Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferle cozulecek mi tum sorunlar ?? Paralarimiza yazik derhal isgal.ettikleri koltuklari biraksinlar

Hakan ç, Inler ve Emre Can alinacakti. Emre Selçugu top diye oynadi. Yerli kalitesi çok düsük.

ben şu saatten sonra hiçbir bashaneyi kabul etmiyorum ünal artık cebinden mi verir paramı aktarır napar umrumda bile değil derhal burakla selçuk telles şutlanıp Gökhan İnler Mevlüt ve Tarık alınmalı...

Melo beyde senede 7-8 maç oynayip gerisini yatiyor. Bir daha bu adama penalti kullandirmasinlar. Biktim artik beceriksiz penaltilarindan.

Telles aslq kontenjan dılduracak bırı degıl babası yasında kuyta ezıldı gokhanı saymıyom bıle ne ılerıde ne gerıde ıs yapamadı selcuk kagnı gıbı ne top tutabılıyo ne pads atabılıyo yedek beklemelı furkan oymasın yerıne hamıte bıle razıyım madem bu kadar yavas barı top tutan bırı olsun yasın ıyı bı yedek olacak o bellı takıma mutlaka ıkıncı bı olcan lazım sırtı donuk top alıp ılerı tasıyacak bruma mutlaka duzenlı oynamalı

Takım ıcınsoylenecek tek ıyı sey kondusyon olarak cok ıyıydık mutlaka tellesın yerıne yerlı bulup tellesı yedege atmalıyız

Bir maçla adam harcamayı sevmem ama acaba Telles gerçekten gerekli mi diye düşünüyorum. Hakan Balta daha dengeli bir görüntü sergiledi en azından ligi götürür gibi geliyor bana. Bruma'nın da mutlaka oynaması şart görüldüğü üzere. Kontenjan açılmış olur. Hatta en temizi savunmayı komple yerli yapacaksın yapacak bir şey yok. TRANSFER LAZIM!

Selcuk takımıcok yavaslatuyo topu alıp ılerıde tasıyamıyo topa bomba muamelesı yapıyo hemen chedjouya semıhe gerı atıyo

Çıkarmamız gereken sonuçlar;

Telles denen boş yatırıma kontenjan harcamaya değmez. Geldiğinden beri vasatı geçtiği 2-3 maç bile yok. Savunma yönü sıfır , ayrıca hücumda da pek bir etkinliği yok. Bu bölge için tercihimiz Hakan Balta (mecburen) ya da Olcan olmalı (Caner etkisi yaratabilir, hücumda etkili olur , savunma yönüde Telles'den daha kötü olamaz)

Semih Chedjou ikilisi -her ne kadar oyunu çok geridede oynasak- güven verdi. Stoper almamalıyız. Gerek yok.

Selçuk İnan gene etkisiz. Yürüyecek mecali yok , 5 metreye pas atacak gücü kalmamış. Çalışmadığı çok belli. GÖKHAN İNLER bütün mali şartlar zorlanarak alınmalı, zira orta sahamız çok çok zayıf bir görüntü verdi Selçuk'la.

Hücumda gene üretken değiliz, böyle giderse bu sezon bir çok maçta gol atamayız geçen sezon ki gibi. Deplasmanlarda bir yenilgi bir beraberlik gibi bir seri yakalarız. Yani, üretken bir Kanat-forvet (Podolski , Lavezzi tipinde) ya da üst düzey bitirici ve top tutanilen bir santrafor transferi şart.

Savunmada kımı oynattıgın degıl ılerıde kımı oynattıgın onemlı sampıyon olmak ıcın lıgımızde kac gol yedıgın degıl attıgın onemlı bencexe savunma kaledısında komple yerlı olsun nolur hıcbısey farketmez

forvet yok forvet.stoper semih-hakan-koray günter bile yeter ligde.tellesi zaman zaman ligde yedek bırakacak bi solbek lazım.

beyler ilk transfer donemı acıldıgından berı soyluyorum gokhan tore ve olcan bırlıkte alınmalıydı..22 yasındakı adamı begenmedık olcanı aldıgımız aynı paraya bjk aldı.onu gectım gomısı yazdık begenmeyenler cıktı..neyse artık onumuze bakma zamanı transferde mutlka ve mutlka selcugu kesecek yada alternatıf olacak bırı tolgay arslanı almamız lazım ustune de ıyı bı forvet sart bu takıma ustunede tarık ı almamız gerek maalesef bu 3 transfer yapılmadan sampıyonluk cok uzak..telles ve veyselden bı eboue cıkmayacak dribbling i verdıgı paslar ortalarıyla ozledık resmen adamı...

Yonetım cıngene pazarlıgına devam etsın lıg kacıyo sponsor ısıde yattı becerıksızler azızboyle bı durumda olsakulubu ucururdu ıkı sene cl parası aldık rakıplerının kını hala bataktayız

ishakı aldımı trabzon almadılarsa hemen bu gece teklif yollamamız lazım

Nereden tutarsan tut kadro elinde kaliyor. Adam gibi bek oyuncularimiz yok. Veysel tam türkiye ligi futbolcusu, hicbir özelligi yok bana kalirsa. Telles desen kontenjan harcanacak bir adam degil. Hic oyun zekasi falan yok. Melo-Selcuk-Sneijder üclüsü bugün sadece yürüdü. ikisi yetmezmis gibi penaltilari daglara taslara vurdu.

Bu takima alinacaksa acilen iki tane hucüm oyuncusu alinmali. Forvet ve kanat gerekiyor..

arkadaş çıldıracağım...foruma bir tek giremeyen ben miyim kim ilgileniyor şu işle bu ne ya iki üç gündür doğru düzgün foruma giremiyoruz rica etsem ilgilensin biri şununla :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt