Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaa biz kimseyi alamıcaz berkle devam burağın kaprisleri şimdiden ortaya çıktı kızağa çekemeyiz ubrağı nazını çekicez jonas ne ya başka adammı kalmadı bize hızlı atağa çıkcak adam lazım drogbaaaa :( gitmemeliydi drogba çok çabuk vazgeçtik

Almamalıyız zaten, kiralayalım, yerli satın alınabilir ama yabancı kuralının ne olacağı bu kadar belirsizken kiralamak en mantıklısı kimse gelmezsede büyük kayıp değil bence forvet dışında annemizin liginde kafaya oynayacak takımız, cl hayali kurmayın zaten bu sene başkanında avrupada bir beklentisi yoktur.

yok dondurursun sözleşmeleri yenilere lisans çıkartırsın da maliyetli olur sonuçta yattığı yerden milyonları alan isimler birde top oynamazlarsa seneyede satamazsın ki onları.

Lizans her yıl yeniden talep ediliyor.

Sneijderin lizansı bile daha 3-4 gün önce yeniden çıkmış.

Bazı oyuncuların lizansı çıkmadı

Yeter artık ya yeter ! Hadi la artık. Lig başlayacak 8 gün sonra nerde ya transferler. 1 tane bile adam alınmazmı yahu. Gram umudum yok artık. Mevcut kadromuzla Allah kolaylık versin. Kimseyi alamaz bu beceriksiz Ünal aysal ve yönetimi.

5c41c5150be92f7780d6061f8f3d076a.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Podolski gelirse Clde nasıl bir İleri hat görürüz arkadaslar.

Ben ligde

Olcan-Sneijder-Podolski

Burak

şeklinde oynarız diyorum

Ve yönetim iki stoper ne kadar kötü olduklarını bildiği icin 3ncu stoper büyük ihtimalle almaya çalışacak.

Bu takımda en az 1 stoper, 1 orta saha oyuncusu ve 1 forvet lazım, bazıları takimin arkanda durmak istiyorsa dursun ama gerçekleri unutmamak lazım, takımız şampiyonluk icin hazır degil

yani demek istediğim 2sinden en az 1i gitmesi lazım ve gitmeye pek niyetleri yok

onlar gitmeyincede doğal olarak yer açılmayacak kadroda

Bizim ön tarafa 2 adet isme ihtiyacımız olduğunu ısrarla söylüyorum. Bunlardan birisi Campbell gibi kanat forvet olacak diğeri de yerli olacak. Akla ilk gelen de Mevlüt. Bu iki ismi alsaydık transfer döneminde Olcan-Mevlüt-Campbell transferleriyle bence harika bir iş çıkarmış olacaktık. Yasin'i yazmadım, nedenini az sonra açıklayacağım.

Şu an rakiplerimizden geride gördüğümüz hücum hattımız da toplu bir görünümde şöyle olacaktı. Sneijder-Olcan-Bruma-Campbell-Mevlüt-Burak. Burada Umut'a yer vermedim 3. alternatif diye. Bunların arasından zaten Sneijder'in yerinin garanti olduğu malum. Diğer 5'liden de formda olan 3 kişi oynayacak ve 2 kişi yedek olacaktı. Bu hücum hattı ligin anasını ağlatmaz mı?

Şimdi gelelim Yasin transferine. Yasin transferi tam anlamıyla Yiğit vol.2. Oyuncuların kaliteleri filan farklı olabilir. Ancak bizim ilk 11 için oyuncu transfer etmemiz gerekirken, yani gerekirse Olcan'ı, Burak'ı, benim çok ümitli olduğum Bruma'yı yedeğe gönderecek 2 isim almamız gerekirken 2.5 milyon euromuzu tıpkı o gün olduğu gibi boş bir transfere harcadık.

podolski de burak tarzı bir adam, tabiki çok daha kaliteli ama topla vals yapacak biri lazım bize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt