Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 tahminim var ;

1. fener maçı bekleniyor,takım iyi görünürse takviye için kasmayacaklar

2. beşiktaşın elenmesi bekleniyor ki şlden gelecek paranın tamamını alıp daha rahat hareket edebiliriz

şampiyonlar liginde en kolay lokma biziz.çünkü henüz koray günteri kazanamadığımız için stoper ihtiyacımız var,forvetsiziz.

bu yıl hedef lig olmalı bence,erken elensek daha iyi olur şampiyonlar liginde

şu sınır ve şu kadroyla orada başarı zor zaten

prandelli yoktan var eden bi adam ama o yıldızlarla dolu takımlara karşı yarattığı takım başarılı olabilir mi bilmiyorum.biraz da yürek lazım çünkü.2013teki burak yılmaz hırsı,2012deki selçuk inandan esintiler olmalı.takım olarak iyi olmalıyız.

prandelli yoktan var eden bi adam ama o yıldızlarla dolu takımlara karşı yarattığı takım başarılı olabilir mi bilmiyorum.biraz da yürek lazım çünkü.2013teki burak yılmaz hırsı,2012deki selçuk inandan esintiler olmalı.takım olarak iyi olmalıyız.

selçuka çok yüklenildiğini düşünüyorum,hala ligin en iyi türk orta sahası

ayrıca frikikleri de ondan başkası kullanmamalı 3 frikiğinden 2si gol

Muslera-Melo-Sneijder-Bruma-Telles-Semih. Her ne kadar formları düşük olsada Selçuk-Burak. Bunlar şampiyonlar liginde çoğu takımda oynar.

bizim takım iyi ama bi bütün değil : ) geçen sezon istedik mi 6 tane sallıyoduk rakiplere.yekta ne demişti''biz zaten isteyince 3-4 atıyoruz''paşalar isteyecek ki kazanalım:DD ama bundan sonra böyle olamaz.hep istekli olmalılar.

633351_640x640wc.jpg

Wesley Sneijder ‏@sneijder101010 25 sn.

Ready for the Turkish Supercup! First price of the season.... Let's go guys!!! #CIMBOM #galfen https://www.whosay.com/l/OHV94Lm

bizim takım iyi ama bi bütün değil : ) geçen sezon istedik mi 6 tane sallıyoduk rakiplere.yekta ne demişti''biz zaten isteyince 3-4 atıyoruz''paşalar isteyecek ki kazanalım:DD ama bundan sonra böyle olamaz.hep istekli olmalılar.

Bu konuda Olcan'a güveniyorum. Hazırlık maçlarında iyi performans gösteremese dahi, hırsı belli oluyordu. Melo zaten hırslı. Sneijder desen yenilgiye tahammülü yok. Veysel forma fırsatını bulunca bırakmaya niyeti olmadığını gördük. Selçuk ve Burak eski hırslarıyla oynarsa zaten takımı kimse tutamaz.

fener sponsor bulamadı diye dalga geçerken bizde aynı duruma geldik. hem fbnin hem bizim kimseyle anlaşamamamız ilginç. acaba bilmediğimiz bişeylermi var.

Transfer delisi degilim ama bu takıma transfer yapmamak ihanettir.Herkes görüyor eksikleri.Buna ragmen bir hamle yapmazsak cok yazık olur.

stoper olarak zan affedildi, sağ beke sabri gelir, forvetimiz de almeida olur. hadi hayırlı cumalar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt