Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada göğüs reklamı yani forma sponsoru Unit Grup olacakmış? öyle bişi dönüyor twitter da

Baskanın şirketiymiş falan fıstık ben inanmıyorum bir tek cem uzan o güzelliği yaptı başkası hicbirsey yapmadı ama Galatasaray adını kullanarak reklam yapmasını biliyorlar ayar oluyorum inşallah doğrudur başkan cebinden takıma reklam vererek sıcak para sokarda bende gelir burdan özür dilerim yanılmışım herkes gibi değilmiş derim

Mancini bunu beğendi.

Amrabat Burak'tan daha iyi top tutar ileride. En azından al veri de daha iyi olur hem kanatlarla hem de Sneijder ile. Veysel'in kesiciliğini ve fizik kapasitesini orta alanda Melo ile birlikte kullanarak Melo'ya biraz daha ofansif özgürlük tanıyabiliriz. Koray'ın şans buldukça daha iyi olacağını düşünüyorum. Maç tecrübesine ihtiyacı var. Telles yerine yine ayağı top yapabilen ama kesiciliği de olan Ched'i kullanarak hem sol tarafı biraz daha güvenceye alabilir hem de Ched'in stoperde yapacağı mayınlıktan nispeten sıyrılmış olabiliriz. Bruma'yı Amrabat ile değişmeli oynatıp kanada alabiliriz zamanla. Wes en önde oynayıp arkasında Selçuk denenebilir. Eldeki kadrodan en iyisini elde etmek adına bazı futbolcuları alışık olmadıkları pozisyonlarda denemekten başka şansımız yok. Futbolda bunun benzeri çok örnek var.

Baskanın şirketiymiş falan fıstık ben inanmıyorum bir tek cem uzan o güzelliği yaptı başkası hicbirsey yapmadı ama Galatasaray adını kullanarak reklam yapmasını biliyorlar ayar oluyorum inşallah doğrudur başkan cebinden takıma reklam vererek sıcak para sokarda bende gelir burdan özür dilerim yanılmışım herkes gibi değilmiş derim

işte cem uzanı bilemem de böyle şeyler dönüyor

Suan yabancı sınırının kalkması fenere yarar. Herifler diegoya lısans cıkartamıyor. Bizde 5 kurus para yok sınır kalksa nolucak?

Başkan sponsor bulamayınca kendi şirketini yıllık 10 milyon dolardan sponsor yapmış lafı dolanıyor

Arkadaşlar ne büyük topçulardan ne büyük paralardan bahsediyorsunuz.

Yazdıgınız topçunuzun en ucuzu 8-10m euro bide adama verilecekleri katsan 20 25m euroya geliyor.

Kusura bakmayında GS bu kadar zengin bir kulüp değil FFP den yeni yırttık ufak cezayla.

1 sene şamp. ligine kalamasak kulüp nakit krizine giriyor .

Hersene kalacağımızın garantisi ne ?

Zaten içeride çok ucuk paralar veriyoruz yanlışı bir kere yaptık ileride başımız çok ağrıyacak.

Dışarıda daha büyük yanlış adımlara gerek yok...

Bakıyorumda herkes TOP Class takımların oyuncularını istiyor.

O adamlar buraya gelicekse çok büyük paralar ister...

Sonra kulüp FFP den ağır cezalar yiyince yine başkan istifa diyeceksiniz..

Bence kadromuzun çok büyük bir eksikliği yok.

Evet forvet şart gibi gözüküyor ama Forvet gelip Burak yedeğe çekilecekse ve takımda huzursuzluk çıkarıcaksa

Yada sırf Burak üzülmesin diye Mancini nin yaptıgı gibi tekrar çift forvete dönülecekse

Ben razıyım transfer yapılmasın para cebimizde kalsın.

Seneye daha akıllı yapılanma yaparız.

Hisse satısından da çok iyi para gelicek.

Bırakalım transferi seneye bence.

içimden bir his transfer yapmış olmak için yapacağız ve çopk büyük kazık yiyeceğiz diyor..

Sonra danny eboue onti gibi satacak kulüp arıyacaz

merkez santrafor oynamak istiyomuş welbeck gittiği takımda.

Dün bir haber vardı tüpçü ile kulüpler Birliği başkanı yabancı sınırı için görüşecek diye belliki aziz arası iyi olan göksel e hallet beni karıştırmadan demiş zira onlarda çok zorda

=----#########

Demirören'den sonra söz alan Göksel Gümüşdağ ise şunları söyledi;

"Önemli kararlar aldık. Önümüzdeki haftalarda aldığımız kararları paylşaşacağız. Sonra sayın Başkan'la bir toplantı daha yapacağız. Hepimizin Türk futbolunun marka değerine katkı sağlaması gerektiğini söylüyoruz. Katkı sağlayacağımızı da buradan söyleyebilirim."

Yabanci sayisini daha da düsürmesinlerde. Ne bilim beklenir bunlardan yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt