro oluşturup gerisini çöpe atamadıkya ona yanarım.. En baştada hamit & aydın

Sent from my iPhone using Tapatalk

Melo dünyanın en iyileri arasnda mevkisinde.

Bu en iyiler arasındada bence başka brezilyalı yok

Meloyu çağırmamak anlam verilemez bence . Gerçiği dungayı yakmışdı demi 2010 yılında :DD

Forma durşuyla, sade ve öz oluşuyla öne çıkmalı bence. Real Madrid gibi, Manu gibi, Schalke gibi.

Bizimkisi Nike'ın amerikan fantezileri gibi.

Valla renkdaş sade öz olsunda siyah renk olmasın hem uğursuz geliyor hemde bizim takımı izlerken içim kararıyor.Sarı kırmızı olsun benim için yeterli.Çubuklu formayı sevme nedenlerimden bir tanesi Uefa yı aldığımızda çubuklu forma vardı alternatif formamızda beyazdı.Klasik formayı oturtmaları bencede güzel olur ama 3 formamız olsa parçalı çubuklu beyaz olsa daha güzel olur.Siyah Mor turuncu pembe bizim renklerimiz değil.

Meloyu çağırmamak anlam verilemez bence . Gerçiği dungayı yakmışdı demi 2010 yılında :DD

valla yalan olmasın 7-1'den sonra gözümden düştü herifler her ne kadar 5 defa dünya kupasıda kazanmış olsalar her brezilya dediklerinde aklıma 7-1 geliyor :D

Turuncu forma çok iyiydi niye onu bırakıp saçmasapan morla filan uğraşıyoruz?

Melo mevkisinde dünyanın en iyilerinden bunu sadece biz değil kuşlarda biliyor.Bizim takımda her sene üzerine gidilen bir isim var o da Melo.O da kafadan sakat bu yüzden Real Madrid veya Bayernde oynamıyor.Bizdeki ilk senesinin ardından gerçi Bayern istedi ama o gitmedi.Önemli olan kan uyumu Melo bizi sevdi biz onu.

Pembe yapan olursa formayı bidaha çok ağır küfrederim ona izin veren yönetime galiba.

Siyah yap, bilmem lacivert bile yap ama pembe yapma arkadaş.

Melo mevkisinde dünyanın en iyilerinden bunu sadece biz değil kuşlarda biliyor.Bizim takımda her sene üzerine gidilen bir isim var o da Melo_O da kafadan sakat bu yüzden Real Madrid veya Bayernde oynamıyor.Bizdeki ilk senesinin ardından gerçi Bayern istedi ama o gitmedi.Önemli olan kan uyumu Melo bizi sevdi biz onu.

Hagi gibi işde. Hagide her yerde oynaya bilecek yeteneklere sahipti

Ama kişiliği kolay değildi pek

valla yalan olmasın 7-1'den sonra gözümden düştü herifler her ne kadar 5 defa dünya kupasıda kazanmış olsalar her brezilya dediklerinde aklıma 7-1 geliyor :D

Ben o macı izlememe rağmen ne olduğunu anlayamadım :DD

Hani tır geçti galiba üstümden, plaka nummarasını göre bildin derler ya :happy:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt