Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Podolski'dan daha cok Campbell istiyorum ama Podolskiye hayir demem tabi, gelsin.

Eboue, dany ve ontivero isimleri takimdan ayrilmadan yabanci transferleri gerceklesmeyecek.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hayirli olsun!

d772abc907ef084742f3db9fde8dc6b3.jpg

Ayrica podolski ve campell'in aldatmaca olup baska bir yabanci forvetin gelebilecegi de konusuluyor.

Bunu bende düşündüm geçen. Hiç birimizin beklemediği biri olacakmış gibi sanki.

I am the one who knocks!

Bu arada forumun reklamları yetmiyormuş gibi bir de beleş antivirüsümün "paraynan al paraynan al" reklamları çıkmaya başladı.

Anlaşıyonuz mu siz... :D

olum campell beşiktaş maçında oynamadı mı?

Transfer piyasasi nasil calisir ? Mevlüt´ün fiyati 4-5 Milyon avro arasydi, sezona 3 gol ile baslamasi fiyatini 7-9 Milyon avro civarina cekmistir su an...

adblock pcde basarılı calısıyor ama ipadte foruma giremiyorum feci reklaml spam var her 6snde bir hepsiburada cıkıyor ekranın ortasında.

podolski 29 yaşında bize 2 sene üst düzey katkı verir ama en az 3 sene hatta 4 sene kontrat ister ve kontratı da yüklü olur sonra rierra eboue gibi göndermek için on takla atarız.

Bu tarz oyuncuları 26 -27 yaş civarında almak daha mantıklı olur , bence podolski yerine daha güçlü ve hava toplarını kontrol edebilip yere indirebilen hedef bir kanat oyuncusu alsak daha iyi olur.

bizim ligde cok faydali olur. Hirsli, azimli, disiplinli bir oyuncu... Sut teknigi birde cok underrated... Cok cabuk, bos alanlara verimli kosular yapiyor.

yapılacak transfer forvet sorununu çözebilecek biri olmalı üstelik transferde limit 1 yabancı görünüyor bu şartlarda akılcı bir hamle değil bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt