Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadar rezil bir transfer dönemi uzun zamandir geciremedik. Yönetime ve Tüpcüye sagolsun.

Uc kurus kirmak icin sozde transferin son gununu bekleyen Aysal, Salih Dursuna, Burak, Selcuka paralar sacan ayni Aysal. Tupcuye felan laf atmak isterdim ama prensip olarak hep aynaya bakacaksin once. Biz dogrulari yapalim, sonra hesabi sorariz. Adama derler sen neyin yaygarasini cikariyorsun.

Son senelerin açık ara en sıkıcı nöbeti . Asparagas bir haber de yok . Pzt yenilip transferler gerçekleşirse o yönetimin .....

5 yabancılı kadro kurabilen var mı? bruma yedek mi ya da telles koray o tecrübedemi acaba?

~~~~~~~~~Muslera~~~~~~~~~~~

~Veysel~~semih~chedjou~olcan~

~~~~~~~~Selcuk~~melo~~~~~~~

~~Yasin~~~~sneijder~~~~bruma~

~~~~~~~~~~~Burak~~~~~~~~~~~

Su sinirda ilk kesecegim adam telles olur benim acikcasi. Zira olcanda tellesin verdigi defansif katkiyi verebilir su anda

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

aynen gidenler daha iyi

bu balanta büyük kazık gibi geliyor bana Wellington gibi olmasın bu herif

Wellington gibi den ziyade tarz olarak uygun degil pek. Zira chedjou bence cok iyi bir stoper ama semihle tandemi uyusmuyor. Semihin yanina popescu ujfalusi gibi bir adam lazim keza balanta ve chedjounun yaninanada ayni sekilde. Mesela ujfalusi chedjou yada ujfalusi balanta iyi olurdu yada doria balanta doria semih birbirlerini tamamlardi, simdi ayni tandem sikintisi olacak bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt