Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Normalde genç futbolcu delisi bi adamım ama türkiyede genç yabancı olmuyor malesef. Hele ki defans.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

İnşallah düşündüğüm gibidir süper kupa sonrası yarın öbür gün transfer patlaması bekliyorum.

Almedia hayırlı olacaksa iyi oynayıp tribunleri gollerle sevindirecekse gelsin.

Kimbilir bugün begenilmiyen ALMEDİA yarın ligde o begenmiyenleri utandırır..

Fb taraftarları Sayın Başkan ÜNAL AYSAL a küfürlü tezhurat yapmışlar ,başkan ne demişti ŞİKE suçu işliyenle DOST olmam diye yani KAPAGI takmıştı..

Adamlar içlerindeki GS düşmanlıgını o kadar büyütmüşlerki , ACI gerçek söylemleride kabul edemiyorlar.

Yalanmı ŞİKE yapmadılarmı, ama merak etmesinler ULTRA garanti olacak olan ŞİKE işindeki A.Y a spordan ÖMÜR BOYU cezasını UEFA aldıgında GS başkanına ettikleri KÜFÜRLERİN kendilerine UEFA tarafından İADELİ -TAHAHÜTLÜ geri

gelecegini 4-5 gün sonra göreceklerdir..

Merak etmesinler haddini aşanlara HADDLERİNİ bildiren her zaman çıkar bu İNSAN lık tarihinde adı konulmamış gözle görülmüyen İNSANLIK yasasıdır...

Sadece 4-5 gün sonra Türkiyede ŞİKE cezasından daha beteri olacak olan A.Y ın ÖMÜR boyu SPORdan MEN cezasını konuşacak.

O küfürbazlarada hak ettikleri cevab olur.

Sayın başkan sakin davranmış gerektigi cevabı vermeye tenezül etmemiş .

Her zaman olur diyede geçiştirmiş..

Kimbilir başkan gelecek olan duruma bakıpta (yere düşene ) birde ben TEKME atmayım diye düşünmüştür..

Bv5EXq7IgAAapZh.jpg

dede torunlarına masal anlatırken

Savunma oyuncusunun bile teknik olmadığı,topu oyuna iyi sokamadığı için eleştirildiği bir futbol ortamında forvet oyuncumuzun yanındakine pas atmaktan aciz bir adam olması ne tuhaf...

Bizimkiler net maci satti, musleranin bundan haberi yoktu ama. Böyle futbolun, böyle penalti vuruslarin baska aciklamalari olamaz.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Biz bukadar kotu bi takim ne ara olduk yahu bu kadar kotu oyuncular ne ara geldi bizi bu duruma dusurunlerin ne diyimki simdi yikildim bugun. Selcuk burak telles yasin kadro disi kalmasi gerekir hele selcuk burak o afralari tafralari yok senelik ucretleri cabasi yaziklar olsun

Beyler yabancı kontenjanı olayı bizim macerayı başlamadan bitirdi size söyliyim.

Yerliler oynamıyor formaları garanti Muslera, Bruma, Chedjou, Sneijder istediği kadar debelensinler bu iş olmaz..

Forma garanti anasını satıyım ben olsam bende oynamam yalan değil bir de 5 yıllık kapı gibi sözleşme de yaptı herifler en az 12-13 milyon € tazminat temiz.

Geçmiş olsun Prandelli burada ömrü falan uzun olmaz.

Demirörenin de Allah belasını versin çoluğun çocuğun AIDS'ten Ebola'dan geberir inşallah

Kupayi kazanmamamiz o kadar önemli degil benim icin (en önemsiz kupa sonucta), ama ortaya koydugumuz oyun ve Fenerbahce'ye karsi yenildigimiz üzücü.

Ama umarim Prandelli ve özellikle Ünal Aysal bu mactan sonra transferlere gerektigini görmüslerdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt