Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
böyle ayıya müsade eden federasyonunda hakeminde, penaltı atmak için ayıyı bekleyen futbolcularında... karekter yoksunları.

Muslera supersin.

Gerisine bir söz bulamıyorum.

Buluyorumda ama yazılmaz

Bu takimin boyle rezalet futbol oynamasini kabul edemiyorum yaziklar olsun ayrica bir parantezde ultraslana acmak gerek klube cezayi en sonunda yedirdiler

Su takimi bana verseler muslera veysel Semih koray balta veya olcan seklinde cikarim.. Melo furkan sno bruma amrabat Burak.. Veya forvete adam alabilmek amrabat yedek olan ileriye balta sol beke

Almayın abi hatta Muslera'yı da gönderin . Sıkıntısını biz çekiyoruz zaten no problem yönetim için .

Bugün yarın bekleyin 1 - 2 transfer. Malum büyük başkana eleştiriler arttı mama zamanı......

iyi tarafından bakmak istiyorum bu maçı kazansaydık büyük ihtimal transferler ağıra alınırdı ve bu rezilliği prandelli görmezdi.

şimdi transfer yapmasınlarda göreyim...!!!

Bu sistemde, bu 5-3-1 kuralinda bizi bu yil kurtarabilecek tek adam arda turan dir. Parayi basip alacaksin. yoksa gider bu sene. kadroda yeri garanti olan iki adam var bunlar da snaijder ve muslera takimda ileri oynayacak snaijder'e ayak uyduracak topcu yok. Isimiz zor bu sene

Bu saatten sonra kimi alacağız ?Para yok sponsor yok.Almeida-Emre Güral'ı alırsak şükredin.

Simdi oyle diger takimlarin kadrosuna bakiyordum.

--Torje--------Hleb---------Djalma

----------------Marica-----------

Sneijderin ustunlugu haric su Konyaspor hucum hattinin bizden daha kotu oldugunu soyleyebilir miyiz?

Bu takımın banko yabancıları Muslera, Melo, Sneijder.

Telles yabancı sınırını kullanacak bir performans göstermiyor.Sol bekte Hakan Balta önünde Bruma birbirini hücumda ve defansta tamamlar.Bruma yetenekli futbolcu ama oyun zekasını geliştirmesi lazım.

Chedjou'nun performansı yükseldi daha fazla stoper peşinde koşmayız herhalde.

Bu mağlubiyet sayesinde 2 sezondur görülmeyen eksikler görülür belki."Daha iyisi yok" mantığından çıkalım artık.

tapatalk

Simdi oyle diger takimlarin kadrosuna bakiyordum.

--Torje--------Hleb---------Djalma

----------------Marica-----------

Sneijderin ustunlugu haric su Konyaspor hucum hattinin bizden daha kotu oldugunu soyleyebilir miyiz?

Bizde hücum hattı var mı da karşılaştıralım renktaş. Gördük bugün takımı. Şu takımın ne oynadığını biri bana açıklasın kendimi köprüden atacağım.....

Alex tellesin yuzunden brumayi oynatamadik. Hayir sezon basi canerin sozlesmesi bitmis bonservisi yok. Zaten kaypagin onde gideni. Bastir parayi al. Aziz Ardayi almak icin kicini yirtti. Fenerin beklerine bakiyorum sagdan soldan yaldir yaldir geliyolar. Biz resmen capsiz adamlarla doldurmusuz takimi. Takima bu kadar cop adam alacagina bi tane adam al 'bknz demba ba' farkini koysun. Dumduz adamlarla doldu takim arkadas...

bence chedjou yedeğe çekilip ileride harcayalım yabancı hakkını koray'da chedjou dan kötü olmaz sanmıyorum top tutacak adam yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt