Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kebapçı vb soylemler yasaklandi, biz de eyv dedik. Demek ki bu kurallar sadece ulu imparator yücelerin yücesi sn mr terim için geçerli, Galatasaray başkanına iğrenç iğrenç konuşmak serbest.

''botoks bey'' demek igrenç konusmak degil, ama forumun en büyük anti-terimcisi bunu zor anlar.

Kalbini o kadar kirildiysa editledim dostum

Cimbom İzmir'de. Takım inanılmaz derece inanmış, o yerin dibime soktugumuz Burak Yılmaz yarın bizi utandıracak. Bu yazım burada kalsın

Arkadasin cezası neyse verilsin. Olayın takipcisiyim.

bu welbeck haberin kaynagi nedir allah askina burdan taraftarlar bir welbeck dedi ertesi gün fotomac ahber olmus ve herkezde bunu kaynak olarak gösteriyor allahta surda 9 gün kaldi fazla artik eziyet cekmiyecegiz.

Remy veya Soldado gibi birisini alabilirsek bu takimin forvet hatti bu sezon için yeterli olur

bu çoçuğu alalım yaşı 15 Norveç milli takımına çağrılmış

[media]https://www.youtube.com/watch?v=IBwAU3Tlawo[/media]

Koskoca Galatasaray başkanina saygısızlik yapan,alay edenler,Adam değilsiniz,gidin aziz,Fiko,haciosmanoğlu gibi beş kuruş etmeyen adamlarin takımlarını tutun,sizde rahatlayın bizde

Yarın sürpriz bir şekilden yasinin 11'de başlayacağını düşünüyorum ve maçın yıldızı olabileceği hissine katılıyorum ne alakaysa

%25C3%25BCnal-aysal_290145.jpg

Transfer-Deadline-Day.jpg

eyvahhhhhzamanim-kalmadi-artik-capsi.jpeg

ohhhh-yeeeahhh-capsi.jpeg

ac20ebfa391320d1_620x372.jpg

:(

Bu işin Profu vesselam. :))

Baslarim lan botoksunuza.

Adam bu yasta cevik,dinamik ve fit oldugu icin buna garip garip nedenler aramayin. Kendine bakiyor iste, ne güzel.

Peki siz ne yapiyorsunuz sagliniz icin?

Millet de nereye nasil bok atsam diye beklemede duruyor.

Manu'nun suan giydigi formasi bizim mor formayla ayni tasarim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Van Persie Man'u maçında güzel duvar oluyor.Burak olsa hemen kaptırır :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt