Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün ontivero çok hareketli ve istekliydi. Bana göre 1-2 yıla ihtiyacı var. Yere daha sağlam basması lazım. Ayrıca hızı da gayet iyi. Bugün güzel çalımlar attı.

Alvarao Domingez ilk11. Idi sol bekde

Stuttgart- Gladbach

* LG G2 Tapatalk *

insallah dogrudur

Forvet arkası ve forvetmiş, esas oynamak istediği mevki, kanat oynamayı tercih etmiyor...Forvet olamayacağı belli zaten, forvet arkası oynamak için gerekli oyun zekası ve mental-fizik çabukluk anlamında da pek ışık vermedi, alabildiği kısa sürelerde...Bu kadar kısa boyuyla, herhangi bir mevkide, bu özellikleri olağanüstü seviyede olmadan üst düzey kariyer yapabilmiş bir futbolcu tanımıyorum, 30 yılı aşkındır futbol izleyiciliğimde...

Dünya alemin bildiği, birçoğunun denediği ama kontrat yapmaya değer bulmadığı adama ciddi denebilecek bir bedelle yatırım yapmak baştan hata idi...Sneijder sonrası için alternatif olabilmesini çok isterim ama pek bir beklentim yok kendisinden...1-2 yıl kiralanır, sonrasında sessiz sedasız çeker gider diye tahmin ediyorum...

De Marke ‏@demarkesports 2 dk.

Galatasaray'ın gündeminde olduğu iddia edilen Lukas Podolski, Juventus ile anlaşmaya vardı. (via @DiMarzio)

Bizim cok bilmisler cöp zaaa felan diyip dalga geciyorlardı.Bu dönemde alınabilecek üst düzey oyuncuydu.Yazık oldu.Kiralık+opsiyon seklinde anlasmıslar.

Bv0gwpLIQAANvXn.jpg

Size maç öncesi bir sır veriyimmi bekirle alvesin arasina atılan toplar tehlikeli olur işte yıllardan beri bizim futbol yorumcularimizin lafı çok iyi analiz ediyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt