Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arada yeniyim, reklam yaptığım sanılmasın sadece haberlerini beğeniyorum sitenin. daha önce burada eleştirilmiş dünden beridir okuyorum tüm mesajları, eleştirmeniz yanlış bence zaten o eleştirdiğiniz kişi atılmış dün

c6c2230d6823a24be82ae7b66f42c7a9.jpg

Zaten cogumuzun istedigi sponsor anlasmasi mutlaka 10 Milyon sinirinda olsun diye. Baskan da bu taktikle yürüyor demek ki haftalardir.

10 Milyon€ ve üzeri her teklife hemen OK diyecegiz demek ki. Insallah bu hafta hallolur bu is de bir dertten daha kurtuluruz.

başkana kızıyoruz ama kendince bir taktik yapmış 10 milyon getiren sponsor olur demiş gittikçe fiyatlar artıyor sonunda 9-10 civarı bir sözleşme imzalayacaktır bence

aynen aynen, transferde de son günü bekliyor. akıllı adam dün teknede görünce kızdım, tatil yapacağına transfer yap diye ama iyi taktikleri var.

aynen aynen, transferde de son günü bekliyor. akıllı adam dün teknede görünce kızdım, tatil yapacağına transfer yap diye ama iyi taktikleri var.

onun son günü bekliyorum dediği bence her oyuncu için geçerli değil şuan mutlaka bazı oyuncular için temaslar sürüyodur o mesela tarık için demiştir son günlerde baktılar biz teklif artırmıyoruz mecburen inecekler gibi

Demba Ba gibi bi transfer yapmalıydık. Podolski Juventus ile anlaştı. Anlaşılan sağlam bir forvet transferi yok gibi.

Bence ünal aysalın her şeyi eleştirilir transferler hariç ticari zekası eleştirilmez adam sonuçta nıketan 10 milyon peşin aldı

aslında medyada adamımız olsa bikaç haber yaptırcan sponsor kim beklenen sponsor ismi sır gibi saklanan dev marka falan gibi merak ilgi derken sponsora bundan iyi reklam olmaz zaten onlarda versin 10 m euro artık zaten açıklanır açıklanmaz buyuk sükse yapcak

Ünal Aysal dediğimiz insan milyonlarla oynuyor fakat. Transferleri meyve gibi ve takımlarıda evdeki insanlar gibi düşünün. Anneniz meyveyi getiriyor. Tüm insanlar iyi meyveleri alıyor. En son siz gidince çürükler ve ezikler size kalıyor. Haksızmıyım?

Ünal Aysal dediğimiz insan milyonlarla oynuyor fakat. Transferleri meyve gibi ve takımlarıda evdeki insanlar gibi düşünün. Anneniz meyveyi getiriyor. Tüm insanlar iyi meyveleri alıyor. En son siz gidince çürükler ve ezikler size kalıyor. Haksızmıyım?

şimdi şöyle bir olay da var bu sene transfer piyasası yavaş sen iyi meyveleri istediğin fiyata satamazsan son günlerd ucuza satarsın meye bozulmadan

Bu mantığa göre di maria cürük meyve olarak mı geçiyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt