Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeniliriz demiyorum yenme ihtimalimiz yenilme ihtimalimizden daha az diyorum. İkisi farklı sey.

Takımada guvenmıyorum ayrıca dogru.

Ben Hagi geldiğinde Kadıköye giderken dahi ki tarihimizin en kötü sezonlarından birindeydik yine de takımıma güveniyordum Galatasaray lılık bunu gerektirir

Malmeida west ham`a gidiyormuş kurtulduk. Kazma sever ergenler başka mal bi futbolcu bulun kendinize bu elden kaçtı.

#Tapatalk#

yazıklar olsun 1 ay önce şakasına bunlar yine eylülde son günde 2 çöp getirecek gibisinden konuşuyorduk bildiğin gerçek olmasına 2 hafta kaldıya la

Alman Bild gazetesinde Podolski haberi var.

Adamlar öyle yazmislar ki sanki Aysal Abrahamovic gibi kulübe para pompaliyor ve Prandellinin bir dedigini iki etmiyor.

Yok Prandelli milyarder kulüp baskani Aysalin görevinde Alisveris turunda bilmem ne :D

ben ki iyimser bir adamımdır... olumlu bakarım hayata... ama ümidimi kestim...

evet şampiyonluktan ümidimi kestim...

neden mi?...

transferlerden filan değil... yönetimden de değil... prandelli'den filan hiç değil...

benim ümitsizliğim "cahil" taraftardan... aha bak bir daha diyorum... "cahil" taraftar... daha lig başlamamış... transfer dönemi bitmemiş... takımın ne oynayacağı bile belli değil ama burda herkes felaket tellalı... onu asıp bunu kesiyorlar... o leshhh bu gitsin öteki gebersin... takım tarihinin en fazla gelirini elde ediyor ama tarihin en fazla borçlanan dönemi diye anılıyor... evet ikisi de doğru... ama senin niyetin belli... bağcı dövmek...

gazeteler ve tvdeki spor porgramlarında devamlı kötülenmemiz sizce gerçekten kötü olduğumuzdan mı?... geçen sene galatasarayın savunma zaafı var diyordu tüm yorumcular peki gerçekten olduğu için mi?... hayır... bizim "mal" taraftar bunu böyle konuştuğu için... şimdi devamlı bizimle ilgili olumsuz haberler.. peki gerçekten öyle olduğu için mi?... hayır... bizim "mal" taraftarın psikolojisi öyle olduğu için...

sen sevgili "mal" taraftar arkadaşım... takımın arkasında olsan oyuncuların arkasında olsan medya da o psikolojiyle yaklaşır... ama sen napiyorsun... sözleşmesi devam eden oyuncuna ana avrat küfrediyorsun... hem de hazırlık maçlarında... sen kendini onun yerine koy... bütün sezon ilk hatanda ana avrat küfür yiyeceğinin bile bile oynar mısın?... yoksa taraftarın arkanda olduğunu bilirsen mi daha rahat oynarsın?...

sen takımı bırakmışsın futbolcular üzerinden taraftar olmuşsun... senin derdin galatasaray değil... sevdiğin futbolcuların oynadığı galatasaray... senin istediğin futbolcular transfer edilmeyince senin için galatasaray'ın herhangi bir önemi yok... kötü oynarsa galatasaray umrunda değil... sen galatasaray taraftarı değilsin.. sen sadece galibiyet taraftarısın... senin için galip gelmek herşeyin üzerinde...

ve sen böyle devam ettiğin sürece sahaya atlayan, sis bombalarını sahaya atan, futbolcuya küfreden, işler iyi gitmeyince floryada sahaya dalanlar her zaman olacak... doğru senin hoşuna gidiyor belki ama kabul et... sen malın önde gidenisin...

sevgili modlar lüften bana ceza verin... verin ki en azından ligler başlayana kadar filan foruma girip de bu malların yorumlarını okumayayım... ceza vermezseniz ulan takımla ilgili ne var ne yok deyip dayanamayıp giriyoruz... girip gireceğime de pişman olup siniri fırtlatıyoruz...

ver söyle temizinden 1 ay filan... hadi be hacı... kurtar beni ızdıraptan...

Hislerime tercüman olmuşun tebrikler ama maalesef kardeşim şimdilik bunlar prim yapıyor,Futbolcunu yerden yere vurmak,Gsye hizmeti geçmiş kişilere sövmek gibi, şimdiki trend bu.

podolski gelirse mükemmel olur bence. Köln'de oynarken gelmek istiyordu ama bonservisi cok gelmişti bize sanirim. o yuzden kendisi acisindan sorun cikmaz gerekli kosullar saglandiginda. Süper ligde sneijder podolski melo muslera stoper veya alex li bir 11 dogru yonetilirse ki bu konuda prandelli ye güveniyorum şampiyonluk kaçınılmaz olur.

dany ve chedjou varken 3. stoper gelmez

Ve yönetim iki stoper ne kadar kötü olduklarını bildiği icin 3ncu stoper büyük ihtimalle almaya çalışacak.

Bu takımda en az 1 stoper, 1 orta saha oyuncusu ve 1 forvet lazım, bazıları takimin arkanda durmak istiyorsa dursun ama gerçekleri unutmamak lazım, takımız şampiyonluk icin hazır degil

Arkadas af edersin ama bu konuda sana katilamam. Haklisin, fakir bir ülkeyiz ve izleyemeyenler var. Ama fiyata katilmiyorum. Bak burada transfer nöbetindeyiz, herkez transfer bekliyor. Digitürk sonucta bir sirktet, ve kapitalizimden kimse etik bekleyemez. Adamlar 5 kurus etmeyen lige, dünyalar katirim yatirim yaptilar, ve ondan sonra birden Galatasaray dahil bütün kulüplerin butcesi tavana fiskirdi. (Takimlar yine bor icinde, ama türk futbolu nasil idare ediliyor ortada)

Yani sen almaz isen, ben almaz isem, nasil yapilacak transferler ? Ben Almanya´da yasiyorum ve LIG TV aldigi sacma sapan karar ile, kablodan yayini kaldirdi burada. Canak da kullanmamin bu sitede yasak oldugu icin, 480p Internet yayini icin 200 küsur avro para ödemek zorunda kaldim. Arkadaslar ile bir cok maci Kahvé´de izledigim halde, gidip GS icin LIG TV üyesi oldum... Hem macimi yeri geldiginde rahat izleyim, hemde hizmet edeyim diye...

Yayin gelirleri Galatasaray icin cok önemli...

O çok önemli dediğin yayın geliri bildiğim kadarıyla gelirlerimiz arasında %25 lik bir dilim sadece.senelik 70 milyon türk lirası yani çok ta abartılacak bir gelir kalemi değil.

Digi bugün çekilse havuz dağılsa tek kalemde kendi yayın hakkımızı 150 milyon liraya rahat satarız.

Ayrıca lig tv'nin yaptığı yanlı yayını da göz ardı etmemek lazım.

Birde lig tv gerçekten ligin kalitesi artsın isteseydi yabancı kuralı konusunda federasyona çok rahat diş geçirirdi.

Demem o ki Lig tv'yi bu kadar savunmanın anlamı yok.

Umarım devlet şirketi tamamiyle dağıtır.

Başkan Cavani+Kompany paketi yap bize :greedy_dollars::greedy_dollars::greedy_dollars:

Muslera

Veysel-Semih-Kompany-Olcan

Hamit-Selçuk

Sneijder

Yasin-Bruma

Cavani

Beyler şu dany eboue ontivero gitse bile takıma bir yabancı alabiliyoruz onun için ikincisi gelecekse amrabat da gidecek

Podolski,Eto'o,Song,Tarık.

Şimdiye kadar olan bütün negatif yorumları siler atar.

Yahu arkadaş Demba ba-Emenike-Show-Webo-Cardozo nereeee Burak nereee diyoruz. Bu takım bu şekilde bu rakiplere karşı skor üretmekte çok zorlanır diyoruz. Geçen sezon ligin en az gol yiyen takımına defans değil forvet takviyesi lazım yapamazsak patlarız diyoruz. Yok lig başlamadan neden eleştiriyorsunuz. Yok takımı bir görelim ondan sonra konuşuruz vs. Arkadaşlar görünen köy klavuz istemez. Bir Olcan transferiyle geçen yıldan daha iyi olacağımızı beklemek hayal. Bruma iki koşsa sakatlanıyor zaten. Burak herzamanki gibi evlere şenlik. Selçuk özel maçlarda gösterdi ki geçen sezon kaldığı yerden devam edecek. Bir Sneijder-Melo-Muslera ile biz şampiyon oluruz hayalleri görmek ne kadar mantıklı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt