Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
telescope1.gif

Bizimkiler boyle oyuncu ariyor :DD

Alvaro Dominguez ve Klaas-Jan Huntelaar gelsin dertler bitsin.

Huntelaar rahat 20 golü geçer burada. Sakatlık srounu yoksa tabi.

Ancak Başkan'ın alamaycağız dediği türden bir oyuncu. Boşuna beklemeyelim.

Marcos Rojo Manchester de diyorlar..

Alman basini kolay kolay yanilmaz. Yükseliste olan genc sayilabilecek bir oyuncu Dominguez. Ayrica bek de oynayabiliyor.

Dogru bir haber olabilir.

bnm sorunum ergenlerle kardeşim ama santraforun burak yılmazken nasıl beğenmezsin huntelaarı :)

Herkes burda demba ba için ölürken benimde beğenmediğim burak yılmaz ondan daha çok gol atacaktır bundan hiç şüphem yok

Şunu demek istiyorum ki huntelaarı beğenmeyebilirler

Gelse buraktan iyi performans göstermeyebilir

O yüzden beğenmeyen arkadaşlara saygı göstermek yerine ergen demek neden?

Huntelaarı beğenmiyo diye ergen olması sencede saçma değilmi

bnm sorunum ergenlerle kardeşim ama santraforun burak yılmazken nasıl beğenmezsin huntelaarı :)

Kıyaslama yapmasım. Aslında beğenmiyorumda deemedim .

Fiyatını beğenmedim ve eski hunter olmadığını söyledim .

Gelirse türkiyede bizim kadroda faydalı olur ama nereye kadar? Her an pili bite bilecek isim.

7 milyon? Bence çok gibi. Ondan beğenmedim. Kalitesini türkiyede tek demba ba ve biraz sow ile kıyaslarım.

Edit : burakı 5 e italiaya gakalayalım bari :DD 2 milyona huntera hayır demem

Jonas aslinda fena bir secim olmaz. Teknik olarak üst düzey bir oyuncu. Gelsin, pahali olmaz. Sözlesmesi bitiyor,Valencia'nin mali durumu iyi degil.

3-4 Milyon Euroya alabillirz. Son vurus iyi, teknik de üst düzey. Gelirse en cok Sneijder sevinecektir..

Herkes burda demba ba için ölürken benimde beğenmediğim burak yılmaz ondan daha çok gol atacaktır bundan hiç şüphem yok

Şunu demek istiyorum ki huntelaarı beğenmeyebilirler

Gelse buraktan iyi performans göstermeyebilir

O yüzden beğenmeyen arkadaşlara saygı göstermek yerine ergen demek neden?

Huntelaarı beğenmiyo diye ergen olması sencede saçma değilmi

sadece latife ettim o kadar :) bu takımın hunte gibi top class bir golcüye ihtiyacı kesinlikle var ...gelmeden öncede söyledim takımdaykende söylüyorum burak gerçkten bu takımın 1 numaralı santraforu olmamalı

Jonas aslinda fena bir secim olmaz. Teknik olarak üst düzey bir oyuncu. Gelsin, pahali olmaz. Sözlesmesi bitiyor,Valencia'nin mali durumu iyi degil.

3-4 Milyon Euroya alabillirz. Son vurus iyi, teknik de üst düzey. Gelirse en cok Sneijder sevinecektir..

Underrated player. Gelse keşke

[media]https://www.youtube.com/watch?v=loudtV0K8CM[/media]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt