Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Podolski gelirse kesilecek isim belli. Bruma.

Bence Telles olmalı. Telles'in oyunumuza çok fazla bir katkısı yok , ligde Olcan bile idare eder sol beki. Hücum yönü zaten iyi, savunmada da Telles'den kötü olacağını düşünmüyorum

Muslera

Melo

Bruma

Sneijder

Podolski

+3 -> Telles, Chedjou, Amrabat

Verdiğimiz uçuk maaşlar yaktı bizi.500 versen dany gelmicek sanki.

Bence Telles olmalı. Telles'in oyunumuza çok fazla bir katkısı yok , ligde Olcan bile idare eder sol beki. Hücum yönü zaten iyi, savunmada da Telles'den kötü olacağını düşünmüyorum

Muslera

Melo

Bruma

Sneijder

Podolski

+3 -> Telles, Chedjou, Amrabat

Ama hem stoper hem sol bek yerli olacağını sanmıyorum. Ayrıca Podolski'yi tek santrafor düşünmek pek mantıklı gelmyor bana. Podolski golcü bir kanat forvettir. Veya offensive allrounder denilebilir. Schürlle gibi, Müller gibi. Müller bile Alman mmilli takımında en önde oynarken değil de Podolski'nin arkasındaki 3'lü de oynarken daha etkili.

Verdiğimiz uçuk maaşlar yaktı bizi.500 versen dany gelmicek sanki.

Muslera

Veysel semih chedjou tarik

Olcan selcuk melo yasin

Sneijder

Podolski

+3; telles, amrabat, bruma. Bi de alternatif yerli stoper alinirsa bence bu kadro yeterli olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Muzzi Özcan bildiğin kadarıyla transferde güvenilir biri yanlış mı biliyorum ? O gelmicek demesine rağmen kime güvenip geleceğini düşünüyorsunuz ?

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

podolski gelse ne olacak bizim aradığım tip futbolcu değilki.bize drogba gomis eto tarzı bir adam lazım.o yüzden almedia bir nebze olsun poldiden daha yararlı olur forvet hattında

yönetim son günleri bekleyerek almeida ya bile sevinecek psikolojiye getirmeye çalışıyor bizi

Artik çogu kişi Buraksiz kadrolar yaziyor. Herkes görüyor Burakla olmayacagini. Santraforsuz takim körelmiş bir kiliç gibidir. Ne kadar iyi malzemeden yapilsa bile körelmiş haliyle iyi silah olmaktan çikar.

trabzonun bile kovduğu emreyi almak bize yakışmaz,işimize de yaramaz.

3 yıldır üst üste şl'ye giderken maddi olarak rahat durumda olmamamız garip geliyor bana

bir forvet ve iyi bir stoper alabilseydik rahat götürürdük bence işi,ligde ciddi rakip yok

Ama hem stoper hem sol bek yerli olacağını sanmıyorum. Ayrıca Podolski'yi tek santrafor düşünmek pek mantıklı gelmyor bana. Podolski golcü bir kanat forvettir. Veya offensive allrounder denilebilir. Schürlle gibi, Müller gibi. Müller bile Alman mmilli takımında en önde oynarken değil de Podolski'nin arkasındaki 3'lü de oynarken daha etkili.

Burak'ın santrafor olduğu sistemde kanat forvet olarak oynayabilir (en çok verimi bu şekilde alabiliriz). Ama tek santraforda olsa etkili olacaktır

Muslera, Melo, Sneijder ve gelirse Podolski'nin yerlerinin garanti olacağını düşünürsek geriye 1 kontenjan kalıyor.. Ched, Telles ve ya Bruma. Bence aralarında takıma en çok fayda sağlayabilecek isim Bruma. Ligde yerli stoperlerimizin idare edebileceğini düşünüyorum. Semih, Hakan, Koray, Gökhan. sol bek için Olcan ve Hakan.. Sen ne düşünüyosun son kalan kontenjan için?

Podolski iyi oyuncudur fakat bizim aradigimiz 9 numara asla olamaz, iyi bir takimda is gorur, yaninda iyi bir forvet varsa daha da iyi olur, ama tek basina 9 numaranin agirligini kaldiramaz, o tarzda bir oyuncu degildir. Neyse hayirlisi, bakalim olacak mi.

Yedek kalabilecek yabanci forvet alalim.

10639370_815262661840622_2962982464649278901_n.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt